reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Anulka Gratulacje!! :-)
Ja po wizycie u lekarza, siuski ok, cisnienie tez. A co najlepsze to schudlam kg!!:szok::szok: Mam dzis skurcze i to dosc czesto, wiec powoli bede miezyc czestotliwosc i zbierac sie do szpitala..:baffled::baffled:

Wisienka mojego tez nei trzeba namawiać:-) heheh
ale powiem Ci że w moim przypadku sexik nic nie daje:-) maluszek wyjdzie keidy bezie chciał:-) nie rusza go nic:-)
a co do zapałek to chyba bym nie dostała nawet do podłogi na wyprostowanych nogach;-)

Sabina mi tez jak narazie nie pomaga :crazy: (musimy sie chyba bardziej postarac) :-) chyba za dobrze mu w moim brzuszku, ale we wtorek jak byma u lekarza to dziecko juz jest ustawione :rofl2: i lekarz powiedzial ze lada dzien moze sie zaczac :-)
Wlasnie ide sie wziasc za sprzatanie podobno tez jest to jakis sposob.
Trzymam kciuki za Was dziewczeta, oby bylo jak najwiecej szczesliwych rozwiazan w ten weekend :-D :-D :-D buziaki

anulka gratuluje dorodnego chlopaka!!!!!

moi rodzice dzisiaj przyjechali, przywiezli tone zarcia pysznego i innych prezentow i zabrali mi malego
juz dostaje lekkiej fiksacji i nie wiem co mam ze soba zrobic :laugh2:
i az mi sie na placz wzielo jak pojechali hehe

reklama
na pewno porod sie rozni i to pod wieloma wzgledami (ale nie zawsze porod w uk wychodzi na minus jest wiele rzeczy moim zdaniem ktore powinny byc za darmo w polsce ) no ale tym to juz sie nie przejmuje-na poczatku bardzo sie balam a teraz wyszlam z zalozenia ze co ma byc to bedzie!!
zaluje tylko ze ginekologa nie odwiedzilam ani razu i dopiero pierwszy raz bedzie mnie badal jak nie urodze do 8.11
wiec nie mam pojecia nic o szyjce czy infekcjach,bo tutaj poprostu nikt mnie pod tym kontem nie badal:-(
asix tragedia z tymi badaniami w UK:no: wspolczuje

a co do wywolania porodu to rozumiem was dziewczeta, tez sie tego obawiam tym bardziej ze slyszalam ze to bardziej boli :szok: dlatego juz od jutra jak skoncze 36 tydzien zabieram sie za naturalne sposoby wspomagajace przyspieszenie porodu :-) :-):-)
tym bardziej ze termin mam na 24.11 a rodzinka do mnie przylatuje 27.11 i chyba by mi nie wybaczyla jakbym jeszcze nie urodzila, bo specjalnie po to przylatuja

wisienka chba troche za wczesnie sie starasz, nie wiem czy lekarz cie nie uswiadamial- ciaza donoszona to 38 tydzien a nie 37:tak: wiec wstrzymaj sie jeszcze, tak bedzie lepiej dla malenstwa.

ANULKA GRATULUJE SYNKA:-):-D:-D

Do góry