reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
no i wróciłam :-) kaweczke zaraz ide robić:-) znowu mnie pracą zawalili:-) ale to dobrze:-) dziś czuję sie o niebo lepiej niż przez ostatnie 2 dni... miałam isć do ginki jakby mi nie przeszło ale brzuszek mięciutki i wogóle wiec źle nie jest:-) ciekawe czy to cisza przed burza czy co:-) hehe

kupiłam sobie gruszki i banany i właśnie sie objadam:-)

Larvunia Ty to nie szalej z tym 3 piętrem:-)
ja mam mieszkanie na 2 i jak czasami kilka razy dziennie przyjdzie mi wyjść na górę to mam dosć:-) a pomysleć że kiedys sie takim wysportowanym było człowieczkiem:-)

ide kaweczke wstawiać

u mnie ladnie sloneczko w okna zaglada :-D Zapowiada sie mily dzionek.
elbra z tymi biodrami to nie tylko Ty tak masz. Ale tak ma byc kochana.
sabina no ja uwazam uwazam:tak:Mam nadzieje, ze kondycja nam wroci :-D

buziole kochane :***

ja cos sie dziwnie czuje ..... dalej troche przeziebiona
no i czuje sie jak bym miala okres dostac ...........ale moze to tylko zludzenie, bo pogoda jest beeeeee no i przeziebienie

Dzień dobry.

Lilka super wieści z tym mieszkankiem, ale tak jak pisała Larvunia - uważaj na siebie.

Misia, tak jak prosiłaś od dwóch godzin szczególnie myślą jestem z Tobą, no jeszcze dwie następne godziny. Czekamy na wieści.

Sylwia wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Monika trzymaj się bidulko, zdrowiej nam szybko - Pati dzięki za info.

Sabina, oby wyniki były dobre tym razem.

Mój mąż tak się nie może doczekać efektów malowania, że postanowił już zacząć i wczoraj wymalował sufity we wszystkich pomieszczeniach gdzie ma być malowanie. A dziś będziemy rozprawiać się z gołębiami, które cały czas ozdabiają nam balkon. Chcemy założyć siatkę na balkonie sąsiadki z góry, w miejscu, skąd im wygodnie się "wykańcza nasze tynki". Sąsiadka nie była zachwycona naszym pomysłem, ale mąż wziął Ją na dziecko ;-);-)

Chyba zrobię sobie kawkę. :tak::tak:

dzien dobry
ja wczoraj wylądowałam w szpitalu
cały dzień wymioty,gorączka i ogolnie bardzo złe samopoczucie,wiec kumpela wzieła mnie w samochód i zawiozła do szpitala.
Zrobili mi zapis,i badanie krwi oraz badanie ginekologiczne i puscili do domu,nie chcieli mnie kłąść na septyku bo mowia ze jeszcze wiecej złapie bakterii,powiedzieli ze zatrucie pokarmowe.
No i ledwo wyszłam to wymiotowałam,ale mowili zeby jechac do domu i odpoczywać.
W zasadzie wczoraj zjadłam bułke i 2 kawałki chleba których nie miałam w sobie zaraz po zjedzeniu,no a teraz dopiero jem od wczoraj pierwszy posiłek bo tak to na wodzie.Dzis juz nie wymiotuje ale za to ledwo chodze,straszne bóle krzyżowe,i wszystkie mieśnie mnie bolą,takze dzis kolejny dzień w łóżku spedze.Trzymajcie sie kochane.

reklama
A mnie od 2 dni biodra strasznie bolą, że chodzić nie ma sił. Przeziębienie od tygodnia nic nie przechodzi - zaczynam sie martwić o dzidzie:confused:
wogóle chce już końca !!! (zapewne jak wy wszystkie):sorry2::sorry2::sorry2:
oj tak Elbra ja tez juz chce konca:tak: a biodra tez mi sie daja we znaki

sugar super ze z mala wszystko oki!
lilka nie przemeczaj sie tylko z ta przeprowadzka;-)

sabina ja tez mam zle wyniki moczu -za duzo leukocytow:dry: mam zrobic posiew w poniedzialek, ehh rzeczywiscie -cala ciaze wyniki byly ok a pod koniec jakos dziwnie sie wszystko sypie:sorry2:

larvunia widze ze masz dwoch pomocnikow przy wykonczeniu mieszkanka:-) oby tylko byli w stanie je skonczyc;-) fajnie ze tata i twoj maz sie dogaduja:tak:

jolie u ciebie tez remont pelna para:blink: tylko sie nie przemeczaj,niech maz maluje:tak:

women wspolczuje zatrucia:-( mam nadzieje ze juz lepiej??

mirka kuruj sie i miejmy nadzieje ze ten bol okresowy brzuszka minie:tak:niech dzidzia sie jeszcze nie wybiera:tak:;-)

misia!!!! myslimy o tobie i maluszku:tak:dzis wielki dzien:blink:

Do góry