reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Women byłyśmy i będziemy:-) ;-) a juz miałam nadzieje na nowe foteczki dzieciaczka:-):-)
Bira a Ty przez przypadek nei masz jutro cesarki????????????????Bo tak mi sie przypomniało:-) Jak nastrój??:-)
Kathe jak masz się stresować to tak jak mówi women zadzwoń:-) beziesz spokojniejsza
Bira a Ty przez przypadek nei masz jutro cesarki????????????????Bo tak mi sie przypomniało:-) Jak nastrój??:-)
Kathe jak masz się stresować to tak jak mówi women zadzwoń:-) beziesz spokojniejsza
sugarspunsister
matka polka superstar
ja stawiam na to co napisalam kathe ale dla potwierdzenia jak masz sie stresowac zadzwon
wg mnie powoli sie zaczyna ot co ;-)
wg mnie powoli sie zaczyna ot co ;-)
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Waszka herbatka z malin powiadasz ze miałaby przyspieszyć pród hehe?
Dziewczyny dlatego nic nie pisałam tym razem,ale dziekuje ze bylyscie ze mna.
moja daleka znajoma ktora ma juz 4 dzieci, a ma dopiero 25 lat tak mi ostatnio doradzila jak powiedzialam ze juz sie nie moge doczekac godziny zero. Podobno dziala rozkurczowo czy cos w tym rodzaju, ja narazie tego osobiscie nie moge potwierdzic, ale zadnego sposobu nie wykluczam i od dzisiaj zaczelam pic, kto wie ?;-)
tak ale z lisci malinmoja daleka znajoma ktora ma juz 4 dzieci, a ma dopiero 25 lat tak mi ostatnio doradzila jak powiedzialam ze juz sie nie moge doczekac godziny zero. Podobno dziala rozkurczowo czy cos w tym rodzaju, ja narazie tego osobiscie nie moge potwierdzic, ale zadnego sposobu nie wykluczam i od dzisiaj zaczelam pic, kto wie ?;-)
anineczka
królowa mrówek :P
Witam
Noo zanim cos napisze to tyle stron trzeba przeczytac,ze sie zapomina co sie chcialo napisac.
Ja dzis lece na skurczach,regularnych co 20 minut
Nooo ale chyba nie urodze dzis bo rozwarcie na jeden palec.
Bylam na wizycie u lekarza,pierwszy raz w ciazy badala mnie dowcipnie :-)
Lekarka powiedziala,ze moga one przejsc lub nie.A mnie sie wydaje,ze przejda bo nie sa strasznie mocne.Tzn.zgina mnie w pol,ale pamietam jeszcze bol skurczy z poprzedniej ciazy i to jest pikus przy tamtych.
Oooo wlasnie mnie lapie
Dzidzius glowka w dol,nastepna wizyta jezeli dotrwam za 2 tygodnie.
A teraz ide na pierozki mojej mamy,zaraz wracam
Noo zanim cos napisze to tyle stron trzeba przeczytac,ze sie zapomina co sie chcialo napisac.
Ja dzis lece na skurczach,regularnych co 20 minut
Nooo ale chyba nie urodze dzis bo rozwarcie na jeden palec.
Bylam na wizycie u lekarza,pierwszy raz w ciazy badala mnie dowcipnie :-)
Lekarka powiedziala,ze moga one przejsc lub nie.A mnie sie wydaje,ze przejda bo nie sa strasznie mocne.Tzn.zgina mnie w pol,ale pamietam jeszcze bol skurczy z poprzedniej ciazy i to jest pikus przy tamtych.
Oooo wlasnie mnie lapie
Dzidzius glowka w dol,nastepna wizyta jezeli dotrwam za 2 tygodnie.
A teraz ide na pierozki mojej mamy,zaraz wracam
reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Anineczka no pięknie:-) może jednak nie przejdą:-):-)
Kurcze Asix przepraszam:-( miałam CI pomóc z Incredi MAilem;-( bardzo bardzo CIę przepraszam ale mi wypadło...;-( czemu nie krzyczałaś na mnie!:-) ale widze ze pięknie sobie poradziłaś:-) wiec mam nadieje że mi wybaczysz:-)
Kurcze Asix przepraszam:-( miałam CI pomóc z Incredi MAilem;-( bardzo bardzo CIę przepraszam ale mi wypadło...;-( czemu nie krzyczałaś na mnie!:-) ale widze ze pięknie sobie poradziłaś:-) wiec mam nadieje że mi wybaczysz:-)
Podziel się: