reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Misiu prosze,zmien na liscie imie mlodego. Nie Alexander tylko Matthew (Matt,Mati):tak:

Już się robi :tak:, Matthew to chyba Mateusz prawda? Ślicznie!
Opowiadaj co i jak! Koniecznie wrzucaj fotki! :-)

Misia gratuluję 2 tygodnia na tym świecie Igora,ucałuj od cioci Moni

Oznajmił również ze trzyma pacjentkę do 12 dni po terminie w domu,co mnie osobiscie sie nie spodobało.A tak wszystko dobrze.Dziś pojechałam po zakupy,bo od 2 dni jest u mnie Kacperek i trzeba było uzupełnić zapasy,jutro jade na zakupy ciuszkowe dla siebie,bo znajoma pisała ze swieża dostawa, a ja kocham ciuchy kupować.

Igi wycalowany ;-)
Ojej z tymi 12 dniami to troszkę przesada... 7 dni to jeszcze tak, ale 12 to juz za dużo, powinno się kontrolować stan wód, robić często ktg i usg kontrolnie.
Monia rób zakupy kochana, bo potem nosa nie wyściubisz z domku, ja sobie kupuję buty od tygodnia i wybrać się nie mogę... :baffled:

nie wiem w czym ja będę chodzic tej jesieni... chyba sobie kupię buty w internecie :szok::-D

a ja sobie paznokcie maluję :laugh2:

reklama
Ja dzisiaj sobie zrobie chyba nocny maraton gier na kurniku, jakos nie mam ochoty isc spac, szczegolnie w towarzystwie pewnego osobnika :wściekła/y: Juz mam dosc nerwow

Dzień dobry:-) ale się rozpisałyście wieczorkiem:-)

Anineczka witajcie w domu:-)
Larvunia kawka bez Ciebie jakaś smutna była:-)
Women ja też ide dzis na zakupy:-) musze sobie coś zafundować:-)
Ladinka jak tam się czujesz??;-)
Asix gołabki były pyszniutkie:-) jak zawsze:-) myślałam że dostanę kilka do zamrożenia ale niestety:-( trudno się mówi
Larvunia widzisz Marcelkowi dobrze w brzusiu:-) i się Toba nie przejmuje:-)
Wisienka ja jak ktoś sie mnie pyta czy jeszcze nie urodziłam odpowiadam no widzisz kurde mały ma mame w nosie:-) nie przeszkadza mi to zupełnie jak mają ochote niech sie pytają ich problem:-)
Sugar za duzo wolnego czasu masz:-) jak tak lubisz prasowanko zapraszam też do mnie:-) :-) hehehe
Anitt oj hormonkio szaleją...;-)

Buziaczki dla wszystkich mamusiek i brzusiów:-)

stukam się poranną kawką Mamuśki :-D:tak:
dzień dobry;-)
wstałam jak zwykle wypoczęta:tak:
napisze Wam trochę jak wygląda doba mojego Tuptusia:-)
mój anioł zasnął po kąpieli i karmieniu ok.20 i obudził się parę minut po 2giej:rofl2::tak:
przebrałam go,nakarmiłam i spał do 7mej:happy2:
teraz nakarmiony,przebrany śpi dalej....
w ciągu dnia przerwy na karmienie są krótsze
i coraz dłuzej malutki rozgląda swoimi pięknymi oczętami :rofl2:
nie wiem czy Nas widzi..podobno nieee,ale ja tam myślę ze tak:-D:-p
zaczęliśmy na dobre spacerowac
wczoraj bylismy az 45 minut:happy2:
poza tym malutki ma zaropiałe jedno oczko....
przemywam esensją z czarnej herbaty i pozniej na sucho czystym wacikiem..(tak kazała położna)
ale juz drugi dzień i ciągle tak samo to wygląda
moze macie jakieś inne rady bo ja już nie wiem sama:blink::baffled:
Samuelek bardzo duzo ciepła okazuje braciszkowi:-)
całuje go w rączki,mówi do niego pięknie
jestem zachwycona jak widzę jaki czuly jest Samuelek(to po mnie:-p:-p:-p)
no dobra juz więcej nie zawracam gitary

chciałabym abyśmy już wszystkie rozdwojone były bo brakuje mi tu tematów związanych z cycoleniem,ropijącymi oczkami itp..itd:-)
ale wiem...wiem..jeszcze troszkę i wszystkie będziemy miały dzidzie przy sobie:rofl2:

anulka gratuluje dorodnego chlopaka!!!!!

moi rodzice dzisiaj przyjechali, przywiezli tone zarcia pysznego i innych prezentow i zabrali mi malego
juz dostaje lekkiej fiksacji i nie wiem co mam ze soba zrobic :laugh2:
i az mi sie na placz wzielo jak pojechali hehe
sugar...no Ty juz kobito na finiszu...
a imię dla maleńkiej wybraliscie?
relaksuj się w tych ostatnich dniach...nawet przy prasowaniu:rofl2:
buziaki:-)

dziewczyny jak to jest z tymi wodami plodowymi???mi kiedys znajoma powiedziala ze chodzila ok tydzien czasu i nie zauwazyla ze jej pekl pechez plodowy bo tak powoli jej wyciekaly:confused2: nie wiem czy wierzyc czy nie:confused2:
Kochana mi też pękł pęcherz płodowy jak wysiadałam z auta:rofl2:
niestety nic się nie sączyło,tylko chlusnęło dosłownie wiadro wody..:-p.
zanim dojechaliśmy do domu i weszliśmy na 3 piętro to wyleciały jeszcze ze 2 wiadra tych wód....:-p:-p.
przerażająca ilość...
ryczałam jak wół ..bo tyle tego było ze byłam przekonana ze teraz to sie Marcel na bank udusi.....
wszystko opisze w porodach
kurcze,tylko nie mam czasu skończyć bo wstęp juz od kilku dni napisany:baffled::sorry2:

misia_q...gratuluję drugiego tygodnia,ucałuj Igorka w piętkę:-)
powiedz Kochana,czy chodzisz codziennie na spacerki z Igim...i jak go ubierasz..
no i może masz radę jakąś na to ropiejące oczko:-(

anineczko...Matheww,bardzo ładnie:-)
jeszcze raz gratulacje i odezwij się koniecznie i foteczki jakieś powklejaj:happy2:
buzka.

larvunia...no Marcelek rzeczywiście charakterny:-)
jak to Marcele:happy2::-p
ale nic sie nie denerwuj jeszcze moment i będziesz Go miała w ramionach:-):-D

no dobra spadam po tym mega poście się wykąpać(bo aż się spociłam:-p)
a na koniec Mamusia z Synkami...
mamaisynkihx6.jpg

dzien dobry mamusie

ja dzis tak sobie sie wyspalam , brzuch mialam cala noc twardy jak kamien
ciekawe dlaczego , teraz jest troche lepiej

pati : te nowe posty beda ciekawe , zamiast problemow ciazowych problemy z maluchami :-) tez juz sie nie moge doczekac

anitt : i jak tam wrog dzisiaj ??

czesc!!!
chcialam byc predzej na necie ale pieseczek spokoju nie dawal i musialam z nia najpierw na siusiu wyjsc ;-) ...ale juz jestem :-D
rowniez dolaczam z kawusia :-p
pati Twoj to chociaz punktualny, a moj .... bede teraz czekac i czekac... hmmm... tylko raz w nocuy kaemisz maluszka? myslalam ze karmi sie co 3h :confused:

reklama
Do góry