reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dzien dobry!!
Ja wlasnie sniadanko dla mojego M szykuje,bo od dzisiaj wzial urlop;-)
Ja nadal 2w1-niestety,no ale widze laski sie rozkrecaja:-D
Larvunia-GRATULACJE!!!!!!!!!(a tak marudzila i juz po:tak:)
ucaluj Marcelka od nas!!!

Iza-rowniez gratuluje!!

dobra kochane do potem,bo woda mi sie z jajek wygotuje-hehehehe!!!

reklama
Asix przed Tobą jutro wielki dzień,może nam dwóm sie jutro uda urodzić.
Ja wiem na 100% ze chyba na maxa za 5 dni przywitam Doriana bo miną 2 tyg po terminie,choć nie chciałabym tyle leżeć w szpitalu,znowu sie nasłucham od tych bab z patologii ciąży o chorubstwach itd. blleeee

Larvuniu....ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Męża...:-D:-D:-D:-D:-D:-Dnie martw się Kochana,wszystko będzie dobrze;-):tak:
Marcelku witaj:-):-):-):-)

Witam po przerwie!
My juz w domku:-D Maluchy urodzily sie 6 listopada, naturalnie, Gustav 2850g,
Vincent 3050g:-D
Porod byl dlugi i meczacy, ale naszczescie wszystko ok.
Widze, ze sporo mamusiek tez juz tuli swoje szczescia:tak:.
Postaram sie zagladac, ale nie wiem jak mi to wyjdzie,bo mam rece pelne roboty;-);-)

c
Pati pytasz dlaczego na niedziele ide?
Ja jestem 9 dzień po terminie wiec nie wiem czemu Cie to dziwi w mojej sytuacji z ciążą,pan doktor chciał mnie najpozniej klasc przed 7 dniem,musza miec malego pod kontrolą czy wody plodowe są swieze a nie zielone,czy tetno malego jest ok ile wazy czy bedzie naturalny poród czy cc!!!

Ok ja zmykam moze uda mi sie wejsc jeszcze do was przed wyjsciem.
nie dziwi mnie Kochanie ze musisz jechać,tylko dziwi mnie ze nie czekasz do poniedziałku...
i tak ani dzisiaj wieczorem ani jutro nie będą robic Ci żadnych badań....
więc ja np. wolałabym jechać w poniedziałek z rana
i to właśnie miałam na myśli:tak::tak::tak:

a tak w ogóle Dzien Dobry:rofl2:
my właśnie po sniadanku
trochę dzisiaj pospaliśmy wszyscy w 4 do 10.30:-p:laugh2:

teraz jadę z Samuelkiem do Galerii
kupić sobie jakąś szmatkę na wieczorne wyjście
hihi
ale mam humorek dzisiaj super:rofl2::-D:laugh2::-p

Kochanie Ktg,Usg zrobią mi już dzisiaj tak mowil lekarz i jutro tez normalnie bedą robić.Zobaczymy jak to bedzie swoją drogą wogole nie chce mi sie tam kłaść nie cierpie szpitali.

Ok ja uciekam sie pomalować i zmykam po zakupy,postaram sie przed wyjsciem do WAS zawitać i sie porzegnać.Buziaki.

reklama
Do góry