reklama
waszka
Listopadowe mamy'07 Waszka
Witam z rana..:-)
Szybko sie witam i lece na wizyte do GP, Ktg mi maja zrobic, zobaczymy co i jak;-). Brzuszek mnie dzis pobolewa, jakby skurcze i to dosc czesto, wiec chce sie upewnic.
A co do tego wywolywania porodu, to wole poczekac chyba, przeciez termin mam w niedziele, ten przewidywany przez USG juz minol 28.10.
Szybko sie witam i lece na wizyte do GP, Ktg mi maja zrobic, zobaczymy co i jak;-). Brzuszek mnie dzis pobolewa, jakby skurcze i to dosc czesto, wiec chce sie upewnic.
A co do tego wywolywania porodu, to wole poczekac chyba, przeciez termin mam w niedziele, ten przewidywany przez USG juz minol 28.10.
na pewno porod sie rozni i to pod wieloma wzgledami (ale nie zawsze porod w uk wychodzi na minus jest wiele rzeczy moim zdaniem ktore powinny byc za darmo w polsce ) no ale tym to juz sie nie przejmuje-na poczatku bardzo sie balam a teraz wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie!!
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(
wiecie co,moze mojego M do sexiku namowie;-)
chociaz ostatnio to wieczorami sie strasznie zle czuje za to do poludnia jestem jak nowo narodzonawiec zobaczymy jak to wyjdzie
lece przygotowywac obiadzik!!!
do potem...
chociaz ostatnio to wieczorami sie strasznie zle czuje za to do poludnia jestem jak nowo narodzonawiec zobaczymy jak to wyjdzie
lece przygotowywac obiadzik!!!
do potem...
jolie
Tymkowa mama
( ja juz chyba jestem uzalezniona-i to wszystko przez was-heheheehe!!)
Ha, ha, nie Ty jedna ;-)
A co do wypróżniania się podczas porodu, to już wcześniej dziewczyny mówiły, że aby do tego nie doszło to zaopatrzyły się w jednorazowe lewatywy, jakie w Polsce można kupić w aptece, ale nie wiem jak to jest w UK.
Dziewczyny!!!!!!!!:-):-):-):-)
Anulka:
"Dziś o 9:18 urodził się nasz syneczek, ważył 4520g, 59cm długi. Ja po cesarce ciągle leżę, mąż jest przy mnie... A maluszek jest śliczniutki i taki kochany... Jesteśmy bardzo szczęśliwi..."
Anulka:
"Dziś o 9:18 urodził się nasz syneczek, ważył 4520g, 59cm długi. Ja po cesarce ciągle leżę, mąż jest przy mnie... A maluszek jest śliczniutki i taki kochany... Jesteśmy bardzo szczęśliwi..."
Ogromne gratulacje Anulka!!!!!!! Ale BYKA urodziłaś!!! Czekamy na Was!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
u mnie w szpitalu w którym rodze lewatywe robią obowiązkowo:-) i się śmieję że ja to chyba najbardziej tego się boję:-) heheheh
ale chodze nietomna dzisiaj o matko...
oglądam jakieś głupie seriale bo nie mam na nic siły......
marudna strasznie jestem:-)
ale chodze nietomna dzisiaj o matko...
oglądam jakieś głupie seriale bo nie mam na nic siły......
marudna strasznie jestem:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
WOWWWWWWWW
ANULKA ALE WIELKOLUDEK:-)
GRATULACJE DLA CIEBIE I MAŁEGO:-)
ANULKA ALE WIELKOLUDEK:-)
GRATULACJE DLA CIEBIE I MAŁEGO:-)
jolie
Tymkowa mama
Anulka toż to olbrzym ;-)
Wielkie gratulacje!!!!!!!!