reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

.... jeszcze dwa glebokie oddechy wezme....
troszke mi juz lepiej :sorry:

jolie super foteczki, dzieki:tak::-D:-D :-D Brzusio no no ... niczego sobie, malenstwo chyba jak u mnie kazale bedzie ;-)
bira kochana gratuluje raz jeszcze :-D

dobra kochane ide dokonczyc w koncu ten obiadek... mezus juz marudzi ze glodny... Posmutanialam jakos... bede pozniej jak cos :-(

reklama
o masakra a ja pojechałam po wyniki moich siuśków Laski jakie korki to mam dosc...sie zmeczyłam jakbym jechała z 1000 km!!!!!!!!!!masakra!!!!!!!!!!wszyscy sie drą trąbią jadą 5 na godzinę ja piernicze...a do tego jeszcze nauki jazdy!!!!dali by sobie dzisiaj już spokój masakra jestem zła!!!!!!

bira...najszczersze gratulacje dla dumnych Rodziców dorodnej córeczki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Inguś Kochana witamy po tej stronie brzuszka!!!
524607eqav5.jpg

o rajku mamcie ale się objadłam plackami...........nie mam siły ide się położyć.........

buziaki kochane mamcie i brzuszki:-)
pewnie już kolorowych snów:-) bo ja to padne znając mnie:-)

jolie co do imprezy to ja pisze sie zawsze:tak::-)

ehhh nie dotarlismy dzis z mezem do kina, wrocil zmeczony dopiero po pracy , jutro idziemy:tak:

BIRA GRATULUJE CORCI!!!!!!!!:-):-):-):-)

Larvunia wspolczuje tych poprzednich wlascicieli:no:

elbra nie zalamuj sie;-) wiesz.... podobno wojny i porodu jeszcze nikt nie przewidzial wiec moze lekarz nie ma racji:tak:

reklama
Bira, Anineczko najserdeczniejsze gratulacje

Juz Wam pisze co u mnie..
otoz wczoraj pojechalismy do innego lekarza, pracujacego w szpitalu - coby ewentualnie obgadac jakas strategie, jak maluszek nie urodzi sie w dopuszczalnym terminie - wczoraj minal termin wedlug OM...
no i zbadal mnie... zrobil USG... a potem powiedzial, ze konczymy ciaze... ze patrzac na mnie daje mi 15% ze bym urodzila sama... maluszek jest duzy i zrobi mi c.c.
chcial mnie wcisnac na dzis, ale nie daloby rady - no i jeszcze badania... wiec jutro rano na czczo na oddzial, a w piatek najprawdopodobniej c.c.

och, tu sie ciesze... bo juz zero stresu i czekania, a tu sie boje... ojoj, tak ze mnie panikara... no i wiem, ze c.c. bedzie robil on - no chyba, ze zlamie noge i go nie bedzie - jak sobie zazartowal...

takze prosze trzymajcie kciuki, pa,pa:tak::tak::tak:

Do góry