reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Larvunia my 19 wrzesnia... i zachcialo nam sie nie robic szalenstwa tu... tylko wzielismy slub na urlopie w Tunezji:-) wiec pogoda dopisala...:-D a razem jestesmy od konca 2000 roku...

reklama
larvunia no co Ty! młoda dupa jesteś! :tak:;-):-)

anulka pewnie że wszystko będzie dobrze! będziesz super mamusią zdrowiutkiego dzidziusia!

Hehe, faktycznie fajnie miec takigo szkraba który już chodzi, mówi po swojemu i się bawi beztrosko :) Czasami mam go dość, jak każda normalna matka chce miec czasem chwile wytchnienia, ale jego słodki usmiech wynagradza wszystko :-)

no to powiem wam ze my mielismy slub koscielny wziasc 10 wrzesnia 2006 :-)
wszystko było zarezerwowane,wynajete ...ale finansowo mielismy dolki i wszystko odwolalismy

teraz planowalismy slub na 2008 rok
ale nie wiem czy sie uda
ale 2008/2009 napewno wemzmiemy slub koscielny taki jaki powinien byc
z zespołem,suknia i goscmi

nasz cywilny był taki po amerykansku :-p
my +swiadkowie
rodzina,przyjaciele i reszta znajomych dowiedzieli sie po fakcie

do dzis smiejemy sie na wspomnienie jakie mieli miny :-D :-D

Misia... dzieki:tak: ...tez tak sobie mysle:tak:

Lilka tak odnosnie slubu... to czasem mysle, ze tak jest lepiej... my naszego nie zamienilibysmy na zaden inny mimo roznych opinii rodziny... i bylo jak u Was, a moze jeszcze "lepiej" bo my + swiadkowie z ambasady:-D ...ale to tez zaczelo sie od spraw finansowych... bo kalkulacje na jakies 50 osob... wychodzily ...jak wychodzily:szok: a... 2 tygodnie w super hotelu nad cieplym morzem z oryginalnym slubem... wyszlo chyba taniej... fakt, ze miny rodziny i komentarze byly i sa... ale tak naprawde to mamy to w nosie... slub jest dla nas... i mysle, ze to wybor pary... a my tak chcielismy i z perspektywy czasu cieszymy sie ze tak chcielismy... a rodzina, znajomi... i tak zawsze sa jakies komentarze, kazdemu cos nie pasuje... a kasa tez nie mala jest potrzebna by jakos to zorganizowac...

ale kazdy ma wybor:-)

Anulka rozumiem cie
tez na poczatku chcielismy pojechac na 2 tygodnie do Hiszpanii do Malagi (bylam tam rok temu z przyjaciolka 8 dni) ale jednak zawsze cos i nie wyszło

potem nasz szybki cywilny co nie załuje bo był to bombowy slub :-D
rodzina u nas tego nie komentuje,mam musze przyznac wyrozumiała rodzine a moze poprostu przywykli do tego ze my to jestesmy zwariowani :-D :-D
ale jednak pragniemy miec taki tradycyjny koscielny :tak: chcemy spotkac sie z cała rodzina,bawic sie z nimi i swietowac,a rodzina porozsypywana po karju i zagranica
obojgu nam sie marzy.....a co z tego wyjdzie to sie zobaczy:happy:

ale powiem ci ze mieliscie oryginalny slub tak jak i my :tak: ale wy bardziej egzotyczny hehee:-)

mamcie spaaaac juz ino predko :-p :cool2: , heh...
mialam tydzien wolnego a juutro juz do pracy, ale ten czas ucieka....

Fajne mialyscie sluby, ja mialam praktycznie przyjecie z najblizsza rodzina.
Ale niczego nie zaluje, stac mnie bylo na tyle ile zrobilam :happy:
Za granice polski to chyba juz nigdy nie wyjade, a marza mi sie jakies cieple kraje... ehmm... plaza, cieply piasek, zimne drinki... i woda ciepluka i bardzo czysta :-) ze na dnie widac koralowce itp ;-) ehhmm.. Ja i moj maz i dzidzia............. .....sie zamarzylam :zawstydzona/y: :happy: :happy: :happy:

Dobra lece lulac... buziole mamcie..do juterka :-)

Hej
Poczytala o czym rozmawialyscie (a produktywny byl dzis dzien :cool2:) to i dorzuce swoje zdanie.

Pierwsze dziecko nieplanowane,ale najukochansze ma juz 19 miesiecy.
Drugie planowane i wyczekane w drodze.
Mam 25 lat. I czuje,ze to jest to.
Bede podwojna mama w wieku 25 lat...czuje,ze tak mialo byc i ogromnie sie z tego ciesze.
Mysle nawet o 3 maluszku,ale to za jakies 10 lat.
Kazda kobieta wie kiedy chce byc matka,czy to w wieku 20 lat czy 35 lat.
Mam siostre 5 letnia.Moja mama ma juz 46 lat.Czuje sie mlodo,ma pelno cierpliwosci (wiecej niz przy swoich dzieciach 25 lat temu) i ma tyle milosci;-)
Kazda matka,jest najlepsza matka,niezaleznie od wieku:tak:
Tak wiec pozostaje nam sie cieszyc,ze dane nam bylo zajsc w ciaze i byc w niej az do samego konca:-)
Dobranoc kochane.
Mam nadzieje,ze jutro z Wami pogadam:tak:

Misiu Francja ah.Juz po samym Twoim opisie poczulam jakbym tam byla:-)
Cudownie.

Wroce jutro (dla Was juz dzis bo mam godzinke w tyl -23:39)

dziewczyny czy mi sie wydaje czy Wy (prawie wszystkie) macie juz jedna dzidzie w domciu? ;-) Kurcze to ja zaraz koncze 26 lat i dopiero pierwsze :-)

larvunia - ja mam 24 lata, mąż 25 i to też nasze pierwsze dzieci :-D

My braliśmy ślub kościelny 30.07.2005r o dzidzię straliśmy się aż 19 miesięcy :zawstydzona/y: ale zostało nam to wynagrodzone podwójnie :-D :tak: :-p

a dzisiaj strasznie męczą mnie od rana wymioty :zawstydzona/y: :eek: :baffled:

Kajunia trzymaj sie i niech tew ymioty cie opuszczaja

witam seredcznie :-)

ja dzisiaj drugi dzien czuje sie w miare wiec mam ful roboty
Milenka jeszcze spi :szok: wiec biore sie za sprzatanko

reklama
Anineczka my tez z mezem myslimy o 3 dzieci
nawet ostatnio dostałam smska ze mnie jeszcze kiedys tam przydusi :-D :-D
ale na dzien dzisiejszy to koniec ,mooooze kiedys ale za iles lat

Do góry