reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
mam pytanie do misi , pati i reszyt ktora karmi piersia
co jecie a czego nie jecie ..............
tak generalnie co u was skutkuje ze maluch czuja sie ok
hehehe wydaje mi sie ze to jest kwestia baaaaardzo indywidualna
jedna naje sie "wszystkiego" i dzidzi nic nie jest a inna je wszystko na parze i ciagle jakies jazdy
witam mamusie:-)
tak sobie czytam i czytam i widze ze pojawiaja sie juz tematy zwiazane z pielegnacja naszych malenstw Dziewczyny a w co najlepiej ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, powiedzmy na taka pogode jak jest teraz- 5stopni i spory wiatr.
Wystarcza tylko body, pajacyk skarpetki, kombinezon i ciepla czapeczka?
U ,mie dalej spokoj , jutro ide na KTG znowu.
A co do tych wod to mi tez cos ciagle wycieka, czasem mam naprawde baardzo mokro i nie jest to sluz tylko cos bezbarwnego wodnistego ale chyba niepotrzebnie sie nakrecam bo raczej bym czula ze cos jest nie tak, prawda???
tak sobie czytam i czytam i widze ze pojawiaja sie juz tematy zwiazane z pielegnacja naszych malenstw Dziewczyny a w co najlepiej ubrac malenstwo na wyjscie ze szpitala, powiedzmy na taka pogode jak jest teraz- 5stopni i spory wiatr.
A co do tych wod to mi tez cos ciagle wycieka, czasem mam naprawde baardzo mokro i nie jest to sluz tylko cos bezbarwnego wodnistego ale chyba niepotrzebnie sie nakrecam bo raczej bym czula ze cos jest nie tak, prawda???
z tymi wyciekami to tez tak mamwitam mamusie:-)
jak robili mi usg ponad tydzien temu to ilosc wod byla ok wiec nie sadze zeby to byly wody
mysle ze to porostu tak jest
sugarspunsister
matka polka superstar
ja wychodzilam w grudniu z malym wiec bylo duzo zimniej
mial na sobie body pajac , czapeczke tak bawelniana ale cieplejsza, kombinezon polarowy i w foteliku spiworek ( swoja droga super sprawa)
teraz mam taki lzejszy kombinezon i tez spiworek w foteliku
mial na sobie body pajac , czapeczke tak bawelniana ale cieplejsza, kombinezon polarowy i w foteliku spiworek ( swoja droga super sprawa)
mirka no to troche mnie uspokoilas
sugar dzieki za odp, z jednej strony nie chce przegrzac ale z drugiej strony to bedzie jej pierwsza wizyta na dworzu wiec trzeba chyba ubrac cieplej i po tym co piszesz widze ze dobrze mysle
sugar dzieki za odp, z jednej strony nie chce przegrzac ale z drugiej strony to bedzie jej pierwsza wizyta na dworzu wiec trzeba chyba ubrac cieplej i po tym co piszesz widze ze dobrze mysle
ja wychodzilam w grudniu z malym wiec bylo duzo zimniej
czy przez kombinezon masz cos takiego na mysli
ja tez mam spiworek do fotelika i wydawalo mi sie ze kobinezon i spiworek to troche za duzo
reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja jem wszystko oprócz cytrusów,warzyw kapustnych i ostregomam pytanie do misi , pati i reszyt ktora karmi piersia
co jecie a czego nie jecie ..............
tak generalnie co u was skutkuje ze maluch czuja sie ok
nie pije napojów gazowanych;-)
przychylam się do odpowiedzi sugar....:-);-)witam mamusie:-)
Podziel się: