reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
dzień doberek:-)

Anulka o rajku:-( ale przeżycia na samą końcówke...

Ladinka i co tam??? ruszylo sie?:-) poszalałas z mężem;-)

Mirka a u Ciebie jak?:-)

Misia co do zgagi nie miałam ani raz:-) hehehe wiec wiem jak to fajnie:-)

ja wczoraj nagotowałam ogromny gar bigosu:-) :-) zamroże troszke mężusiowi:-0 heheh
oprócz tego własnie dziś zauważyłam jak mi się od wczoraj brzuchol obniżył:-) ale zapewne w moim przypadku to nic nie znaczy:-) :-) bo Kacperek ma w nosie wychdozenie z brzuszka:-)

uciekam się ubierac do kościoła i potem na kawe do teściowej:-)

28 -niedziela... kurcze boje sie ze moj maluszek urodzi sie 1rwszego :eek: Wszyscy mi mowia "tylko nie 1rwszego". Ponoc w spoleczenstwie bedzie sie malemu zle zylo jak sie urodzi w dzien zmarlych :baffled: A niechcialabym tego. Duzo przesadow jest itp..ble ble ble... Ja w to nie wierze, ale maluszek moze miec w zyciu przesrane. Wiec moj kochany Marcelku tylko nie 1rwszego!!!! :sorry: :-D:-D:-D Ktos mi ostatnio strzelal ze urodze 3go listopada... no zobaczymy. Wg usg termin na 5tego, wg om termin na 18 dopiero :laugh2:

28 -niedziela... kurcze boje sie ze moj maluszek urodzi sie 1rwszego :eek: Wszyscy mi mowia "tylko nie 1rwszego". Ponoc w spoleczenstwie bedzie sie malemu zle zylo jak sie urodzi w dzien zmarlych :baffled: A niechcialabym tego. Duzo przesadow jest itp..ble ble ble... Ja w to nie wierze, ale maluszek moze miec w zyciu przesrane. Wiec moj kochany Marcelku tylko nie 1rwszego!!!! :sorry: :-D:-D:-D Ktos mi ostatnio strzelal ze urodze 3go listopada... no zobaczymy. Wg usg termin na 5tego, wg om termin na 18 dopiero :laugh2:
dlaczego myslisz tak negatywnie ........ maluch nie zrobi mamusi tego

qrcze ja tez mam jakies problemy z netem:sorry:
anulka wspolczuje tej akcji z szpitalem- co za ludzie:no:

misia a ty juz chudniesz?hehe ale fajnie masz, my sie meczymy z brzucholami:-p
boshe tak ciagle slysze o tych kobietach z krakowa co zarazily sie w tym szpitalu paciorkowcem:-( strasznie sie boje

mi tez mowia zeby tylko nie pierwszego:-p ale mysle ze z tym nie bedzie problemu, mala nawet nie mysli pewnie o wyjsciu:-p leniuszek jeden;-) ma to po tacie-po co sie spieszyc jesli mozna cos zrobic po terminie:-Dhehe mam nadzieje ze mezulek tego nie przeczyta:-D

Wyspalyscie sie dzis dziewczynki?? uwielbiam zmiany czasu:tak: mozna spac chociaz ta godzinke dluzej:-)

Dzien Dobry!
no ja dalej sie kulam;-)

Sabinko
:tak: z mezusiem poszalalam:zawstydzona/y::-D no i mam za swoje;-) Wsytdu sie najadlam , bo mi kazali na kontrole przyjechac do szpitala i musialam sie spowiadac, dlaczego zaczelam krwawic...

Larvunia
W du... z tymi wszystkimi zabobonnami;-)

Kathhe
ale jaja dobrze, ze napisalas, bo ja zapomnialam o zmianie czasu:-D:-D

zobaczymy kochane jak to bedzie z tym porodem, czy pierwszego to faktycznie tak zle? Glupie przesady, ale macie racje nie ma co sie martwic :sorry: Wyjdzie maluszek i tak po swojemu i my nic nie zmienimy :happy:

ooooo faktycznie zmiana czasu!! :rofl2:

no to trzeba mezusia pogonic zeby przed praca jeszcze podjechac do lasku zeby pieseczek sie wybiegal. Hmmm... po co w niedziele otwarte sa sklepy komuterowo kochane no po co.... Moj sie wkurza ze w niedziele najwiecej jest "pytaczy". I takich co kupuja 1 plytke za 0,50zl co 2h i tak to cisza :-) Oczywiscie ze sa wyjatki w sprzedazy, ale najczesciej to sa nudy..i zwiedzajacy. Mezus mowi ze czuje sie w tedy jak zwierzatko w zoo. Chodza i tylko patrza :-pheheheeh....

no to lece sie ubierac do tego lasku... pozniej obiadek i nie wiem co pozniej :sorry:
buziole!

swieto zmarlych to tak naprawde dobry czas, wspominamy tych ktorzy juz gdzies tam w lepszym swiecie, ktorych kochalismy i kochali nas, spotykamy sie z rodzinami
nie ma co wczowac sie w glupie gadki i zabobony

reklama
swieto zmarlych to tak naprawde dobry czas, wspominamy tych ktorzy juz gdzies tam w lepszym swiecie, ktorych kochalismy i kochali nas, spotykamy sie z rodzinami
nie ma co wczowac sie w glupie gadki i zabobony
sugar masz racje, ale jak moja mama zaczyna mowic ze Marysia najpierw pojdzie zapalic swieczke na jej grobie a pozniej dmuchac na swoim torcie to nie robi mi sie milo:sorry::sorry: mama to wszystko mowi z brechtem ale mimo wszystko to nie fajna perspektywa;-) z reszta co bedzie to bedzie, mi naprawde wszystko jedno czy to bedzie1 listopad czy 11:-) byleby bylo wszystko dobrze z malenstwem- bo to tak naprawde jest najwazniejsze- nie plec czy data:tak:

Do góry