reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
to jednak nie jest ze mna jeszcze tak zle jak przepuszczalam :-) bo ostatnio to zakrecona i rozkojarzona jestem na maxa, wszystko tluke, ze ostatnio musialam kupic nowy zestaw biadowy , myle slowka angielskie ze czasem nie wiem czy mam sie smiac czy plakac bo moj kochany jest urodzonym anglikiem i czasem nie moge sie wogle z nim dogadac
anitt skad ja to znam:-) ja czasem tez tak mam z moim mezusiem oni czasem naprawde nie mysla ale szkoda sie denerwowacWitam "wstaniete" dziewczyny.
Moj humor sobie sama nakrecilam, ale to juz norma u mnie od kilku dni. Przemek jakos nie wykazuje checi wspolpracy wiec chyba dzisiaj obiadu nie bedzie mial podstawionego pod nos!!
Wczoraj poprosilam go zeby poodkurzal ale on jest smierdzaccym leniem wiec dzisiaj pewnie sama to zrobie, bo patrzec juz nie moge jak dywan jest usiany okruchami
A rano jeszcze mnie dobil bo do pracy zalozyl wyjsciowe, bieluskie majtki calvin klein!! no przesadzil
i od tego sie zaczelo i stwierdzilam ze nie ma on za grosz szacunku, poczynajac od majtek, przez kase, mnie i na koncu jego samego!! Nie uwierzycie jak sie wkurzylam...
anulka powodzenia kochana trzymamy kciuki
agar gratuluje:-):-):-) czekamy na relacje
dziewczyny co do wywolywania to podobno nie jest takie straszne, czasem trzeba pomoc malenstwu przyjsc na swiat, wydaje mi sie ze zawsze lepiej wywolac i urodzic naturalnie niz wyciagnac maluszka przez cc
Dzis 1szy listopad czyli na bank jestesmy juz listopadowe mamusie:-) u mnie dalej nic sie nie dzieje.Nie jedziemy na cmentarz bo za daleka trasa:-( Ide wstawic pranko i biore sie za sprzatanie , maz oczywiscie spi- bo po co sie wysilac i pomuc ciearnej zonie przeciez on ma wolne po co sprzatac ehhhh ,
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny no co Wy takie podle humorki macie z rana no Troszke optymizmu, nie dajcie sie tym co wkurzaja.... maluszki czuja to co my przezywamy!!
mircia ja tez mam jutro KTG i ciekawe co tam u mnie nowego
kathhe ja tez sprzatankiem sie zaraz zajme, tez nigdzie na groby nie ide bo mam za daleko Co do pomocy mezulka to jak palcem nie pokaze to sie nie ruszy i te ciagle "zaraz" mnie dopierdziala, jak widzi ze sama sie za cos zabierac zaczynam to w tedy laskawie mnie wyrecza... ech ci mezczyzni...
Ide poodkurzac... moj siersciuszek wszedzie pozostwail slad po sobie
do pozniej kochane!
mircia ja tez mam jutro KTG i ciekawe co tam u mnie nowego
kathhe ja tez sprzatankiem sie zaraz zajme, tez nigdzie na groby nie ide bo mam za daleko Co do pomocy mezulka to jak palcem nie pokaze to sie nie ruszy i te ciagle "zaraz" mnie dopierdziala, jak widzi ze sama sie za cos zabierac zaczynam to w tedy laskawie mnie wyrecza... ech ci mezczyzni...
Ide poodkurzac... moj siersciuszek wszedzie pozostwail slad po sobie
do pozniej kochane!
A
Anitt
Gość
Witam sie ponownie, drugiego jak dla mnie dzisiaj poranka
Dzwonila Health Visitor, taka pani ktora przychodzi do domu ciezarnej zobaczyc czy wszystko jest ok, pewnie czy jest czysto i czy warunki sa odpowiednie dla dzidzi, a po porodzie przychodzi pomoc przy dziecku, nauczyc kapac, przewijac, karmic itd. Za tydzien w czwartek wpadnie do mnie.
A ja dzisiaj ide do poloznej na macanie brzuszka. Mam taaaki kawal ze mi sie nie chce tam isc... Droga nudna, jak bedzie maluszek to chociaz bedzie do kogo pogadac w drodze do przychodni
Dzwonila Health Visitor, taka pani ktora przychodzi do domu ciezarnej zobaczyc czy wszystko jest ok, pewnie czy jest czysto i czy warunki sa odpowiednie dla dzidzi, a po porodzie przychodzi pomoc przy dziecku, nauczyc kapac, przewijac, karmic itd. Za tydzien w czwartek wpadnie do mnie.
A ja dzisiaj ide do poloznej na macanie brzuszka. Mam taaaki kawal ze mi sie nie chce tam isc... Droga nudna, jak bedzie maluszek to chociaz bedzie do kogo pogadac w drodze do przychodni
E
ELBRA
Gość
....
reklama
E
ELBRA
Gość
....
Podziel się: