reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Hej laseczki!

Martwię się o Marcelka Larvuni... czyli wygląda na to że niedojrzałe płucka były, a przecież urodzony w terminie... :-( mam nadzieję że szybko Larvuni się nacieszy synkiem i w końcu wyjdą do domku.

Witaj Sylwia! :-)

reklama
Sugar sugar wielkie gratulacje !!!!!!!! jednak dobrze czulas, ze cos sie zaczyna dziac :)
ktos pamieta, ile jej jeszcze dni zostalo, czy po terminie juz byla?:confused:

dziekuje za odpowiedzi w sprawie brzuszka, kathe to super pomysl z tymi zdjeciami :tak::-D od dzisiaj zaczne sobie pstrykac :-p

ciekawe jak tam Asix, czy Women bo jak dobrze pamietam Asix dzis ma byc w szpitalu a jutro wywolanko, wiec pewnie bedzie nastepna :-)

a ja tu ostatnia dolaczylam do Was i czuje ze ostatnia urodze :-( :baffled:

reklama
sugar...najserdeczniejsze gratulacjony dla Ciebie i Twoich facetów:-):-):-):-):-)
Córeczko sugar...witaj Kwiatuszku:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
girlballoonssg5.gif
girlballoonssg5.gif

witam wieczornie:-)
a wlasnie mam pytanko do mamc ktore juz tula swoje malenstwa, czy wam wszystkim sie obnizyl brzuszek przed porodem, czy to nie jest regula???:confused:
mnie przy jednej i przy drugiej ciaży brzuszek nie obniżył się wcale:tak:
więc nie ma reguły;-)

Acha mam pytanko czy jak noworodek przesypia ok.5-6godzin w nocy to jest normalne???????Bo Wero nie przesypiala calej nocy do 6 miesiaca,wiec nie wiem co o tym myslec.A karmie go tylko cycem i ne dopajam butelka,je co ok.2-3 godziny a wieczorem cmoka cyca ok 30 min i spi od 12-5 lub 6 rano.
mój synek też tyle nocki przezypia:cool2:
starszy synek też tak ładnie spał
zapewniam ze to nic nienormalnego,po prostu bobaski lubią pospać i dają pospac mamusiom:cool2::-D:-p

wiecie co...
następna to chyba women będzie
dzwonie do niej i piszę od rana i się nie odzywa
myślę ze to oznacza że rodzi bo inaczej dałaby znać:cool2::-D

Do góry