reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
pati musze przyznac, ze dajesz nam dzis bardzo dobre rady:tak:. Aż dwie ciężarówki poczuły sie lepiej:laugh2::laugh2:. Ja wróciłam z zakupków (wody na szczeście nie odeszły:laugh2:) i teraz zajadam sie bananami:-p.

women ja eczoraj w ten sposób cały dzień spędziłam:zawstydzona/y:. To chyba jakas depresja poterminowa;-). Nie daj sie i posłuchaj pati..:laugh2:

Ryzykuje:-) ide do sklepu, mam nadzieje, ze nie odejda mi wody po drodze, albo miedzy półkami:laugh2::laugh2:.

badz dobrej mysli ochana-hehehee!!!!:-D

Anitt-serdeczne dzieki za odp. w sprawie konta musze cos wymyslec,komu zlecic to zadanie..
apropos imienia Olaf to bardzo orginalne:tak:

Wisienka-doczytuje ta strone o |PKO-dzieki

larvunia-smaruje sie kochana i smaruje,a tu dupa zimna-juz nie sypiam tak mam skore naciagnieta:angry:
moze tez jakis spacerek zalicze-taka ladna pogoda...

Women-nie przejmuj sie tez jestem dzis do niczego-zastrajkowalam z obiadem itez bym przed tv polezala,tylko tu w morde nic nie ma!!!:no:

Sugar ty cwaniaro:-D -nie wiesz jak ci zazdroszcze tej chwili dla siebie-mi sie samej nie chce a u kosmetyczki to juz bym pewnie nie wysiedziala...:tak:

asix rozstepy moga byc irytujace, szczegolnie jak robia sie na samej końcóweczce:wściekła/y:. Ja smarowalam sie na poczatku kremami, ale i tak mialam pelno fioletowych rozstepów na cyckach. A teraz wcieram wyłącznie oliwke na mokra skórę, co wieczór po prysznicu i o dziwo pomaga!! :tak:Brzuszek jest nieskazitelnie gładki, a te rozstępy, ktore mialam jakby wyblakły:tak::laugh2:. Mam tylko siateczke na lewym posladku:zawstydzona/y:, na nia nic nie dziala:dry:, ale nie przejmuje sie tym, bo i tak pod bielizna nic nie widac:tak:.

Jestem. Przez prawie 4 godziny łaziłam w poszukiwaniu ostatnich potrzebnych mi rzeczy (do szpitala). Brakuje mi tylko obuwia szpitalnego. Dopiero wróciłam i jestem jak wykończony pies, za to dałam sobie na luz i właśnie piję Pepsi (mąż mnie zabije jak się dowie) i wcinam Twix'a.

a ja zaraz zabieram sie do kosmetyczki :-p

U kosmetyczki byłam raz w życiu, zrobić pazurki przed ślubem. Chętnie poszłabym się odprężyć, ale jakoś zawsze szkoda mi na to kasy. Może po porodzie jak już będę miała dość wszystkiego, zostawię męża z synem, i ucieknę do salonu kosmetycznego zapomnieć o bożym świecie. :tak:

waszka masz racje, ciezkie to zadanie z tym imieniem :baffled: ja dotej pory nie zdecydowalam a wybieram odkad potwierdzilo sie ze bede mama.
Ja bym chciala Victoria, Jessica lub Dominica, ale tatus za bardzo nie jest zachwycony, jemu sie podoba Anna Maria, Rose, albo Mercedes :szok:
a jak bede miala chlopczyka to juz w ogole problem ja chce Davida albo ostatnio imie Adam mi sie spodobalo, a tatus tez za tymi imionami nie przepada, a sam nie ma swoich sugestii.
A co do spedzania dnia to od 10;45 do 13;15 bylam u lekarza :crazy: dobrze ze wczesniej nastawilam pranie, przynajmniej moglam rozwiesic, bo u mnie piekna pogoda :-)

Mnie moze nie ciagnie do kosmetyczki (bylam raz w zyciu i chyba tylko po to zeby sie popsuc na kilka miechow :p ), ale marze o tym zeby sie polozyc na brzuchu i zostac porzadnie wymasowana... Mrrrrr

reklama
asix rozstepy moga byc irytujace, szczegolnie jak robia sie na samej końcóweczce:wściekła/y:. Ja smarowalam sie na poczatku kremami, ale i tak mialam pelno fioletowych rozstepów na cyckach. A teraz wcieram wyłącznie oliwke na mokra skórę, co wieczór po prysznicu i o dziwo pomaga!! :tak:Brzuszek jest nieskazitelnie gładki, a te rozstępy, ktore mialam jakby wyblakły:tak::laugh2:. Mam tylko siateczke na lewym posladku:zawstydzona/y:, na nia nic nie dziala:dry:, ale nie przejmuje sie tym, bo i tak pod bielizna nic nie widac:tak:.

dzieki za slowa otuchy,bo naprawde jestem zdolowana tymi rozstepami,sprobuje oliwki,ale na brzuchu to chyba jednak zostane przy tym kremie

kochane sorki za spoznione posty,ale mnie znowu dzisiaj wywala z neta i poprzednia wiadomosc to 3 razy pisalam:angry:
ide sie czyms zajac...

Do góry