reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dziendoberek :rofl2:

wyspana, po sniadanku i po spacerku z pieseczkiem :-D

co do siuskow w nocy to ja wstaje systematycznie co 1,5 lub 2 godzinki :baffled: nic fajnego.
ide zajac sie mieszkankiem troszke, bo od wczoraj pelen zlew garow i pelno siersci po piesku wszedzie. Tez tak macie ze myjecie gary bokiem a nie przodem do zlewu?? :sorry2: Hehe...dziwnie tak sie myje i musze przerwy robic bo niewygodnie strasznie. Dobra mezus juz sie wziol za odkurzanie wiec ja ide do garow :tak:
milego dzionka kochane!!!!

reklama
ale wam zazdroszcze tego wyspania...ja chodze taka zmulona że masakra................

LADINA i co tam?????????? 3 w 1????:-)

Malinois mi też brzucho pojechał lekko w dół meżuś to pierwszy zauwazył:-) więc mozę może już niedługo???:-)

LArvunia nie sprzataj tyle:-)

Witam w poniedziałkowy poranek.

Larvunia z tym pierwszym, to to jest Wszystkich Świętych, a Dzień Zaduszny, czyli potocznie zwany Świętem Zmarłych jest dzień później, czyli drugiego ;-)

Ja dzis mialam zapis wszystko ok,zero skurczy heheh:-D
Byłam w kinie na tym polskim filmie Sztuczki,absolutnie nie polecam a nawet odradzam dawno sie tak nie wynudziłam w kinie straszna lipa.
No i wróciłam z kina po 23.00 i wziełam sie ostro za sprzątanie i posprzątałam cała chate i zadałam sobie pytanie czy oby to nie dziwne?Kiedys slyszalam ze przed smymy porodem dostaje sie takiego pawera.:-D

A Sztuczki były kręcone w Wałbrzychu i na dodatek na ulicy Niepodległości, bardzo blisko mojego rodzinnego domu. Nawet go widać w momencie jak chłopiec idzie mostem - czerwony budynek poczty :tak::-):-):-) Filmu jeszcze nie widziałam, ale mam zamiar zobaczyć. Poprzedni film tego reżysera podobał mi się i mam nadzieję, że ten też mi się spodoba. Wczoraj w kinomaniaku dostał wysokie noty, więc nie zrażam się.

Kajunia ale Ci współczuję z tymi komplikacjami okresowymi.

Kobitki miłego dnia Wam życzę, ja idę posprzątać mieszkanie, bo jakiś tajfun przez nie przeszedł w związku z tym malowaniem, które trwa i trwa.

dzień dobry Mamuśki:tak::-D
powoli wskakuje na obroty:rofl2:
zaczynam jakoś to wszystko ogarniać

pierwszy raz od tygodnia udało mi się usiąść,
wczoraj polozna ściągnęła mi szwy i czuję się o niebo lepiej
nawał pokarmu opanowany
bolące sutki wygojone
zaczyna być super:-D:-D:-D:-D

Boże, po raz kolejny zakochałam się w moim mężu
na każdym kroku przekonuje się jaki on jest Kochany
opiekuje się Nami cudownie
to naprawdę szczęście mieć oparcie w drugiej osobie
wziął 2 tyg. urlopu i dogadza mi we wszystkim
normalnie s*i*e*l*a*n*k*a

to narazie tyle
musze ponadrabiać zaległośći i poczytać co u Was;-):tak:
uzupełnię też fotki w galerii

pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i przesyłam buziaki:rofl2::-D:happy:

to już tydzien od kiedy Marcelek-Precelek jest z Nami:happy::happy::happy::happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry