reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dziewczyny... w środę urodziłam... włanie wróciłyśmy do domku :)

Gaba urodziła się o 11.55, ważyła 3220g i mierzyła 53 cm :)

Rodziłam naturalnie z ZZO.
było cięzko... lece bo mała płacze :)

mamcie hej

sms od Larvuni

Godzina 1:01

"Jadę do szpitala. Odeszły mi wody :) Mężuś oszalał na siłę jadę do szpitala choć wiem że mam jeszcze czasu a czasu :) ! p.s. sorki za późną porę"

Godzina 6:45

"Urodziłam Marcelka ! Jestem wykończona, dam znac co i jak jak dojdę do siebie. Mały waży 3880 i jest pod inkubatorem bo nie wszystko jest ok buźka !"

Witam po przerwie!
My juz w domku:-D Maluchy urodzily sie 6 listopada, naturalnie, Gustav 2850g,
Vincent 3050g:-D
Porod byl dlugi i meczacy, ale naszczescie wszystko ok.
Widze, ze sporo mamusiek tez juz tuli swoje szczescia:tak:.
Postaram sie zagladac, ale nie wiem jak mi to wyjdzie,bo mam rece pelne roboty;-);-)

O rajuśku!!! :szok::szok::szok: Nie było mnie tu przez jeden wieczór i pół dnia, a tu takie zmiany!!

Wszystkim świeżo upieczonym mamom ślę ogromne gratulacje.

Misiu dziękujemy za wieści od Krecika i Marthusi.

Mirko wszystkiego najlepszego z okazji Twojego święta.

Sabinko czy u Ciebie też dziś jakaś uroczystość czy cos mi się pomieszało?

A ja dziś sama :-( Mąż pojechał do Wałbrzycha na próby i wróci dopiero jutro.

Wczoraj byliśmy na spotkaniu z położną. Sympatyczna i bardzo konkretna pani. Najbardziej mnie zaskoczyła, ja w pewnym momencie wstała, podeszła do mnie i kazała sobie pokazać brodawki. Nagle zrobiłam się purpurowa :zawstydzona/y: Dla niej to normalna sytuacja, a mnie wzięła z zaskoczenia :sorry2: Na szczęście powiedziała, że nie powinnam mieć problemów z karmieniem.

No cóż, jeszcze trochę i będę sama w dwupaku, bo już większość po porodzie albo z rychłymi terminami.

No ja po pysznym obiadku w Gazdówce z rodzinką i po zakupach przyjechałam do domu dokończyć pakowanie torby i bede powoli uciekać kochane.
Asix no jasne ze bede trzymać kciuki.

Ok kochane ja uciekam
Trzymajcie kciuki
Bede pisała do Pati wiec Pani bedzie wam zdawać relacje jak by co.
Buziaki i do zobaczenia po powrocie.

Mirka...dużo zdrówka,szczęścia,spełnienia najskrytszych marzeń i ogólnie naj..naj...naj...
Bużka.

Women trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło "gładko".

jolie chyba my jedyne zostalysmy z odleglym terminem :cool2: chociaz z drugiej strony nigdy nic nie wiadmo :tak: :-)

No na to wygląda, a Ty i tak o dwa tygodnie do przodu jesteś :blink: Postaram się nie przejmować tym, że jeszcze mam trochę czekania. Mam tylko nadzieję, że reszta mam będzie tu zaglądać i pisać, jeśli ich dzieci im na to pozwolą :sorry2:

reklama
jolie pewnie ze nie ma sie co przejmowac kazda z nas w koncu sie doczeka, najwazniejsze zeby porod przebiegl bez problemowo i w miare bezbolesnie a dzidzia urodzila sie cala i zdrowa. :tak: mi tam jak narazie czas szybko mija, wydaje mi sie ze niedawno co wrocilam z Polski, a to juz bylo 10 tyg. temu :szok::-D
no moze teraz mi sie troszeczke nudzi, bo moj oglada jakis program motoryzacyjny :-( ale tak to jest OK :-) :-D

Do góry