reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Ladinka...serdeczne gratulacje dla Ciebie i Męża:-):-):-):-):-)
Gustavie i Vincencie witajcie po tej stronie brzuszka:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
LADINA-GRATULACJE!!!Synkowie rzeczywiscie waza swoje jak na blizniaki,gratu;acjeje dla calej rodzinki!!!

Women-a moze juz jutro nasze maluchy sie odwaza wyjsc;-)
zobaczymy-ja trzymam kciuki za ciebie a ty za mnie,ok???

Elbra-apropos suwaczka to wlasnie dostalam e-maila od kolezanki z gratulacjami,ze zostalam mamusia-wnerwilam sie strasznie!!
No ale prawdopodobnie nie usunelam suwaczka-wiec moj blad:tak:
dobra kochane ja sie biore za sprzatanko,bo jak siedze to dziwnie mnie cos lapie i bole z kregoslupa jakies dziwne-jak chodze to jakby przechodzi-wiec do pozniej...

a ja siedze w szlafroku
nic mi sie nie chce
zjadlam tone nutelli i wogule ble
zastanawiam sie czy sie zwlec i pojechac do lerla merla kupic wieszaki i nawilzacz do powietrza bo w domu mam sajgon od tych cholernych kaloryferow

Hello!

Ło matko ale wysyp!!! :szok:

dziewczyny... w środę urodziłam... włanie wróciłyśmy do domku :)

Gaba urodziła się o 11.55, ważyła 3220g i mierzyła 53 cm :)

Rodziłam naturalnie z ZZO.
było cięzko... lece bo mała płacze :)

Godzina 6:45

"Urodziłam Marcelka ! Jestem wykończona, dam znac co i jak jak dojdę do siebie. Mały waży 3880 i jest pod inkubatorem bo nie wszystko jest ok buźka !"

Maluchy urodzily sie 6 listopada, naturalnie, Gustav 2850g,
Vincent 3050g:-D
Porod byl dlugi i meczacy, ale naszczescie wszystko ok.

Ogromne gratulacje dla Izki, Larvuni oraz Ladiny!!! Jesteście dzielne mamuśki!

dziewczynki rozmawiałam z Krecikiem, ona nadal w dwupaku:

Kasiu widzialam ze do mnie pisalas ale jestem w stresie wiec nie podchodze nawet za czesto do kompa
Krecik (7-11-2007 12:55)
colinek nie chce wyjsc
Krecik (7-11-2007 12:55)
juz probowali mi wywolac bo on rosnie a ja mam malo wod i nic nie poszlo
Krecik (7-11-2007 12:56)
teraz kaza mi pic herbatki na wywolanie skurczy no bo przez te wody nie powinni trzymac malego za dlugo w srodku
a on jak na zlosc
takze tak pomykam miedzy szpitalem a domem
Allanek chyba rozumie to wszystko bo wola tylko mama i mama i nikt inny sie nie liczy
Krecik (7-11-2007 12:57)
chodzi i przytula mnie jak tylko ma okazje
serce mi peka jak wiem ze mam go zostawic
no ale coz
mam nadzieje ze u was wszystko oki
Krecik (7-11-2007 12:58)
prosze pozdrow ode mnie dziewczyny i powiedz mi prosze kto juz ma swoje maluszki zebym mogla pogratulowac
Krecik (7-11-2007 12:58)
buziaczki i papa

oraz mam wieści od Marthusi:
aph pisze:
mam wiadomosc od Marthusi:

"hej, hej. U mnie/nas wszystko w porzadku, janadal w dwupaku, Lenka chodzic zaczyna, sil mi brakuje, zeby za nia biegac, a musze miec oczy dookola glowy. Dlatego z braku czasu i sil nie ma mnie na bb. Sciskam Was wszystkie mocno i pozdrawiam cieplo! Ciesze sie, ze napisalas :)"

Dzieki jeszcze raz na Jej namiary. Teraz juz bedziemy spokojne. Mozesz przekaz to dziewczynom na Listopadzie, tez siepewnie uciesza z dobrych wiesci.

Pozdrawiam
Ania - aph

to tyle, lecę do garów! :-p

dziendoberek :-)

super - a ja jeszcze w pizamie haha
wczoraj byla udana noc, w domku bylam po 1 a wstalam 10:45 :-p zjadlam sniadanko, troche posprzatalam, ale przebierac jakos mi sie niechce i wychodzic, paskudna dzisiaj pogoda, caly czas leje :wściekła/y: a tak chcialam isc na dlugi spacer :-(
ciesze sie ze kolejna z nas zostala mamusia - larvunia Serdeczne gratulacje!! :-)

sabinka a mam takie niedyskretne pytanko, Tobie porod zaczal sie samoistnie czy pomagalas z mezem wyjsc maluszkowi? :-) :rofl2: :oo: :-p

to ja spadam, musze jeszcze odkurzyc i moze wezme sobie ciepla kapiel :tak:
milego weekendu zycze :-) :-)

reklama
Do góry