reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
malinos-o matko!! wlasnie przeczytalam caly artykul-
nie chce wywolania NIE!!!!!!!!!!!!

olej rycynowy rzeczywiscie bylby chyba dobry-bo ja to sie obawiam ze wlasnie przy porodzie moge miec maly wypadek(wyproznienie sie) no wiem ze niby dla nich to normalka-ale ja sobie nie potrafie tego z glowy wybic!!

dziewczyny co wy z tym wywolywaniem porodu????:no::no::no:
rozumiem jak trzeba ale jak nie ma wskazan to co to za nakrecanie sie?
tylko 5% dzieci rodzi sie w terminie, moze byc nawet do 2 tyg w ta czy w ta i to jest caly czas ok!
maluchy same wiedza kiedy maja wyjsc, nie ma ich co popedzac jakimis dziwnymi metodami
odpoczywajcie i relaksujcie sie nim maluchyb zajma was na dobre
macie cale zycie na nacieszenie sie nimi :-);-)

ale np fikolki z lubym pomagaja ;-)

Sugar, masz całkowitą rację, nie chce panikować i dlatego wstrzymuję się na razie z wszelkimi sposobami, tylko boję sie wywoływania porodu w szpitalu, co czeka mnie 11 dnia po terminie (tak mi lekarka zapowiedziała). Zaproponowała olej i seks,aby tego uniknąć.Widać i ja i maluch potrzebujemy czasu.Na razie cierpliwie czekam.;-)

malinos-o matko!! wlasnie przeczytalam caly artykul-
nie chce wywolania NIE!!!!!!!!!!!!

olej rycynowy rzeczywiscie bylby chyba dobry-bo ja to sie obawiam ze wlasnie przy porodzie moge miec maly wypadek(wyproznienie sie) no wiem ze niby dla nich to normalka-ale ja sobie nie potrafie tego z glowy wybic!!
Asix spokojnie masz jeszcze sporo czasu, przecież termin wg OM masz na 11.11. Swoją drogą jeśli urodzi sie w terminie, to pewnie niezły patriota będzie z Twojego dziecka.;-):-) Nie martw się na zapas.

kochana ja wiem-tylko,ze ja mam wywolanie 8.11 tak mi zapowiedzieli w szpitalu,bo oni patrza wg.tej daty 1.11,bo tak wyszlo wg. pierwszego i drugiego USG-dziwni co???
dlatego zaczynam troche panikowac!!

nie chcac nikogo urazac to powiem ze dziwna ta sluzba zdrowia w uk
mam kilka grudniowek z uk i to co pisaly o porodach w uk rozni sie od tego co jest np w pl
i jakos mi sie to niepodoba :no:

reklama
Do góry