reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
wszystkie obstawiajace przenoszenie albo przyspieszenie wyluzujcie sie
to wcale nie jest takie hop siup a maluchy wyjda kiedy bedzie im najbardziej odpowiadalo
kajunia jestes chodzaca maszyna do rodzenia dzieci wiec miej sie na bacznosci hehe
ja sie nie mialam i skonczylam u was ;-)
to wcale nie jest takie hop siup a maluchy wyjda kiedy bedzie im najbardziej odpowiadalo
kajunia jestes chodzaca maszyna do rodzenia dzieci wiec miej sie na bacznosci hehe
ano, ja to miałam luzik w ramionkach przez całą laktację a teraz widze że nie ma żartów
czekam tylko na przegląd u ginki i trzeba będzie podjąć jakąś decyzję co do antykoncepcji
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
sugarspunsister
matka polka superstar
mojemu puszczalam muzyczke od zawsze
teraz np kolysanki
i bardzo je lubi, ale nie ma zadnego problemu jak ich mu nie puszczam i zasyia tez bez problemu
a muzyka wycisza i same przyznajcie ze milo zasnac przy czyms kojacym aale nie jest to musowe
misia ja na bank mirene instaluje ;-);-);-)
teraz np kolysanki
i bardzo je lubi, ale nie ma zadnego problemu jak ich mu nie puszczam i zasyia tez bez problemu
a muzyka wycisza i same przyznajcie ze milo zasnac przy czyms kojacym aale nie jest to musowe
chyba też się zdecyduję ;-)
E
ELBRA
Gość
....
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sugarspunsister
matka polka superstar
moj mial ale baaardzo krotko
poza tym kolka mija jak reka odjal maksimum po 3 miesiacu
no i pamietajcie ze dla takiego maluszka najwazniejsze jest bliskosc mamy a jak boli brzuszek to ta bliskosc pomaga i uspokaja dzieciaczka, cieplo i ramiona rodzicow to najlepsze lekarstwo
zreszta same zobaczycie jak ten okres szybko mija i jak z biegiem czasu maluchy sa coraz bardziej samodzielne
moj jeszcze niedawno byl malenkim mopsem a teraz biega po domu na dwoch nozkach i ma az 4 zeby
poza tym kolka mija jak reka odjal maksimum po 3 miesiacu
no i pamietajcie ze dla takiego maluszka najwazniejsze jest bliskosc mamy a jak boli brzuszek to ta bliskosc pomaga i uspokaja dzieciaczka, cieplo i ramiona rodzicow to najlepsze lekarstwo
zreszta same zobaczycie jak ten okres szybko mija i jak z biegiem czasu maluchy sa coraz bardziej samodzielne
moj jeszcze niedawno byl malenkim mopsem a teraz biega po domu na dwoch nozkach i ma az 4 zeby
Podziel się: