reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wisienkaa kochana, jak patrze na Twoj suwaczek, to musze przyznac, ze malo czasu zostalo:szok::laugh2:. Jessica mi sie podoba, moja siostra tak miała sie nazywac, ale ówczesny ustrój w Polsce nie pozwolil, wiec jest Sandra:tak:. Anna Maria tez jest fajne, mialam kolezanke, ktora sie tak nazywala. Super dziewczyna, bardzo ładna i inteligentna, teraz prawo studiuje:tak:. Co do chlopaka, to nie wiem co Ci powiedziec:dry:, trudne zadanie macie przed soba, tym bardziej, ze nie znacie plci:tak:.

anitt z tego co widze, to juz niedługo Twoje marzenie o masazu zostanie spełnione:tak:. Ja tez tego pragne, normalnie zgodzilabym sie chyba na deptanie po mnie:laugh2:

asix powodzenia z tymi rozstepami!!!:-) Miejmy nadzieje, ze juz niedlugo urodzisz i skonczy sie walka:tak:.

reklama
Mi nic dzis nie pomaga boże jak ja bede miałą takie dni przy dziecku to nie wiem co pocznę?
Nic nie zrobiłam przez cały dzień i jestem wsciekła na samą siebie.
Waszka masz ustalone wywołanie czy czekasz tak jak ja?

waszka ja tez chce dziewczynke :-) :-):-) tzn w sumie to mowie ze mi to obojetne wazne by dzieciatko zdrowe bylo, ale jakos podswiadomie czuje ze to wlasnie dziewczynka bedzie. Sciany w pokoju pomalowane oczywiscie na rozowo :-D i ciuszki tak samo pokupowane jak na przyjscie dla dziewczynki :-p wiec jak bedzie chlopczyk to bede musiala chyba nowe ciuszki pokupowac :confused: no ale nie wazne....

a tak w ogole to zauwazylam ze jak narazie to same chlopaki sie rodza w listopadzie

a co do imienia Olaf to faktycznie oryginalne, ale jak Pati napisala ze jej fryzjer sie tak nazywa to jakos nie wiem czemu, ale odrazu z homoseksualista mi sie skojarzylo, chyba z moja psychika jest cos nie tak :baffled: ale Maja to sliczne imie, tez sie kiedys zastanawialam nad tym imieniem.

Asix na rozstepy, a wlasciwie na zapobieganie to polecam J&J Baby Oil po kazdej kapieli wmasowac na mokre cialo, a na noc Boots Expert pregnancy massage cream (£ 3,25 za 150 ml) ja stosuje od 6 miesiaca (oliwke od poczatku) i rozstepy mi sie nie porobily, mimo ze mam do tego sklonnosci i sporo przytylam:zawstydzona/y: alejak cos to ten krem na rozstepy tez dziala, bo mialam swoje stare, jeszcze z przed ciazy i teraz sa prawie niewidoczne

Pati ja to Cie naprawde podziwiam :-) :-) :-) nie dosc ze masz 2 chlopakow, z tatusiem 3 to jeszcze znajdujesz czas na zagladanie tutaj.
Zawsze slyszalam ze przy takim malenstwie to nie ma sie na nic czasu :no:

A propo jeszcze tego karmienia to nie masz potem problemu z malutkim zeby jadl z cyca? po tym jak mu podasz butelke?

Asix na rozstepy, a wlasciwie na zapobieganie to polecam J&J Baby Oil po kazdej kapieli wmasowac na mokre cialo, a na noc Boots Expert pregnancy massage cream (£ 3,25 za 150 ml) ja stosuje od 6 miesiaca (oliwke od poczatku) i rozstepy mi sie nie porobily, mimo ze mam do tego sklonnosci i sporo przytylam:zawstydzona/y: alejak cos to ten krem na rozstepy tez dziala, bo mialam swoje stare, jeszcze z przed ciazy i teraz sa prawie niewidoczne

wisienka - dzieki!!! ta oliwke wlasnie kupilam wiec zaczne uzywaz-ale jak na mokre cialo?????
nie wycierac sie czy co???no i ile razy dziennie proponujesz???
ja to jeszcze w czasie kompieli te wstretne rozstepy rekawica masuje i tez nie wiem czy dobrze robie.....

reklama
Do góry