reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix jakie seriale ogladasz?? :)
Ja mam ten problem ze wlasnie moje seriale i programy zaczynaja sie ciurkiem przed powrotem mojego P, wiec nigdy sie nie moge skupic bo musze cos w garnkach zamieszac :p

reklama
No wiec ja już po wizycie. Żadnych postępów, rozwarcie tylko na 1 palec i to taki "ściśnięty" (tak to doktor określił):-(Kolejna wizyta w dniu terminu już w szpitalu na KTG. Ale jest jeden duży plus tej dzisiejszej wizyty, pan doktor pozytywnie nastroił mnie jeśli chodzi o poród, a wystarczyło tylko kilka ciepłych słów-niby niewiele.:-)

Jagoda
ja mialam masc z czystej lanoliny (Purelan firmy Medela) i mozna ja bylo stostowac przez jakis tam czas po otwarciu (teraz juz nie pamietam, ale chyba miesiac) i nie musialam jej zmywac, bo byla w 100% naturalna.
Ja też zaopatrzyłam się w tę maść, podobno świetna zobaczymy w praktyce;-)

Asix znam jednego Maćka i średnio mi się kojarzy, ale nie ma reguły i nie wierz w takie stereotypy, bo to nie imię decyduje o charakterze i osobowości człowieka. ;-):-D

witaj szyszunia:tak:

co tak pusto tu u nas? Larvunia pokaz sie bo nudno mi:-D:-D:-D:rofl2:ty zawsze cos na nude poradzisz:-)
ide nalesniki robic bo ostatnio mnie cos naszlo:-p narobilam smaka??jak tak to zapraszam:tak:

reklama
czesc :sorry:

kathhe ja na nude?? hehehe... to ja zawsze sie nudze ale nie mam nic na nude niestety :sorry: A szkoda.... :rofl2: Dzieki za pamiec kochana :*

niedawno co wrocilam z gorzowa. Bylam od tak sobie by sie nie nudzic w domku. Od 13.00 do teraz ciagle w drodze... najpierw u tesciow, pozniej po ich wnucze do przeczkola, pozniej obiadek u tesciow, no i banki znowu ... zalatwiamy kredty samochodowy. Przyznany :-p Jutro mezus jedzie po autko, mam nadzieje ze okaze sie cool. Teraz jezdzimy starym "poldkiem" pozyczonym od kolegi na jakis czas. Nie polecam nikomu poloneza :baffled: Ehh... bralismy kredyt mieszkaniowy trzeba bylo posplacac stare kredyty, moj mezus wiec sprzedal nasz samochodzik by pozamykac kredyty i wzielismy mieszkaniowy. Teraz jak mamy mieszkaniowy to latwiej nam o kredyt samochodowy.... namieszalam ale chyba wiadomo o co choSi :sorry: Mam teraz od domu do gorzowa 30 km i jak sie przejade choc w jedna strone to mam wrazenie ze zaraz urodze taka to fajna fura i takie fajne te nasze drogi :-p:no:
mjami nalesniki :-p chetnie bym zjadla ale robic sie neichce mi juz dzis. Wogole od paru dni robie usza z barszczykiem ....i jakos zrobic nei moge chyba potrzebuje kucharki bynajmniej poki nie urodze :zawstydzona/y::sorry:

szyszunia wiatmy :rofl2:

Do góry