reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

witam i ja z jednym bobo na ramieniu a drugim przy nodze ;-)

Sugar witaj spowrotem :-)
Asix Gratulacje syneczka i rowniez witamy spowrotem!! :-)
Elbra trzymaj sie kobitko!! szybkiego porodu zycze!! :-)
Jagoda rany ale przygoda :szok:

a ja jem dopiero sniadanie,jeszcze ful sprzatania mnie czeka bo jedna Pani-kierowniczka z Karola pracy przychodzi w odwiedziny:confused2: no to chata blyszczec musi

a ja mam tyle energi dzisiaj na sprzatanie ze niech mnie szlag trafi :confused2:

reklama
Asix :-) :-) :-) Witam z powrotem !!!!!!!! Jak fajnie ze juz mozesz przytulac swojego synka, SERDECZNE GRATULACJE!!!! ja jak widac jeszcze 2 w 1 :-( :-( czekam na opis porodu, jestem ciekawa jak to w UK chociaz jak mialas problemy, to chyba wole nie czytac :szok:

pozdrawiam :-D

Ja mam dzisiaj dola :-( w nocy jak zwykle mialam skurcze i brzuch mnie pobolewal ze ciezko bylo spac, o 6 rano jak poszlam do toalety zobaczylam na pizamie mala, gesta kropeczke krwi no to odrazu sobie pomyslalam......oho zaczyna sie - pewnie czop mi zacznie odchodzic, normalnie banana mialam na twarzy jak wracalam do lozka, taka bylam szczesliwa ze szok :-) oczywiscie o dalszym spaniu nie bylo mowy, co chwile tylko latalam i sprawdzalam czy cos mam czy nie, nawet wkladke dla ostroznosci sobie podlozylam a tu juz 13 i nic, czysto i sucho :-( :-(

Wisienka pewnie to żadne pocieszenie, a wręcz przeciwnie, ale Lilka (o ile dobrze pamiętam) jeszcze dwa tygodnie chodziła po tym jak Jej czop odszedł. Także nie nastawiaj się za bardzo. Możliwe, że u Ciebie będzie szybciej, ale na pewno już jesteś bliżej niż dalej :tak:

Wisienka pewnie to żadne pocieszenie, a wręcz przeciwnie, ale Lilka (o ile dobrze pamiętam) jeszcze dwa tygodnie chodziła po tym jak Jej czop odszedł. Także nie nastawiaj się za bardzo. Możliwe, że u Ciebie będzie szybciej, ale na pewno już jesteś bliżej niż dalej :tak:

Jolie tylko ze mi jeszcze nie odszedl, myslalam ze zaczyna a tu nic niestety dalej sie nie dzieje :-( i wiem ze nawet jakby odszedl to moge tak chodzic 2 czy 3 tyg. ale mam nadzieje ze u mnie to bedzie szybciej, w koncu juz tylko 8 dni mi zostalo.

wisienka : mi odszedl wczoraj ale poza tym cisza
a w nocy mam zawsze twardy brzuch

mirka to trzymam kciuki, moze bedzie tak jak z Anitt jej tez odszedl dzien przed terminem, a dzis na porodowke pojechala, moze Twoje malenstwo tez bedzie punktualne. W sumie to ja wlasnie zaczelam robic statystyki (juz mi odwala :confused2:)
to wlasnie stawiam na Ciebie, ewentualnie Olpe !!!

reklama
To ja może się trochę za porządki wezmę. Jutro maja do nas przyjechać moi rodzice z siostrą. W sumie to mama powiedziała, że chce przyjechać pomóc mi w sprzątaniu, ale tu nie ma za bardzo co robić. Może mama jakiś dobry obiad zrobi, bo mi się nie będzie chciało ;-) tato jak zawsze sie wynudzi, wypali kilka papierosów na mrozie :eek:

Do góry