reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
to jednak nie jest ze mna jeszcze tak zle jak przepuszczalam :-) bo ostatnio to zakrecona i rozkojarzona jestem na maxa, wszystko tluke, ze ostatnio musialam kupic nowy zestaw biadowy :zawstydzona/y:, myle slowka angielskie ze czasem nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :baffled: bo moj kochany jest urodzonym anglikiem i czasem nie moge sie wogle z nim dogadac :sorry:

Witam "wstaniete" dziewczyny.
Moj humor sobie sama nakrecilam, ale to juz norma u mnie od kilku dni. Przemek jakos nie wykazuje checi wspolpracy wiec chyba dzisiaj obiadu nie bedzie mial podstawionego pod nos!!
Wczoraj poprosilam go zeby poodkurzal ale on jest smierdzaccym leniem wiec dzisiaj pewnie sama to zrobie, bo patrzec juz nie moge jak dywan jest usiany okruchami :angry::angry::angry:

A rano jeszcze mnie dobil bo do pracy zalozyl wyjsciowe, bieluskie majtki calvin klein!! no przesadzil:wściekła/y:
i od tego sie zaczelo i stwierdzilam ze nie ma on za grosz szacunku, poczynajac od majtek, przez kase, mnie i na koncu jego samego!! Nie uwierzycie jak sie wkurzylam...
anitt skad ja to znam:-) ja czasem tez tak mam z moim mezusiem:wściekła/y: oni czasem naprawde nie mysla ale szkoda sie denerwowac:tak:

anulka powodzenia kochana trzymamy kciuki:tak:

agar gratuluje:-):-):-) czekamy na relacje:tak:

dziewczyny co do wywolywania to podobno nie jest takie straszne, czasem trzeba pomoc malenstwu przyjsc na swiat, wydaje mi sie ze zawsze lepiej wywolac i urodzic naturalnie niz wyciagnac maluszka przez cc:sorry:

Dzis 1szy listopad czyli na bank jestesmy juz listopadowe mamusie:-) u mnie dalej nic sie nie dzieje.Nie jedziemy na cmentarz bo za daleka trasa:-( Ide wstawic pranko i biore sie za sprzatanie , maz oczywiscie spi- bo po co sie wysilac i pomuc ciearnej zonie:angry: przeciez on ma wolne:confused2: po co sprzatac:crazy: ehhhh ,

czołem;-)
dzisiaj idziemy na pierwszy spacerek:-)
foto relację umieszczę w galerii:-D

buziolki Mamusie dla Was i brzuszków:rofl2:

dziewczyny no co Wy takie podle humorki macie z rana no :huh: Troszke optymizmu, nie dajcie sie tym co wkurzaja.... maluszki czuja to co my przezywamy!! :sorry:
mircia ja tez mam jutro KTG i ciekawe co tam u mnie nowego :rolleyes2:
kathhe ja tez sprzatankiem sie zaraz zajme, tez nigdzie na groby nie ide bo mam za daleko :baffled: Co do pomocy mezulka to jak palcem nie pokaze to sie nie ruszy i te ciagle "zaraz" mnie dopierdziala, jak widzi ze sama sie za cos zabierac zaczynam to w tedy laskawie mnie wyrecza... ech ci mezczyzni...

Ide poodkurzac... moj siersciuszek wszedzie pozostwail slad po sobie :zawstydzona/y::-D
do pozniej kochane!

Witam sie ponownie, drugiego jak dla mnie dzisiaj poranka :)
Dzwonila Health Visitor, taka pani ktora przychodzi do domu ciezarnej zobaczyc czy wszystko jest ok, pewnie czy jest czysto i czy warunki sa odpowiednie dla dzidzi, a po porodzie przychodzi pomoc przy dziecku, nauczyc kapac, przewijac, karmic itd. Za tydzien w czwartek wpadnie do mnie.
A ja dzisiaj ide do poloznej na macanie brzuszka. Mam taaaki kawal ze mi sie nie chce tam isc... Droga nudna, jak bedzie maluszek to chociaz bedzie do kogo pogadac w drodze do przychodni :)

reklama
Do góry