reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
no witam kochane!!!

Anitt-cos nie w humorze z rana???oj ci faceci.........:no:
SABINA-widze,ze dzisiaj nie wstalas pierwsza :-D

ide nastawiac wode na kawuche i poczytam co u was:tak:

Witam "wstaniete" dziewczyny.
Moj humor sobie sama nakrecilam, ale to juz norma u mnie od kilku dni. Przemek jakos nie wykazuje checi wspolpracy wiec chyba dzisiaj obiadu nie bedzie mial podstawionego pod nos!!
Wczoraj poprosilam go zeby poodkurzal ale on jest smierdzaccym leniem wiec dzisiaj pewnie sama to zrobie, bo patrzec juz nie moge jak dywan jest usiany okruchami :angry::angry::angry:

A rano jeszcze mnie dobil bo do pracy zalozyl wyjsciowe, bieluskie majtki calvin klein!! no przesadzil:wściekła/y:
i od tego sie zaczelo i stwierdzilam ze nie ma on za grosz szacunku, poczynajac od majtek, przez kase, mnie i na koncu jego samego!! Nie uwierzycie jak sie wkurzylam...

AGAR-gratulacje!!!
Bira-witamy twoja coreczke po drugiej stronie

Anulka 1979 - Trzymam kciuki za cc w piatek-bedzie o.k!!!!

Anitt-to faceci-nie wkurzaj sie,bo tylko maluszkowi zaszkodzi -ja juz se dalam na luz, bo denerwowalam sie co chwila-naprawde-teraz chce tylko urodzic,a potem wyjasnie wszystkie "ale"...i tu przydalby sie motylek i jego mam wszystko w dup**:tak:

u mnie ja widac termin juz minal i nic bole brzucha jakies sa dzidka sie pcha na swiat stukajac mnie w dole i tyle -reszte ma gleboko w swoim tyleczku,ktory wypina!!!
meczy mnie to ale powiedzieli mi ze jak do 8 nic to do szpitala mam jechac-boje sie panicznie wywolania-masakra!!!

ide nastawiac wode na kawuche i poczytam co u was:tak:

a wczoraj czy przedwczoraj .......juz sama nie pamietam ostatnio cos zakrecona jestem wydawalo mi sie ze pisalas ze tez nie pijesz kawy :sorry:
no chyba ze Cie z kims innym pomyslilam, jesli tak to przepraszam :-)

A tak wogle to witam poranne ptaszki :-D ja nie wiem dziewczyny ze wy spac nie mozecie, ja sie obudzilam tak wczesnie tylko dlatego ze mnie kaszel zaczal meczyc :-(
oraz chcialam zlozyc GRATULACJE dla mamusiek ktore juz sie doczekaly swoich pociech :laugh2: :laugh2: :laugh2:

MILEGO DNIA

wisienka-w miare dobrze pamietasz,bo ja kawuche to pijam ale cappucino i to decafe (bezkofeinowke)ktora tylko pachnie odrobine kawa-no i to wlasnie moja kawucha z rana jest:-D
ale co jak co rytual picia kawy pozostal!!!!

reklama
Do góry