reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
Witaj Szyszunia, to już nie będę ostatnia na liście :-(

Kathe, dawaj mi tu naleśniora!!!!
Jednak mąż mnie przekręcił i będę je robić jutro na obiad. Do tej pory jadłam na mieście, ale teraz jest tak zimno, że mi się z domu nie chce wychodzić i robię sama sobie obiady - mąż dalej je poza domem.

Larvunia, rzeczywiście namieszaliście z tymi kredytami :laugh2: ale tak to wytłumaczyłaś, że wszystko jasne.

powiedzcie mi kobiety bo czym dluzej siedze tym bardziej mi sie nasila...
czuje klucie w pipce :zawstydzona/y: Jakby zle tampona wsadzila i mi przeszkadzal tak bardzo ze az kluje :eek::baffled: ....jak siedze to mi to sie nasila. Mialascie tak? I co to znaczy? Maly uklada sie w kanale rodnym??

Odnośnie tego kłucia, to nie mam doświadczenia, ale z tego co czytałam lub słyszałam od innych to chyba właśnie dziecko tak naciska.

A naleśniki prześlę, nie ma sprawy.

larvunia no to super-jutro bedziecie mieli swoje autko:-) my jezdzimy oplem combi z 93 roku, hehe ale jeszcze jakos dziala:-p a co do tego klucia to tez czasem mam jak sie za bardzo wysile tzn za duzo sprzatam albo laze po kilka kilometrow:sorry: lekarz wtedy kaze mi brac nospe zeby rozluznic macice. Narazie sie nie wysilam wiec jest git.

jolie wlasnie usiadlam po smarzeniu nalesnikow:sorry: ehhhh ciezko tak stac i smarzyc ale oplaca sie bo teraz mozna sie polozyc do gory brzuchem i cieszyc sie po najedzeniu:tak: mam nadzieje ze dzidzi tez smakowaly moje nalesniki:-p

witam wieczorkiem, ale mam do nadrabiania

wszystkim rozdwojonym mamusiom gratuluje i przesyłam całuski

ja nadal 2w1

co dwa dni jezdże do szpitala na KTG a w niedzielę idę na patologie

a mam tylko cukrzycę i już patologia:-)

dobra zabieram się za czytanie co u Was, może do niedzieli nadrobię

aaaaaaaaaaa dziewczyny powiedżcie co myślicie o regale kąpielowym z przewijakiewm bo ja dziś sobie taki kupiłam na allegro i teraz nie jestem pewna ?????

Całuje gorąco

kathhe nie podzielilas sie! ggrr... ty niedobra!
heheh zartuje
kathhe ale ja siedzac sie nie wysilam, jak siedze to mam takie klucia :baffled:

jolie dziecko naciska, ale wychodzi czy dopiero sie uklada??

reklama
agar moze Cie nie pociesze ale moi znajomi kupili taki regal i wyklinalai go jak mogli...
zamienili na najzwyklejsza wanienke
ten regal bardziej im zagracal niz pomagal :baffled::baffled::baffled::baffled:

larvunia klucie jak najbardziej normalne wiec spoko loko
mnie tez kluje

Do góry