reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Sabina
no zaraz dostaniesz za dopytywanie;-) Moj maz tez mnie dobija, dzwoni co pare godzin i pyta czy juz sie zaczelo;-)

Larvuniu
gubienie siersci moze miec zwiazek wlasnie z karmieniem psa. Najlepsze karmy to Royal, Hills, moze sprobuj ja przestawic:tak:( Purina w sumie tez dobra). A moze poprostu zmienia teraz siersc na zime?

Ide szarlotke upichcic...

Ladina jak juz upieczesz to daj troszkę:-) a wogóle jakbys miała chwile to prosze Cię skrobnij przepis...bo ja nie mam dobrego a juz chodzi za mna z miesiac...a mam pyszne jabłka w piwnicy wiec bym upiekła...

moje jedza purina pro plan i jest ok
a nasza labradorka ma bardzo wrazliwa skore
eukanuba odpadla ( podobno kupil ja pedigree pal i jest slaba) a royal canin tez sie popsula ostatnio

z tanszych bardzo dobrze tez dawala rade arion

ale sie rozpisalyscie ......
co do kawy, herbaty i coli ........ mysle ze wszytsko w granicach rozsadku
kazdy pisze inaczje ale mi sie wydaje zalezy co lubisz , organicz ale pij dalej
ja nie lubie kawy i nigdy nie pije chyba ze we wloszech i to naprawde specialna kawe
normalnie pije herbate czarna i bez cukru ...... z tym ze pije ja tylko raz dziennie
cole tez pije ale od czau do czasu ................ i mysle ze jest to ok
nikt mi nie zabronil ani jednego ani drugiego ......wiec

co do psow ............ co prawda cale zycie mialam psy
ale teraz moge jedynie sluzyc rada w sprawie kotow
np. czesto koty traca siersc dlatego ze jedza tylko sucha karme i brakuje im tluszczy zwierzecach
poprostu im sie skora wysusza

EJ co tu tak wesolo??:-)
cholera wczoraj w nocy moj M sie mnie pytal co chwile czy jedziemy do szpitala-myslalam ze go zabije-no bo skad ja ma to do cholery wiedziec!!!
a na koniec rozbroil mnie pytaniem-a co z tym kurczakiem w lodowce mam zrobic jakbys pojechala???
no nie ma to jak w bolu poczucie humoru!!!
:-D:-D:-D asix NO CO TU NAZEKAC-MASZ ZAPOBIEGLIWEGO MEZA I TYLE:tak:

WOMEN-ja jutro tez nogi do gory-nie chce 1,11 rodzic

A MI JUZ WSZYSTKO JEDNO:tak:

Hej dziewuchy!
rodzi ktoras?
Ja chyba zaryzykuje i pojde dzisiaj do fryzjera:-p, bo juz na moje odrosty nie moge patrzec, mialam isc po porodzie, ale chyba sie nie doczekam;-) ciekawe czy wysiedze na tym fotelu??
ladina zrelaksujesz sie u fryzjera, odprezysz:tak: tez bym poszla ale z kasa krucho przed narodzinami malenstwa wiec jakos musze przezyc;-)

A na spacery po cmentarzu to ja się nie nadaję. Będzie tłok, ścisk, zero wolnych ławek, ja dziękuję. Myślę, że przejdziemy się tylko na grób naszego synka, bo to blisko i stary cmentarz, gdzie nie ma takiego ścisku.
jolie nie wiedzialam ze straciliscie synka:-(bardzo mi przykro:-:)-:)-(

wlasnie wrocilam ze spacerku z pieseczkiem. Glupolek bawila sie kamieniem i nosek sobie zdarla do krwi... ehh... male to glupiutkie ;-)
ale buzia mi sie nei zamyka. Jem i jem... zjadlam juz jogurcik, 3bita (choc wiem ze mi niewolno, ale mialam taaaaaka ochote ze szok!) teraz pochlaniam pomarancze i dwie kiwi :zawstydzona/y: No i mysle jeszcze co by tu na obiadek zrobic. Najlepiej bedzie i najszybciej to chyba cycki z kury... :sorry:
larvunia ja wlasnie zjadlam dwie kanapki- chlep razowy z pomidorem i ogorkiem, kitkata:zawstydzona/y: i gruszke:zawstydzona/y: i tez wiem ze nie powinnam ale jak tu nie jesc skoro to tak kusi:zawstydzona/y:

Idziemy dzis z mezem na RATATUJ do kina, moja mama wygrala bilety:-p moze sie troche odprezymy bo ostatnio wszystko do kupy sie zbiera- klopoty z kasa itp:sorry: zamiast cieszyc sie z koncowki ciazy ja sie stresuje czy starczy na oplaty , ehh zycie...

a co do palenia to ja rzucilam pol roku przed zajsciem w ciaze w miedzy czasie zdazalo sie zapalic jednego czy dwa na imprezie ale w ciazy ani jednego.
Wiecie co tez mnie czasem kusi:sorry: tzn mam ochote - ale wiem ze nie zapale bo nie zrobie tego mojemu dziecku.
Moj maz pali naszczescie na balkonie, a ja gonie kazdego kto tylko odwazy sie zapalic w mojej obecnosci- nawet na powietrzu:-) zrobilam sie straszna pod tym wzgledem- no coz mowi sie ze ci co rzucili palenie sa najgorszymi pogromcami palaczy;-):-D i chyba to sie sprawdza w moim przypadku:tak:

reklama
no i wszytskie gdzies uciekly:sorry:
to ja tez zmykam na obiadek i pozniej do kina:-) Tylko nie rodzic mi tu beze mnie :-p;-):-)

ladina prosimy o przepis szarlotki:tak:

Do góry