reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

ale tu dzis pustooooo :szok: a ja siedze sama w domciu i sie nudze, juz po 21 a moj jeszcze w pracy :-( ale tak wogole to wpadlam bo mam pytanko do misi :-)

jak usunac post ktory sie zalozylo :confused: bo ja tu jeszcze niezorientowana a widzialam ze jestes moderatorem :-p :-D

reklama
słuchajcie,ale jajca
bylam od 20-tej u kumpelki na plotach:-p
właśnie wróciłam a w domu cisza jak makiem zasiał
patrze i wszyscy spią:tak::tak::tak::-D:-D:-D
hyhy...
Tata daje rade...
a Mama pełen relaks:happy2::cool2::rofl2::ninja2:

no ja też jestem ciekaw co u women?
kurcze nic się nie odzywa:baffled:
jutro zadzwonię do niej:tak::tak::tak:

dzień dobry:-)
Pati no no ładnie mężczyzn wyszkoliłaś:-)
moi też teraz śpią.........
wiec mam chwilkę posprawdzać i poczytać co u was:-) ale strasznie mało się tutaj ostatnio wpisów pojawia:-) heh

Wisienka jestem na macierzyńskim:-) ale niestety nikt tego w pracy za mnie nie zrobi:-( a jak się chce mieć cos z tej pracy którą sie do tej pory wykonało to niestety ciagłość musi być:-)
ale dam rade:-) nie jest źle:-)
dobrze że moge w domku pracować:-)

ale cisza w domku o rany aż dziwne:-)
w sumie to 3 facetów właśnie śpi bo jeszcze mój brat wczoraj do nas przyjechał na nockę:-) hehe
a ja oczywiście nie śpie:-) standardzik:-)

dzien dobry
juz wstalam ale mam nadziej ze maly sie w koncu uroczi bo ze spaniem co raz gorzej
bidra mnie bola , mam lekkie skurcze i ' spojenie lonowe' tez mnie boli
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pati : jakies newsy od women
sabina: to swietnie ze sobie tak dobrze radzisz

Mirka no już niedługo termin wiec Nikolas chyba będzie chciał wyjśc:-) heh
Muszę sobie radzic nie ma wyjscia:-)a tak z drugiej strony to chyba po prosttu chcę trochę pracowac żeby nie zwariować:-)

właśnei Pati daj znac jak tylko się dowiesz co u Women:-) napewno juz Dorianek z nią jest:-)
a ciekawe co u Krecika:-) cos sie nei odzywa:-) chyba że sie odzywała jak byłam w szpitalu:-) bo nie wiem:-)

dzien dobry
jak sytuacja na froncie??
która się przez noc rozdwoiła??
rzeczywiście puściutko tu ostatnio
mam nadzieje ze juz niebawem się troche ruszy i bedziemy dużo pisać szczególnie o sprawach dzieciowych:-):-):-):tak::tak::tak:;-);-);-)
d

pati : jakies newsy od women

właśnei Pati daj znac jak tylko się dowiesz co u Women:-) napewno juz Dorianek z nią jest:-)
właśnie z nią rozmawiałam:-)
niestety Dorianek uparcie siedzi w brzuszku:cool2:
dzisiaj załozą Moni cewnik,jeśli to nie przyniesie efektu
jutro rano będzie miała podłączoną oksytocynę:blink:
dzisiaj jest u niej 13ty dzien po terminie
Monia prosiła abym przekazała Wam pozdrowienia i całusy:tak::tak::tak:;-):-)

Dzień dobry wszytki:-)
Ja już na nogach... właściwie to za dużo nie spałm, bo Indze pomyliła się noc z dniem:no: Także całą noc gadała coś do siebie, jadła i robiła prezenty w pieluchę... Jestem padnięta...

Pati pozdrów Monikę, ja też miałam cewnik założony. Poszło szybko i gładko. Także będzie dobrze:-) na pewno:-)

reklama
Dzień dobry.

Biedna Monika, Dorianek ją nieźle wymęczy.

Sabinko nam też brakuje rozmów z Tobą, więc "szybkiej" pracy życzymy.

Pati, rzeczywiście facetów masz super, polegli na froncie :-p

Jolie to Ty powinnas byc na grudniowkach :-p :-) a z listopadowek to chyba ja mam najodleglejszy termin :-(

I tak i nie. Termin wg OM mam na 29 listopada, ale że ja zawsze dłuższe cykle miałam, to pewnie się przeciągnie, USG pokazało początek grudnia. A jak znalazłam to forum zaczęłam czytać co u listopadówek i tak się tu wciągnęłam (a grudniówki żadnej nie znam).

Do góry