reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek:-)
Anulka o rajku:-( ale przeżycia na samą końcówke...
Ladinka i co tam??? ruszylo sie?:-) poszalałas z mężem;-)
Mirka a u Ciebie jak?:-)
Misia co do zgagi nie miałam ani raz:-) hehehe wiec wiem jak to fajnie:-)
ja wczoraj nagotowałam ogromny gar bigosu:-) :-) zamroże troszke mężusiowi:-0 heheh
oprócz tego własnie dziś zauważyłam jak mi się od wczoraj brzuchol obniżył:-) ale zapewne w moim przypadku to nic nie znaczy:-) :-) bo Kacperek ma w nosie wychdozenie z brzuszka:-)
uciekam się ubierac do kościoła i potem na kawe do teściowej:-)
Anulka o rajku:-( ale przeżycia na samą końcówke...
Ladinka i co tam??? ruszylo sie?:-) poszalałas z mężem;-)
Mirka a u Ciebie jak?:-)
Misia co do zgagi nie miałam ani raz:-) hehehe wiec wiem jak to fajnie:-)
ja wczoraj nagotowałam ogromny gar bigosu:-) :-) zamroże troszke mężusiowi:-0 heheh
oprócz tego własnie dziś zauważyłam jak mi się od wczoraj brzuchol obniżył:-) ale zapewne w moim przypadku to nic nie znaczy:-) :-) bo Kacperek ma w nosie wychdozenie z brzuszka:-)
uciekam się ubierac do kościoła i potem na kawe do teściowej:-)
28 -niedziela... kurcze boje sie ze moj maluszek urodzi sie 1rwszego Wszyscy mi mowia "tylko nie 1rwszego". Ponoc w spoleczenstwie bedzie sie malemu zle zylo jak sie urodzi w dzien zmarlych A niechcialabym tego. Duzo przesadow jest itp..ble ble ble... Ja w to nie wierze, ale maluszek moze miec w zyciu przesrane. Wiec moj kochany Marcelku tylko nie 1rwszego!!!! Ktos mi ostatnio strzelal ze urodze 3go listopada... no zobaczymy. Wg usg termin na 5tego, wg om termin na 18 dopiero
dlaczego myslisz tak negatywnie ........ maluch nie zrobi mamusi tego28 -niedziela... kurcze boje sie ze moj maluszek urodzi sie 1rwszego Wszyscy mi mowia "tylko nie 1rwszego". Ponoc w spoleczenstwie bedzie sie malemu zle zylo jak sie urodzi w dzien zmarlych A niechcialabym tego. Duzo przesadow jest itp..ble ble ble... Ja w to nie wierze, ale maluszek moze miec w zyciu przesrane. Wiec moj kochany Marcelku tylko nie 1rwszego!!!! Ktos mi ostatnio strzelal ze urodze 3go listopada... no zobaczymy. Wg usg termin na 5tego, wg om termin na 18 dopiero
qrcze ja tez mam jakies problemy z netem
anulka wspolczuje tej akcji z szpitalem- co za ludzie
misia a ty juz chudniesz?hehe ale fajnie masz, my sie meczymy z brzucholami
boshe tak ciagle slysze o tych kobietach z krakowa co zarazily sie w tym szpitalu paciorkowcem:-( strasznie sie boje
Wyspalyscie sie dzis dziewczynki?? uwielbiam zmiany czasu mozna spac chociaz ta godzinke dluzej:-)
anulka wspolczuje tej akcji z szpitalem- co za ludzie
misia a ty juz chudniesz?hehe ale fajnie masz, my sie meczymy z brzucholami
boshe tak ciagle slysze o tych kobietach z krakowa co zarazily sie w tym szpitalu paciorkowcem:-( strasznie sie boje
mi tez mowia zeby tylko nie pierwszego ale mysle ze z tym nie bedzie problemu, mala nawet nie mysli pewnie o wyjsciu leniuszek jeden;-) ma to po tacie-po co sie spieszyc jesli mozna cos zrobic po terminiehehe mam nadzieje ze mezulek tego nie przeczyta28 -niedziela... kurcze boje sie ze moj maluszek urodzi sie 1rwszego Wszyscy mi mowia "tylko nie 1rwszego". Ponoc w spoleczenstwie bedzie sie malemu zle zylo jak sie urodzi w dzien zmarlych A niechcialabym tego. Duzo przesadow jest itp..ble ble ble... Ja w to nie wierze, ale maluszek moze miec w zyciu przesrane. Wiec moj kochany Marcelku tylko nie 1rwszego!!!! Ktos mi ostatnio strzelal ze urodze 3go listopada... no zobaczymy. Wg usg termin na 5tego, wg om termin na 18 dopiero
Wyspalyscie sie dzis dziewczynki?? uwielbiam zmiany czasu mozna spac chociaz ta godzinke dluzej:-)
Dzien Dobry!
no ja dalej sie kulam;-)
Sabinko
z mezusiem poszalalam no i mam za swoje;-) Wsytdu sie najadlam , bo mi kazali na kontrole przyjechac do szpitala i musialam sie spowiadac, dlaczego zaczelam krwawic...
Larvunia
W du... z tymi wszystkimi zabobonnami;-)
Kathhe
ale jaja dobrze, ze napisalas, bo ja zapomnialam o zmianie czasu
no ja dalej sie kulam;-)
Sabinko
z mezusiem poszalalam no i mam za swoje;-) Wsytdu sie najadlam , bo mi kazali na kontrole przyjechac do szpitala i musialam sie spowiadac, dlaczego zaczelam krwawic...
Larvunia
W du... z tymi wszystkimi zabobonnami;-)
Kathhe
ale jaja dobrze, ze napisalas, bo ja zapomnialam o zmianie czasu
zobaczymy kochane jak to bedzie z tym porodem, czy pierwszego to faktycznie tak zle? Glupie przesady, ale macie racje nie ma co sie martwic Wyjdzie maluszek i tak po swojemu i my nic nie zmienimy
ooooo faktycznie zmiana czasu!!
no to trzeba mezusia pogonic zeby przed praca jeszcze podjechac do lasku zeby pieseczek sie wybiegal. Hmmm... po co w niedziele otwarte sa sklepy komuterowo kochane no po co.... Moj sie wkurza ze w niedziele najwiecej jest "pytaczy". I takich co kupuja 1 plytke za 0,50zl co 2h i tak to cisza :-) Oczywiscie ze sa wyjatki w sprzedazy, ale najczesciej to sa nudy..i zwiedzajacy. Mezus mowi ze czuje sie w tedy jak zwierzatko w zoo. Chodza i tylko patrza heheheeh....
no to lece sie ubierac do tego lasku... pozniej obiadek i nie wiem co pozniej
buziole!
ooooo faktycznie zmiana czasu!!
no to trzeba mezusia pogonic zeby przed praca jeszcze podjechac do lasku zeby pieseczek sie wybiegal. Hmmm... po co w niedziele otwarte sa sklepy komuterowo kochane no po co.... Moj sie wkurza ze w niedziele najwiecej jest "pytaczy". I takich co kupuja 1 plytke za 0,50zl co 2h i tak to cisza :-) Oczywiscie ze sa wyjatki w sprzedazy, ale najczesciej to sa nudy..i zwiedzajacy. Mezus mowi ze czuje sie w tedy jak zwierzatko w zoo. Chodza i tylko patrza heheheeh....
no to lece sie ubierac do tego lasku... pozniej obiadek i nie wiem co pozniej
buziole!
sugarspunsister
matka polka superstar
swieto zmarlych to tak naprawde dobry czas, wspominamy tych ktorzy juz gdzies tam w lepszym swiecie, ktorych kochalismy i kochali nas, spotykamy sie z rodzinami
nie ma co wczowac sie w glupie gadki i zabobony
reklama
sugar masz racje, ale jak moja mama zaczyna mowic ze Marysia najpierw pojdzie zapalic swieczke na jej grobie a pozniej dmuchac na swoim torcie to nie robi mi sie milo mama to wszystko mowi z brechtem ale mimo wszystko to nie fajna perspektywa;-) z reszta co bedzie to bedzie, mi naprawde wszystko jedno czy to bedzie1 listopad czy 11:-) byleby bylo wszystko dobrze z malenstwem- bo to tak naprawde jest najwazniejsze- nie plec czy dataswieto zmarlych to tak naprawde dobry czas, wspominamy tych ktorzy juz gdzies tam w lepszym swiecie, ktorych kochalismy i kochali nas, spotykamy sie z rodzinami
Podziel się: