reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień doberek:-)

Mam nadzieję że wszystko dobrze u Larvuni i że Marcelek jest już z nią...

Sabinko dzielna z ciebie kobitka, już pracujesz:szok: Ja od kilku dni też próbuję coś robić ale przy mojej córeczce nie bardzo się da:no:

Ciekawe czy Dorianek już na świecie?

Jak tylko mam chwilkę to staram sie czytac co u was ale niestety nie do końca mi się to udaje. Moja mała przylepa wymaga 100% uwagi. Widze ze ostatnio troszkę mniej mamuś jest na naszym wątku, pewnie wróci to do normy jak już przyzwyczaimy się do nowych sytuacji:tak:

Kathe, Bira cos mi sie wydaje ze listopadowe dziewczynki są bardziej wymagające. Blanka tak samo potafi całą noc "przegadać", na zmianę z kupką i karmieniem. Za to w dzień śpi spokojnie ale tylko na rękach i w dodatku musze cały czas chodzić:sorry2: Kupiłam sobie taką chustę-nosidełko i przynajmniej moje ręce trochę odpoczywają. Zresztą fajna rzecz, polecam.

Przyjeżdża dzisiaj do mnie mama na 2 dni, będzie zajmowac sie Blanusią, będę mogła wreszcie troszkę odetchnąć. Pierwsze co zrobię to długa kąpiel:-D

Dziewczyny co mozna zrobic zeby zasnac?? Juz cchyba probowalam wszystkiego, ale udalo mi sie usnac tylko na 15 minut od wczoraj od 11 w poludnie!!! Robilam wszystko co moglam, cala noc spedzilam w lozku ale po 15-minutowej drzemce sie obudzilam i juz dalej spac nie moglam. Przypomne ze jeszcze nie mam synka obok siebie wiec to nie z jego powodu :)

Kurcze, wspolczuje Woman. Na szczescie to juz koniec jej ciazy i spotka sie z Doriankiem juz bardzo niedlugo :)

A jak tam Larvunia i Marcelek?? Smutno ze tak musial do inkubatora isc :(

anitt: moze idz na spacer troche swiezego powietrza nie zaszkodzi
wywietrz tez w sypialni , moze jest w niej za cieplo
i nie lez bez sensu w lozku bo w tedy na pewno nie zasniesz , pochodz troche
moze napij sie cieplego mleka albo kakao .... ciepla kapiel

ja w nocy spie jako tako bo mnie wszytsko boli , moje biodra sie rozchodza i juz porostu nie mam sily sie przewrocic w lozku
za to w ciagu dnia zasaypiam na jakies 2godz bardzo twardym snem

reklama
Do góry