reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Asix gratulacje!!!! maluszku witaj!!!!!;-)
sugarspunsister
matka polka superstar
z imieniem beka bo ciagle nie wiemy
myslelismy zeby byla Ela ( po ukochanej mamie mojego m ktora juz nie zyje)
albo Melania
jestem w kropce
o innych propozycjach nie bede mowic bo juz sajgon mam z tym
myslelismy zeby byla Ela ( po ukochanej mamie mojego m ktora juz nie zyje)
albo Melania
jestem w kropce
o innych propozycjach nie bede mowic bo juz sajgon mam z tym
Olpa
Listopadowe mamy'07
Wisienka - trzeba trochę wyluzować Z tym czopem też bywa różnie. Przy pierwszym dziecku czop mi odszedł o 5 rano a o 16.30 urodziłam Pawełka (10 dni przed terminem). Przy drugim wogóle nie zauważyłam odejścia czopa a Maciuś urodził się dokładnie w dniu wyznaczonego terminu. Tak więc nie ma reguły. Wody też mi nie odeszły wcześniej, dopiero w czasie porodu położna prźebijała pęcherz. BĘDZIE DOBRZE!!!!
Sugar - u nas z imieniem podobnie Niby wybrane, ale ja do końca nie jestem przekonana Tylko imię dla chłopczyka jest pewne na100 % a od czerwca wiadomo, że to dziewusia raczej będzie. Piszę "raczej", bo nie do końca ufam ocenie lekarzy. Może to znak i 3 synuś będzie ? No nic, urodzimy - zobaczymy..........
Sugar - u nas z imieniem podobnie Niby wybrane, ale ja do końca nie jestem przekonana Tylko imię dla chłopczyka jest pewne na100 % a od czerwca wiadomo, że to dziewusia raczej będzie. Piszę "raczej", bo nie do końca ufam ocenie lekarzy. Może to znak i 3 synuś będzie ? No nic, urodzimy - zobaczymy..........
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Olpa ja wiem, wiem ze powinnam wyluzowac, ale siostra z mezem do mnie przyjezdza za 11 dni specjalnie zeby zobaczyc dzidzie nio i mi pomoc,a jak dzidzi nie bedzie, to bedzie lipa :-( dlatego tak sie stresuje z tym porodem aby dzidzia byla wczesniej lub na czas :-) a tak w ogole to wlasnie skonczylam robic porzadki, w koncu wymylam nieszczesna lazienke, poprasowalam, poodkurzlam i czuje sie lepiej
to chyba z nudow zaczynalam swirowac i podlapywac depreche
to chyba z nudow zaczynalam swirowac i podlapywac depreche
reklama
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Witam wieczorowa pora:-).
Niestety nie mam czasu zeby nadrabiac co u was bo nie mam tyle czasu:-(,maly coprawda jest grzeczny ale jego siostra to potwor ,ciagle musze pilnowac zeby go nie ruszala,bo by go zameczyla,najchetniej trzymala by go za raczki lub wpychala mu smoczka do buzi,a przeciez jest taki spokojny.Mam ochote zamontowac zamek w drzwiach,bo jak tylko wychodze z pokoju to juz przy nim jest.Mysli ze to lalaka czy co?????Tlumacze jej ze nie trzeba siedziec przy dziecku czaly czas bo sie nauczy i nic kompletnie nie zrobie,ale mozna tlumaczyc.Wiec siedze z nia i pilnuje zeby czegos nie wykombinowala.
Niestety nie mam czasu zeby nadrabiac co u was bo nie mam tyle czasu:-(,maly coprawda jest grzeczny ale jego siostra to potwor ,ciagle musze pilnowac zeby go nie ruszala,bo by go zameczyla,najchetniej trzymala by go za raczki lub wpychala mu smoczka do buzi,a przeciez jest taki spokojny.Mam ochote zamontowac zamek w drzwiach,bo jak tylko wychodze z pokoju to juz przy nim jest.Mysli ze to lalaka czy co?????Tlumacze jej ze nie trzeba siedziec przy dziecku czaly czas bo sie nauczy i nic kompletnie nie zrobie,ale mozna tlumaczyc.Wiec siedze z nia i pilnuje zeby czegos nie wykombinowala.
Czy ktos wie co sie dzieje z women????????
Kiedy rodzi?????????
Kiedy rodzi?????????
Larvuniu biedny ten twoj synek:-(.Bedzie dobrze.
Kajuniu witaj:-),jak maluchy,jak sie czujesz?
Tesknilysmy za Toba.
Podziel się: