reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Women byłyśmy i będziemy:-) ;-) a juz miałam nadzieje na nowe foteczki dzieciaczka:-):-)

Bira a Ty przez przypadek nei masz jutro cesarki????????????????Bo tak mi sie przypomniało:-) Jak nastrój??:-)

Kathe jak masz się stresować to tak jak mówi women zadzwoń:-) beziesz spokojniejsza

Waszka herbatka z malin powiadasz ze miałaby przyspieszyć pród hehe?

Dziewczyny dlatego nic nie pisałam tym razem,ale dziekuje ze bylyscie ze mna.

moja daleka znajoma ktora ma juz 4 dzieci, a ma dopiero 25 lat tak mi ostatnio doradzila jak powiedzialam ze juz sie nie moge doczekac godziny zero. Podobno dziala rozkurczowo czy cos w tym rodzaju, ja narazie tego osobiscie nie moge potwierdzic, ale zadnego sposobu nie wykluczam i od dzisiaj zaczelam pic, kto wie ?;-)

moja daleka znajoma ktora ma juz 4 dzieci, a ma dopiero 25 lat tak mi ostatnio doradzila jak powiedzialam ze juz sie nie moge doczekac godziny zero. Podobno dziala rozkurczowo czy cos w tym rodzaju, ja narazie tego osobiscie nie moge potwierdzic, ale zadnego sposobu nie wykluczam i od dzisiaj zaczelam pic, kto wie ?;-)
tak ale z lisci malin

Witam
Noo zanim cos napisze to tyle stron trzeba przeczytac,ze sie zapomina co sie chcialo napisac.
Ja dzis lece na skurczach,regularnych co 20 minut :sorry2:
Nooo ale chyba nie urodze dzis bo rozwarcie na jeden palec.
Bylam na wizycie u lekarza,pierwszy raz w ciazy badala mnie dowcipnie :szok::-D:-)
Lekarka powiedziala,ze moga one przejsc lub nie.A mnie sie wydaje,ze przejda bo nie sa strasznie mocne.Tzn.zgina mnie w pol,ale pamietam jeszcze bol skurczy z poprzedniej ciazy i to jest pikus przy tamtych.:baffled:
Oooo wlasnie mnie lapie :dry:
Dzidzius glowka w dol,nastepna wizyta jezeli dotrwam za 2 tygodnie.

A teraz ide na pierozki mojej mamy,zaraz wracam :tak:

ja wlasnie po drzemce i tak mi sie dobrze spalo,ze szok!

no women ja juz tez bylam z toba na porodowce!!!

Tylko na spotkaniu ze znajomymi uwazaj na siebie,ok?

apropos herbatka z lisci malin-a gdzie to mozna dostac(tak mysle jakbym po ciazy cos pila)???

reklama
Anineczka no pięknie:-) może jednak nie przejdą:-):-)

Kurcze Asix przepraszam:-( miałam CI pomóc z Incredi MAilem;-( bardzo bardzo CIę przepraszam ale mi wypadło...;-( czemu nie krzyczałaś na mnie!:-) ale widze ze pięknie sobie poradziłaś:-) wiec mam nadieje że mi wybaczysz:-)

Do góry