reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
z imieniem beka bo ciagle nie wiemy
myslelismy zeby byla Ela ( po ukochanej mamie mojego m ktora juz nie zyje)
albo Melania

jestem w kropce

o innych propozycjach nie bede mowic bo juz sajgon mam z tym

Wisienka - trzeba trochę wyluzować :tak: Z tym czopem też bywa różnie. Przy pierwszym dziecku czop mi odszedł o 5 rano a o 16.30 urodziłam Pawełka (10 dni przed terminem). Przy drugim wogóle nie zauważyłam odejścia czopa a Maciuś urodził się dokładnie w dniu wyznaczonego terminu. Tak więc nie ma reguły. Wody też mi nie odeszły wcześniej, dopiero w czasie porodu położna prźebijała pęcherz. BĘDZIE DOBRZE!!!!

Sugar - u nas z imieniem podobnie :-D Niby wybrane, ale ja do końca nie jestem przekonana :sorry: Tylko imię dla chłopczyka jest pewne na100 % a od czerwca wiadomo, że to dziewusia raczej będzie. Piszę "raczej", bo nie do końca ufam ocenie lekarzy. Może to znak i 3 synuś będzie ? :laugh2:No nic, urodzimy - zobaczymy..........

Olpa ja wiem, wiem ze powinnam wyluzowac, ale siostra z mezem do mnie przyjezdza za 11 dni specjalnie zeby zobaczyc dzidzie nio i mi pomoc,a jak dzidzi nie bedzie, to bedzie lipa :-( dlatego tak sie stresuje z tym porodem aby dzidzia byla wczesniej lub na czas :cool2: :-) a tak w ogole to wlasnie skonczylam robic porzadki, w koncu wymylam nieszczesna lazienke, poprasowalam, poodkurzlam i czuje sie lepiej :-p
to chyba z nudow zaczynalam swirowac i podlapywac depreche :cool:

cześć

po długim czasie wchodzę na forum i nie wierzę własnym oczom :szok:
wszystkim rozdwojonym i roztrojonym ;-) mamusiom GRATULUJĘ :-)

reklama
Witam wieczorowa pora:-).
Niestety nie mam czasu zeby nadrabiac co u was bo nie mam tyle czasu:-(,maly coprawda jest grzeczny ale jego siostra to potwor :wściekła/y:,ciagle musze pilnowac zeby go nie ruszala,bo by go zameczyla:no:,najchetniej trzymala by go za raczki lub wpychala mu smoczka do buzi,a przeciez jest taki spokojny:tak:.Mam ochote zamontowac zamek w drzwiach,bo jak tylko wychodze z pokoju to juz przy nim jest.Mysli ze to lalaka czy co?????Tlumacze jej ze nie trzeba siedziec przy dziecku czaly czas bo sie nauczy i nic kompletnie nie zrobie,ale mozna tlumaczyc.Wiec siedze z nia i pilnuje zeby czegos nie wykombinowala:confused2:.

Gratulacje dla kolejnych rozdwojonych mamus.

Czy ktos wie co sie dzieje z women????????
Kiedy rodzi?????????

Larvuniu biedny ten twoj synek:-(.Bedzie dobrze.

Kajuniu witaj:-):-D,jak maluchy,jak sie czujesz?
Tesknilysmy za Toba:tak::sorry:.

Do góry