reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Dzien dobry

Sabinka
to dobrze ze sobie radzisz :tak: :-) nic jak tylko Cie podziwiac
Jolie - Pati ma racje

A ja nawet dzis wstalam w dobrym humorku, w zasadzie to mam od wczoraj jak przeczytalam Pati posta, a pozniej jeszcze jak moj wrocil i mi wytlumaczyl co mi polozna nabazgrala to sie okazuje ze dzidzia juz jest ulozona i gotowa do wyjscia 4/5 wiec mam wielka nadzieje ze nie bedzie opoznienia :-) :cool2:
dzisiaj sobie pojde na dlugi spacerek nad wode kaczuszki nakarmic, bo nawet ladna pogoda dzis jak na anglie :-D

reklama
mirka, Jolie, Anitt i elbra nio i ja :sorry2: chyba tylko zostalysmy 2 w 1 czy jeszcze kogos pominelam :confused: bo women to juz nie licze, pewnie jutro bedzie tulic Dorianka jak nie dzis, Asix tak samo.

Ciekawe ktora z naszej 5 bedzie pierwsza :confused: :cool2: :-D

Wieści od Larvuni:
"nadal mały tam a ja tu. nie ma specjalisty do końca tyg. by go zbadał i do końca tyg napewno bede w szpitalu. Jak ja chciałabym go mieć ciagle obok siebie-cierpie ale jestem dobrej myśli. pozdrow mamuśki z BB"

Kochana i kochany trzymamy za was kciuki:-) bedzie wszystko super:-)

kochane muszę sobie radzić wyjścia nie ma:-) będę miała wiecej czasu na kompa jak mężuś do pracy wróci bo teraz jest na opiece nad nami:-) a cały czas pracuje okupując kompa:-) a jak on zejdzie to ja pracuje i tak w kółko:-) hehehe

mamcie doczekacie się swoich maluszków;-) ja pamietam jak ja sie martwilam ze wszystkie sie zaczęły rozdwajac tylko nie ja:-) nic zero objawów:-) hhe a to nagle przyszło do mnie:-) i do was też przyjdzie;-) ciepła kąpiel dużo daje:-) hehehe zrobiłam tobezwiednie ale zrobiłam:-) :-)

idę cos zjeść puki maluch śpi:-)

Wieści od Larvuni:
"nadal mały tam a ja tu. nie ma specjalisty do końca tyg. by go zbadał i do końca tyg napewno bede w szpitalu. Jak ja chciałabym go mieć ciagle obok siebie-cierpie ale jestem dobrej myśli. pozdrow mamuśki z BB"

biedna larvunia :-( tak sie nie mogla doczekac synka i mimo ze juz jest z nia jest jakby obok :hmm: ale trzymam kciuki aby jak najszybciej mogla wrocic do domku z synkiem :tak: :-):wink: wszsytko bedzie dobrze !!!

ale tu dzis pustooooo :szok: a ja siedze sama w domciu i sie nudze, juz po 21 a moj jeszcze w pracy :-( ale tak wogole to wpadlam bo mam pytanko do misi :-)

jak usunac post ktory sie zalozylo :confused: bo ja tu jeszcze niezorientowana a widzialam ze jestes moderatorem :-p :-D

który wątek usunąć?

SMS od Krecika:
Colin David urodził się 13.11.2007 roku o 15:24, waga 4070gram, długość 53 cm. Jest podobny do tatusia. Poród odbył się w wodzie. Buziaki, Krecik.

reklama
Do góry