bira
Listopadowe mamy'07
Dziewczyny, dzięki wielkie za gratulacje:-) Od wczoraj jestesmy w domu. Poród opiszę w odpowiednim wątku:-)
Anineczka, Agar, Kathe, ogromne gratulacje.
Maluszki witajcie
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości, ale napiszę co u nas;-):-) Mała jest super. Nawet nie wiadomo, ze mam dziecko w domu. Budzi się tylko na jedzenie, nie marudzi, nie krzyczy, nic jej nie porzeszkadza, ani szczekające psy, ani hałasy, tv, ani nawet moja teściowa którą dziś wywaliłam z domu
Już nie możemy doczekać się pierwszego spacerku:-) Karmię Ingusię cycem, który jest już tak zmaltretowany, że czasami to karmienie sprawia mi ból. Nie za bardzo orientuję się tylko co powinnam jeść, bo ciągle chodzę głodna, ale jutro będzie położna, to się wszystkiego dopytam. No i to chyba na razie tyle u nas:-)
Anineczka, Agar, Kathe, ogromne gratulacje.
Maluszki witajcie
Niestety nie dam rady nadrobić zaległości, ale napiszę co u nas;-):-) Mała jest super. Nawet nie wiadomo, ze mam dziecko w domu. Budzi się tylko na jedzenie, nie marudzi, nie krzyczy, nic jej nie porzeszkadza, ani szczekające psy, ani hałasy, tv, ani nawet moja teściowa którą dziś wywaliłam z domu
![wściekła :wściekła/y: :wściekła/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/realmad2.gif)