reklama
witajcie mamcie
melduje sie ze jestesmy juz od srody w domku, wszystko jest ok tylko uczymy sie ssac:-) narazie Marysia ma problem ze zlapaniem brodawki ale robi postepy:-)
Oj nie pamietam kiedy spalam dluzej niz 2 godziny, juz padamy na pysk z mezem ale tak podobno jest zawsze na poczaku, wszystko jest dla nas nowe.
Jak znajde chwilke poczytam co u was i wstawie opis porodu oraz zdjatka naszej slicznej corci:-)
melduje sie ze jestesmy juz od srody w domku, wszystko jest ok tylko uczymy sie ssac:-) narazie Marysia ma problem ze zlapaniem brodawki ale robi postepy:-)
Oj nie pamietam kiedy spalam dluzej niz 2 godziny, juz padamy na pysk z mezem ale tak podobno jest zawsze na poczaku, wszystko jest dla nas nowe.
Jak znajde chwilke poczytam co u was i wstawie opis porodu oraz zdjatka naszej slicznej corci:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Kurde no i dalej nie mam czasu nadrobić co u was:-) ciagle mam gości:-) masakra:-) mam nadzieje że mi się jutro uda:-) wszystkim rozdwajającym się i rozdwojonym i życze powodzenia:-)
buxka:-)
nie mogę sie doczekac kiedy wrócę do normalnosci i skończa się odwiedziny.........
mam dosć gości a to dopiero początek:-(
buxka:-)
nie mogę sie doczekac kiedy wrócę do normalnosci i skończa się odwiedziny.........
mam dosć gości a to dopiero początek:-(
wisienka-ja tez myslalam,ze mnie w tym szpitalu juz zostawia,no ale powiedzieli,ze najpierw 13 na sprawdzenie a potem w razie co 14.11 na wywolanie-wiec zobaczymy-oby maluszek wyszedl sam szybciej
Mirka-ja tez juz ci zycze wszystkiego najlepszego,bo znajac zycie jutro sobota wiec sie do kompa nie dopcham.
Także wszystkiego naj,naj,najlepszego, usmiechu na buzce,latwego i szybkiego porodu
Women-twoje malenstwo jak widac lubi se jajca z ciebie robic
czyli jutro do szpitalka-no to trzymam kciuki
Sabina-no niestety musisz tych gosci przezyc-kazda z nas to czeka ....niestety-bo ja to nielubie takich imprez;-)
Mirka-ja tez juz ci zycze wszystkiego najlepszego,bo znajac zycie jutro sobota wiec sie do kompa nie dopcham.
Także wszystkiego naj,naj,najlepszego, usmiechu na buzce,latwego i szybkiego porodu
Women-twoje malenstwo jak widac lubi se jajca z ciebie robic
czyli jutro do szpitalka-no to trzymam kciuki
Sabina-no niestety musisz tych gosci przezyc-kazda z nas to czeka ....niestety-bo ja to nielubie takich imprez;-)
Pati26
Mama Marcela i Samuela
women...a czemu masz isć na niedzielę do szpitala?
będą Ci wywoływać?
ja bym poszła w poniedziałek
sabina...ja już też mam dość odwiedzin,
właśnie jesteśmy po kolejnych
ale na przyszły tydzien juz tez się pare osób zaanonsowało
będą Ci wywoływać?
ja bym poszła w poniedziałek
sabina...ja już też mam dość odwiedzin,
właśnie jesteśmy po kolejnych
ale na przyszły tydzien juz tez się pare osób zaanonsowało
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
a my własnie zaczynamy pierwszą kąpiel:-) zobaczymy co nam z tego wyjdzie:-) heheh
Women trzymam kciuki:-) bo tyle doczytałam że szpitalek Cię czeka:-)
A gdzie Larvunia?????? może rodzi?;-)
kurde kiedy ja to wszystko nadrobię:-)
już opis porodu zaczęłam pisać:-) ale pewnie jeszcze troszke mi zejdzie:-)
ogólnie moge powiedziec że było naprawdę nadspodziewanie super:-) w sumie II etap porodu to miałam 20 minutek i Juniorek wyskoczył:-)
ale opisze wszystko po kolei co i jak:-)
buziaki i trzymcie kciuki za kąpiel:-) hehe
Women trzymam kciuki:-) bo tyle doczytałam że szpitalek Cię czeka:-)
A gdzie Larvunia?????? może rodzi?;-)
kurde kiedy ja to wszystko nadrobię:-)
już opis porodu zaczęłam pisać:-) ale pewnie jeszcze troszke mi zejdzie:-)
ogólnie moge powiedziec że było naprawdę nadspodziewanie super:-) w sumie II etap porodu to miałam 20 minutek i Juniorek wyskoczył:-)
ale opisze wszystko po kolei co i jak:-)
buziaki i trzymcie kciuki za kąpiel:-) hehe
Podziel się: