reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

larvuniu...nie smuć się,będzie dobrze Kochana:tak::-)
sugar...tzrymamy kciuki za szybką akcję;-):-)

ja idę nakarmic mlekojadka i szykuje się do szpitala
napisze wszystko co i jak po powrocie;-)

reklama
Kochane,

Dostalam SMS'a od Lilki, ale nie bardzo mialam jak pisac na forum, wiec juz informuje:

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"

Udalo mi sie zamiescic w galerii kilka fotek naszego szkraba:tak::tak::tak:

a poza tym dziewczyny mam pytanie...

czy Wasza maluszki tez nie uznaja smoczka??

My kupilismy dwa rozne... i nasz synus tylko cyca toleruje, jak dajemy mu smoka to krzywi sie jakby jadl cytryne:-D:-D i pluje... podobnie ma sie sprawa z butelka (hmmm, jak chcialam podac mu wit. K rozpuszczona w moim mleczku) ...a ja myslalam, ze dzieci lubia smoczki:-D:-D:-D

No i mam problem chyba z koleczka... nasz synus jest naprawde grzeczniutki, tylko daje znac jak chce jesc... a wczoraj wieczorem tak krzyczal i sie prezyl, ze nie wiedzielismy juz co robic... Dzwonilam do szpitala na oddzial noworodkow i powiedziano mi ze to na 99% kolka:-:)-:)-(

a ja tak pieknie sie odzywiam, wiecej rzeczy niejem niz jem... coby nie zaszkodzic maluszkowi... ale wyczytalam, ze przyczyna moze tez byc to ze dziecko zbyt lapczywie je i nalyka sie powietrza... zobaczymy jak bedzie dzis...:-:)-(

macie jakies rady?

ja poki co pije 2 x dziennie herbatke z kopru wloskiego... a jak juz kolka dopada maluszka to masujemy brzusio, kladziemy go na brzuszku i tulimy...

reklama
Anitt ja kiedys czytalam ze matka jak mam infekcje narzadow wew. to dzieci sie rodza z zakazeniem oczek, chociaz nie twierdze ze pati ma :no: takie malenstwa sa poprostu strasznie wrazliwe i infekcje oczek moga miec od wszystkiego, nawet malego pylku kurzu.

u mnie było cc więc mały nie miał styczności z moją pochwą, ale ropieje mu oczko od urodzenia więc na bank coś przy porodzie się stało, może też ten kanalik łzowy jest przytkany...:confused:
na razie stosujemy kropelki :sorry2:

dzwonilam do poloznej i powiedziala zeby pojechac kontrolnie i zobaczymy
jesli to wody to mnie zostawia heheheh

wiec cos zaraz zjem jeszcze wykapie sie i pojade chyba :-p

no to trzymam kciuki! :-)

ja idę nakarmic mlekojadka i szykuje się do szpitala
napisze wszystko co i jak po powrocie;-)

oby było wszystko dobrze!

10.11.2007
"Hej. Z radoscia informujemy ze Hania jest juz z nami od 11.44. wazy 3280g i ma 48cm. jest slodka;) czujemy sie bardzo dobrze. do uslyszenia na forum. Lilka"
Wielkie GRATULACJE!!! :-):-):-)

Do góry