sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
no więc prosze mi tutaj nie dymić do mnie bo się zdenerwuje:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
asix NO CO TU NAZEKAC-MASZ ZAPOBIEGLIWEGO MEZA I TYLEcholera wczoraj w nocy moj M sie mnie pytal co chwile czy jedziemy do szpitala-myslalam ze go zabije-no bo skad ja ma to do cholery wiedziec!!!
a na koniec rozbroil mnie pytaniem-a co z tym kurczakiem w lodowce mam zrobic jakbys pojechala???
no nie ma to jak w bolu poczucie humoru!!!
ladina zrelaksujesz sie u fryzjera, odprezysz tez bym poszla ale z kasa krucho przed narodzinami malenstwa wiec jakos musze przezyc;-)Hej dziewuchy!
rodzi ktoras?
Ja chyba zaryzykuje i pojde dzisiaj do fryzjera, bo juz na moje odrosty nie moge patrzec, mialam isc po porodzie, ale chyba sie nie doczekam;-) ciekawe czy wysiedze na tym fotelu??
jolie nie wiedzialam ze straciliscie synka:-(bardzo mi przykro:---(A na spacery po cmentarzu to ja się nie nadaję. Będzie tłok, ścisk, zero wolnych ławek, ja dziękuję. Myślę, że przejdziemy się tylko na grób naszego synka, bo to blisko i stary cmentarz, gdzie nie ma takiego ścisku.
larvunia ja wlasnie zjadlam dwie kanapki- chlep razowy z pomidorem i ogorkiem, kitkata i gruszke i tez wiem ze nie powinnam ale jak tu nie jesc skoro to tak kusiwlasnie wrocilam ze spacerku z pieseczkiem. Glupolek bawila sie kamieniem i nosek sobie zdarla do krwi... ehh... male to glupiutkie ;-)
ale buzia mi sie nei zamyka. Jem i jem... zjadlam juz jogurcik, 3bita (choc wiem ze mi niewolno, ale mialam taaaaaka ochote ze szok!) teraz pochlaniam pomarancze i dwie kiwi No i mysle jeszcze co by tu na obiadek zrobic. Najlepiej bedzie i najszybciej to chyba cycki z kury...