Anulka i Larvunia z seksem u nas w pierwszej ciąży było kiepsko, mąż nie miał ochoty a ja chodziłam niedopieszczona, teraz jest na odwrót, to mąż mnie napada a ja sie łaskawie zgadzam. Seks jest dozwolony, ani orgazm ani wibracje nie zaszkodzą dzidzi jeśli ciąża przebiega prawidłowo.
reklama
A
Anitt
Gość
Ja co do sexu na poczatku mialam wielkie obawy, a pozniej sprobowalam i nie odpuszcze, odczuwam duzo wieksza przyjemnosc jak jestem w ciazy Tylko mam tak, ze gdy mam ochote to moge cala noc nie spac a jesli nie mam ochoty, to nikt mnie do tego nie namowi, ani nie zacheci
W sumie mysle ze jesli ciaza nie jest zagrozona i jesli gin nie zabronil kategorycznie sexu, to mozna sobie pouzywac, bo pozniej nie wiem kiedy sie bedzie dalo
W sumie mysle ze jesli ciaza nie jest zagrozona i jesli gin nie zabronil kategorycznie sexu, to mozna sobie pouzywac, bo pozniej nie wiem kiedy sie bedzie dalo
W ciazy z Maciusiem po seksie dostałam ostrego krwawienia i potem w szpitalu tez wiec sobie odpuscilismy bo po co ryzykowac a teraz zaczoł sie juz drugi trymestr wiec jestem dobrej mysli wiec powoli bedziemy prubowac...ale wiecie troche sie boje...niby ta ciaza jest spokojniejsza ale jednak
Lilka
Fanka BB :)
dziewczyny co wy za głupoty piszecie ze dziecku zaszkodzicie heheee:-) ;-)
natura jest madra
tylko sex zabroniony jak cos jest nie tak
korzystajcie dopoki mozna:-)
zapytajcie lekarza;-)
zreszta...jakbyscie nie mogły to lekarz byw am powiedzial
a w zaawansowanej ciazy gdy kobieta przezywa orgazm dziecko to ''buja'' i mu sie podoba
natura jest madra
tylko sex zabroniony jak cos jest nie tak
korzystajcie dopoki mozna:-)
zapytajcie lekarza;-)
zreszta...jakbyscie nie mogły to lekarz byw am powiedzial
a w zaawansowanej ciazy gdy kobieta przezywa orgazm dziecko to ''buja'' i mu sie podoba
kajunia
bliźniakowa mama :)
Kajunia dzieki za informacje... u Ciebie moze ciaza troszke szybciej daje wizualne efekty:-) ...w koncu bedziesz mama dwoch maluszkow:-)
hmmm, zobaczymy jak dalej bedzie... poki co przybylo mi od 20 dkg do max. 1 kg...
Dziewczyny, mam takie niedyskretne pytanko... jak to u Was z seksem...? ...bo czytalam, ze gdy wszystko jest oki to mozna... ...ale zastanawiamy sie z mezem czy takie szalenstwa nie szkodza dzidzi... i czy ona jakos to czuje... hmmm? ...?
anulka - nie ma sprawy :-) jeszcze przytyjesz i to sporo
jeżeli chodzi o seks, to ja podobnie jak Anitt mam teraz większą ochotę na seks mężuś jest delikatny, a seks przypomina bardziej niuchanie ;-) mężuś tylko powtarza ... oby do porodu a wtedy mi pokaże ;-)
na początku miałam duże obawy co do seksu ... czy wolno itp. ale póki co jest miło i przyjemnie więc na razie nie będziemy z tego rezygnować
dziewczyny a teraz ja mam pytanko .... czy czujecie już ruchy
powiem Wam szczerze że od tygodnia czy nawet dwóch czujemy z mężem jakby ruchy naszych maluchów tzn. nie kopnięcia - bardziej nazwałabym to jakby przelewająca się woda czuć to ręką w okolicy pępka a serduszka są też wyczuwalne gołą ręką :-)
cudowne uczucie
Lilka
Fanka BB :)
Kajunia zazdroszcze ruchow
ale ty szczuplutka jestes i w ddatku dwojka dzieciaczkow to calkiem mozliwe ze juz czujesz
ja czasami tez mam takie wrazenie
Milenke poczułam w 16tc....wiec kto wie....
to takie uczucie porownywalne do motylkow w brzuchu :-)
ale ty szczuplutka jestes i w ddatku dwojka dzieciaczkow to calkiem mozliwe ze juz czujesz
ja czasami tez mam takie wrazenie
Milenke poczułam w 16tc....wiec kto wie....
kajunia
bliźniakowa mama :)
Kajunia zazdroszcze ruchow
Lilka - to prawda .... przepiękne uczucie dokładne porównanie motylki SUPER odlot naprawdę przyjemne :-)
też mi tak tłumaczą, że byłam szczupła no i to są zawsze bliźniaki no ale ja jak to ja niedowiarek
reklama
Podziel się: