reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

women Tez czekam:sorry2:. Nic o zadnym wywolywaniu nikt mi slowa nie pisnął. Normalnie dzis tylko jednego malego skurczka mialam:szok:. I ja jestem po terminie?!:laugh2::laugh2:. Nie martw sie humorkiem, to taki gorszy dzien. A czytalam gdzies, ze nagle obniżenie humoru lub jego poprawa zwiastuja porod. Więc nos do góry!:tak: To moze byc znak, że już niedlugo bedziesz miala synka kolo siebie:tak::tak:.

wisienkaa a ja jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy, to chcialam dziewczynke, tyle, ze intuicja mowila mi, ze bedzie chlopak:tak:, no i wszyscy lekarze to potwierdzili:laugh2:. Co do malowania pokoiku, to ja od poczatku chciala na zielono, jakos mi sie dobrze kojazy ten kolor. Tyle, ze sie przeprowadzilismy i teraz mam sciany w kolorze ekri- musze przyznac, ze fajnie wyglada z niebieskim:laugh2:. Tez kupowalam różowe wszystko i nawet teraz ja wchodze dodzieciecego, to d razu do dzialu dla dziewczynek.. takie skrzywienie:laugh2:

reklama
asix nie wychodzisz spod pysznica, tylko od razu na mokra skore wcierasz. Ja tam nie zaluje:laugh2:. Pomasuj troszke i pozniej wytrzyj sie recznikiem:tak:. to co ma sie wchlonac to sie wchlonie, a skora nie bedzie tlusta:tak:

Asix ja oliwke to uzywam po kazdym prysznicu jak biore. Jak skonczysz sie chlupac to na reke nalej sobie troche oliwki i powoli nakladaj na kazda partie ciala, jak juz wmasujesz to delikatnie osusz recznikiem, tak jak bedziesz bobaska wycierac :-)
tylko jak bedziesz wychodzic z wanny czy kabiny to lepiej podluz sobie cos pod nogi, no i ogolnie badz ostrozna, bo o poslizgniecie nie trudno :baffled:

Co myslicie o imieniu OLAF?? ;)

bardzo ładne!
Olaf Lubaszenko.. wspaniały aktor! :tak:

Co u nas:
Ech, szkoda gadać, cycki mi ciekną szczególnie nocą i wszystko mokre dokoła... :zawstydzona/y:
chyba mi zawory nie trzymają :baffled: no ale przynajmniej mam pokarm i Igi ma co jeść.
Dzisiejsza noc minęła pod znakiem kolki :szok: chyba... masaż pomaga ale zanim do tego doszłam to tyle czasu minęło że jestem dzisiaj niewyspana :confused2: jejku mam nadzieję że to tak jednorazowo :sorry2:

Ja się umawiam do lekarza żeby sprawdzić morfologię, wczoraj nie było miejsc, dzisiaj już miałam wizyte na 8:45, przychodze o 8:35 a tam trzy mohery przede mną, pytam się "Panie też na 8:45?" a one na 8:00, na 8:15, na 8:30 :baffled: a lekarza dalej nie ma... no to przestawiłam wizytę na 16:00, może lekarz już będzie? :crazy:
Po czym dowiaduję się że nie mam z kim zostawić dziecka jednego i drugiego więc wizyta jest przestawiona na czwartek :dry:

Wiktor mi wyje dzisiaj cały dzień jak patrzę na tą pogodę to mi się też chce wyć... :baffled:

Poszłam z nim do ogródka, jak przestało padać, można się wściec z wyjącym bachorem. Dobrzze że chociaż Igi śpi...

A w ogóle Wiktor połknął magnez w tabletce, mówię Wam chowajcie lekarstwa wysoko, po magnezie nic mu nie będzie, ale co się strachu najadłam... :szok:
Wypijanie soli fizjologicznej to juz standard, musze przed nim chować dosłownie wszystko bo zeżre, wypije, zniszczy... grrrrr:crazy:
Dzisiaj wytarł sobie oczka zużytymi gazikami do przecierana ropiejącego oczka Igora... jest zajebiście :rofl2::dry:

Mam zrąbany humor...

misu .... ja i tak podziwiam wszytkie mamusie z 2 lub +
ja nie wiem jak poradze sobie tylko z maluchem , a ty radzisz sobie z 2
ok, maluszek sie przynajmniej nie rusza ale Wiktor
mysle ze jest wszedzie .......
podziwiam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

waszka wiem o czym mowisz ja mam to samo :-p pozatym nawet jak probuje ogladac ciuszki dla chlopcow to nic mi sie nie podoba, a dla dziewczynek takie sa sliczne ze sie czasem nie moge opamietac z zakupami. Juz mam tyle tego ze spokojnie 3 bym ubrala i jeszcze mi zostanie ( i sasiadka mi sporo tez dala) a mimo to jak tylko jade na zakupy to pierwsze co to na ciuchy dla niemowlaczkow lece :-)

Jesli chodzi o porod to szwagierka mi mowila ze jak jestes 10 dni po terminie to sama mozesz sie zglosic do szpitala na wywolanie, sadze ze w Irlandi jest tak samo :confused:
ale trzymam kciuki zeby Olaf sam sie zdecydowal, bez ingerencji.
Ja wg. OM to mam termin na jutro :szok: :-) ciekawe czy cos sie zacznie przez noc.
Dzisiaj sie tyle nalatalam ze jak chodze to w kroku czuje bol, ale to pewnie nic nie znaczy.

Kurcze dziewczyny, widze ze u kazdej dzisiaj spadek formy...

Misia mam nadzieje ze to nie kolki u Igorka bo to nic milego. Ja podobno mialam okropne kolki jak bylam mala, mam nadzieje ze to nie przejdzie na OLAFKA :)

Ja juz dluzszy czas siedze w naszej galerii i ogladam strona po stronie :) Super tak popatrzec jak sie zmieniacie :)

misiu-nie gniewaj sie ale jak czytam watki zwiazane z twoim Wikim to sama buzia mi sie cieszy-urwis ze szok no i przy tym buzka aniolka:tak:
Bardzo mi przypomina moja mlodsza siostre,ktora jak byla mala to doslownie jadla wszystko poczynajc od kredy,kleju a skonczywszy na mydle i szminkach do ust-no poprostu masakra-ale teraz jaki mamy ubaw po pachy-sama zobaczysz,ze bedziesz miala to samo!!!
zycze cierpliwosci kochana!!

Wisienka i waszka-serdeczne dzieki za rady, no i postaram sie byc ostrozna wisienko,zwlaszcza,ze przy ostaniej kompieli przy wstawaniu z wanny myslalam,ze kran z prysznicem wyrwe(normalnie skloniatko)hehehe!!:-D

dobre kochane-ja spadam-do pozniej!!
buziole!!

aj ale za mnie gapa :wściekła/y: to Anitt ma miec Olafka, a nie waszka :zawstydzona/y: przepraszam dziewczyny :tak: ja to dzis zakrecona jak malo kto :rofl2:

Anitt
dala bys linka na ta galerie, bo ja szukalam i znalezc nie moge :wściekła/y:

reklama
Do góry