reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

o Misiu to jestesmy ten sam rocznik
milutko :-)
ja tez nie załuje ze tak u mnie wyszło,ze tak jak ty Misiu tak sobie to ulozyłam

co wasze dzieciaczki robia?
moja tanczy z Gwiazdami na Tvn :-D
chwilowo wcina sałatke :-D

reklama
nie wiem gdzie wkleic fotki:confused: bo w Galerii sa ale brzusia....

zdjecia z Norwegii

lotnisko w Oslo

pierwsze zdjecie Milenki w Oslo

w Drammen nad rzeka Drammen :-)

w Mc'Donaldsie

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b23397e4082705da.html
domek w Drammen w ktorym bedziemy mieszkac :-D :-D

zabawy nad rzeką Drammen ,z tyłu widok na stok jeszcze osniezony

Milenka rzuca kamyki do wody

takie mialam widoczki z domku

a tu mialam fajny masazyk robiony :-)

a jednego dnia nas zasypało :szok: :-D

uffff koniec :lol:

o Misiu to jestesmy ten sam rocznik
milutko :-)
ja tez nie załuje ze tak u mnie wyszło,ze tak jak ty Misiu tak sobie to ulozyłam

co wasze dzieciaczki robia?
moja tanczy z Gwiazdami na Tvn :-D
chwilowo wcina sałatke :-D

Lilka nawet mężów mamy w tym samym wieku ;-)
zdjęcia fajniutkie, ale ci zazdroszcze masażyku :)

Moje dziecko spi :-) kładziemy go wczesnie, wiec o 19 juz lula :)

my dzis mamy opoznienia
mała wstała o 11
potem spac szła o 16-19.30 (razem sobie pospałysmy :zawstydzona/y: :cool2: )
no i teraz szaleje ale widze ze juz jest zmeczona
zaraz kapanie i o 22 juz spi :happy:

no prosze,nawet mezow w tym samym wieku

heeeej mamcie :-)

Lilka, Misia.... No nie mowcie, ze ja stara duuupa :eek: ... heh...
Tak mowicie co Wasze pociechy robia.. fajnie macie. Ja na swoje musze jeszcze poczekac. Kurde a fajnie byloby tak podgladac kiedy sie chce co w brzusiu porabia :-) ...
Tak Wam zazdroszcze, tez chcialabym JUZ poprzytulac maluszka, pogawozyc sobie z niunia :-D i sobie na malenstwo popatrzec jak slodko spi..... ehmm... aby do listopada.

lilka Twoja Milenka ma nosek po Tobie ale reszta po tatusiu chyba :p Ślicznie sie usmiecha Wasza pociecha :)

Larwunia mloda duupa jestes jak my wszystkie :tak: :tak: :-)
ojj zobaczysz jak to bedzie fajnie :-)

Mila teraz sie kapie,a wlasciwie bawi w wannie
co jakis czas mam oko na nia
choc tyle jej wkładałam do głowy ze nie wolno w wannie wstawac ze juz od paru miesiecy nie wstaje

aaa raz kiedys tam wstała i zaliczyła bam w wannie -pod nadzorem jeszcze:eek:
od tego czasu słucha ze trzeba tylko siedziec :tak:

ide do niej

Larvunia mmmm... to numer... my tez bralismy slub we wrzesniu 2006... a staranka byly od k.grudnia 2006... udalo sie w lutym :-) ...i tez 7 latek razem... i tez kochamy sie jak wariaty:-D

Lilka super fotki... fajny domek i w ogole... milutko...

hmmmm.... piszecie,ze najllepszy wiek to 18-24 na rodzenie... hmm, ja juz 27 latek, a zaraz 28... zobaczymy co to bedzie... mam nadzieje, ze w porzadku...
...poki co ciesze sie, ze wszystkie badania w porzadeczku i malenstwo sobie rosnie... a jak to bedzie z porodem... ojoj...:baffled: jakos razem z maluszkiem musimy przez to przejsc... ...pocieszam sie, ze dzis kobietki coraz pozniej chca miec dzieci... ...i srednia 30 lat dzis to normalka... najpierw kariera, dom, a potem maluszek - czasem decyzja jest za pozno i z maluszka nici... moja przyjaciolka starala sie 1,5 roku... i dopiero po tym czasie zaszla... zaczelam bac sie jak to bedzie ze mna... ale pani ginekolog mowila,ze nie powinno byc problemow i w sumie w drugim cyklu staran sie udalo... ...ojoj, ale sie rozpisalam... :zawstydzona/y:

wiem jedno, jak nam sie bycie rodzicami spodoba... to nad drugim nie bedziemy za dlugo myslec... tylko dzialac... chyba,ze dostaniemy w kosc od naszej kruszynki... i na niej zakonczymy:-D ...zobaczymy...

reklama
Anulka a ktorego wrzesnia? Bo ja 2giego :p
Dzien przed slubem padal deszcze, w nasz dzien slonecznie io cieplusio, na poprawinach juz tez lekki deszcz :)

Do góry