reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Asix ja własnie tez po nieprzespanej nocce:-) ale cóż:-)
ja Ci powiem że dla mnie nie ma problemu wstac np. o 5 rano , problemem jest iść spać np. o 11:-) najlepsza godzina dla mnie to 21-22:-) hehehhe nigdy później:-) albo raczej nie nigdy tylko żadko
głowa mnie cos dzis cholernie boli:-)

reklama
Sabina - no u mnie troszke inaczej-malenstwo idzie spac ok 12 wiec cierpliwie musze czekac do tej godziny-no wczoraj jescze troche przedluzylo sobie wygibasy w brzuchu-takze jestem spuchnieta jakby mnie ktos zlal,nogi mi pulsuja i marzy mi sie poduszka:tak:

W sumie martwie sie tym, ze to zbagatelizuja... Wiesz ja Asix jacy moga byc angielscy lekarze... Nie wiecie nawet co bym oddala za glupie badanie na samolocie...:sorry:

aprops terminu-to sexiku tez musze sprobowac-chociaz moze najpierw te firany-bo normalnie mnie prosza-wypierz mnie,wypierz,hehehehe!!!:-D
apropos prania to ciuszki mam juz poprane i poprasowane-lozeczko czeka na montaz,bo nie chce zagracac sypialni przed narodzinami malenstwa-wiec wszystko ready!!!
wlasnie sobie uswiadomilam ze moje malenstwo bedzie chyba duze no i nie potrzebnie kupywalam ciuszki w najmniejszym rozmiarze-no ale dzis przeciez zakupy-obiecalam,wiec sie wreszcie wyrwe:tak:

Anitt-ja cie w pelni rozumiem-tez oddala bym wiele za normalne badanie w polsce z tymi wszystkimi gadzetami o ktorych pisza dziewczyny + USG, a tutaj tylko brzuchy macaja-pojdziesz tam to powiedz ze chcesz wiedziec na 100% co to bylo i czy wszystko jest ok-ja zauwazylam,ze jak ich naciskasz to wtedy sie cos staraja-a tak to maja w dupie

heheh Asix to po jakiego piernika kupowałaś takie malutkie ubranka:-):-) heheheh
ja nawet jak mnie kopie to i tak usne:-) mi nic nie przeszkadza;-) jak mi sie chce spać poprostu się kładę i śpie:-)

reklama
Do góry