reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
mam nadzieje ze u sabiny cos sie znowu ruszylo
ja mam dzis w planie pojechac do centrum handlowego .... mysle ze to juz ostatnia szansa na samotny wypad

mircia czujesz zeby porod sie zblizal?? Kurcze ja nic a nic....
powodzenia na zakupach... a co kupujesz jesli wolno spytac??

czuc ... juz sama nie wiem .... od czasu do czau ma skurcze i twardy brzuch
ale jak sama wiesz nie znasz ani dnia ani godziny
jade kupic kombinezon dla malego i biustonosz do karmienia

dzien dobry kobitki!!

Ja nadal 2w1 no i od rana doczytuje co tam u was,bo zbytnio od soboty czasu nie mialam:tak:
Kathe-serdeczne gratulacje!!!!
Milo,ze mezus kilka slow naklikal-dziekujemy!!

sabina-normalnie jak doczytalam,ze ty juz -to bylam w szoku-jakos tak sie nastawilam,ze bedziesz potem-sama nie wiem dlaczego-no i nie ma ciebie z rana na pogaduchach przy kawce-dziwnie tak!!!
chyba sie poprostu przyzwyczailam!!:tak:

kto nastawia wode na kawuche kochane??????Bo larvunia ty juz chyba po,co???

anitt- co tam u ciebie kochana???

dobra ja najpierw sniadanko szybkie,a potem kawuche-wreszcie nie ta bezkofeinowa bo juz oszalec mozna bylo!!!!!

dzień dobry Kochane:-)
wpadam jak co dzień z rana sprawdzić jak sytuacja na froncie...;-)
widzę ze u sabinki..
zaczyna być gorąco,może już tuli dzidziolka:tak::tak::-D:-D
sabinuś ....trzymam mocno kciuki za szybką akcję:rofl2:

no i nasza Ladina utuli dzisiaj swoje dwa skarby..:-D
tak mi się zdaje ze to dzisiaj ma wywoływanie:sorry:
Ladinka... kciuki zacisnięte:-)

women..słoneczko Ty moje,dzisiaj Twój termin
śniło mi się ostatnio ze właśnie dzisiaj urodziłaś
więc życzę Ci tego z całego serduszka:-) :-)

ja się do kawki przyłączam
do tego bułeczka z twarożkiem
jak zjem musze sprzątać
bo po weekendzie mały bajzel w chacie:happy:

Pati - zycze smacznego!!!
no i bardzo milo,ze ktos jednak jest i ze mna sie kawusi napije-takze stukam sie kawucha :-)

No i za ladinke tez trzymam kciuki-mysle ze wszystko pojdzie dobrze!!!

reklama
Do góry