reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

dobry wieczór :-):-)

Sabinko,Mirko,Jolie,Larvuniu,Women,Kathe,Asix,Anulko,Biro,ELBRO,Sylwio,Pati (mhmmm co za słodkosci,zjadłoby mi sie takiego torcika ;-):-) ) i Sugar dziekuje kochane za pamiec i wspaniałe zyczenia :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

moj dzien minął w tak zwariowanym tempie ze niestety nie uczcilismy go jak nalezy,ale...mężus pamietał :cool2: a wcale nie przypominałam mu :-D i chciał mi kupic prezent dzisiaj ale jak powiedzial ''kiedy ma to zrobic jak cały dzien jestesmy razem??''
no i w markecie kupilismy lody z wyzszej polki cenowej i po piwie :cool2::cool2::-p (pierwsze piwo tutaj kupione bo jest b.drogie)

ale...wymieklismy po przyjezdzie do domu...zjedlismy troche loda we trojke :happy2: i polozylismy sie spac

ja ino zagladam z ciekawosci :-)

no i....Sylwio wszystkiego naj naj w rocznice slubu :-)!!

doczytałam o Women...bidulko trzymaj sie :sorry2:

reklama
dzisiaj na wizycie u lekarza wyszło cos nie tak w moim moczu :baffled:
jak to lekarka powiedziała za duzo protein i slady krwi w moczu:shocked2::confused: (no ale ja nic nie widze z krwi...) ...mocz poszedł do laboratorium na dokladne badania
za tydzien dowiem sie co i jak

nie wiem czy to moze miec jakis zwiazek ale jak robie siusiu to jak koncze to mnie cholernie boli :baffled: i neiw iem co to ma znaczyc...ale doktorka powiedziala ze to normalne w ciazy takie klucie....tutaj to chyba wszystko jest normalne w ciazy :baffled::sorry2::dry:

no i co najwazniejsze ...mamy klucze do naszego mieszkanka tralalalaaa :-D:-D:-D:-D:-D

jutro byc moze przewieziemy pierwsze graty :-)
ale w sobote ciezki dzien nas czeka....bo mam w planach przeprowadzic sie w całosci,nie rozwalac tego na niedziele

w niedziele to ja sie chce urzadzac :cool2:

dzisiaj pokupowalismy ostatnie pierdołki do mieszkania,takie jak mop :-p bo tutaj juz był i nie mozemy go zabrac

co mnie ucieszyło to meiszkanko wysprzatane na cacy :tak::tak:
kobitka ma 4-ke dzieci w tym pol rocznego synka (wczesniaka z 30tc.-Marcus wazy dopiero 5kg...mwoie wamjaki maluski słodziak) i jeszcze wysprzatała te 95 m kwadratowych :szok:
podziwiam....

ale jestem happy :-D:-D:-D:-D:-D

no dobra ide sie polozyc spac bo z tej radochy dzisiejszej to jeszcze urodze hahaaaa :-D:-D:-D:-D

dobranoc i...do juterka

Misia jestem myslami z Toba !!!

dzieńdoberek:-) ja jade z powtórkowymi badaniami siku:-) mam nadzieje że nie wyjdzie teraz pierniczony cukier...:-) kurde jak to jest że całą ciąże wyniki są idealne a na sam koniec lipa...cóż:-)

Women szybko wracaj do zrdowia:-)
Lilka no to pięknie że już przeprowadzka:-)
Sugar może malutkiej spodobała sie Twoja wątroba:-)

Mirka hej:-)
wracam za chwile buziakI:-)

czesc kochane :-D

misia dalej trzymam kciukasy :-D:tak:
anulka tak to kolezanki pierwsze dziecko... sugar jak Tobie kochana dopiero "przed" wody przebuili to ja sie boje :baffled:
women biedulko wracaj predko do zdrowka!
lilka wiem co to za radosc. Ja 3 tyg temu tez sie cieszylam jak glupia. Ale uwazaj ja z tej radosci wyladowalam na podtrzymaniu... No na 3cia noc w nowym mieszkanku pojechalam do ginka a ten ze mam natychmiast jechac do szpitala :baffled: Nie strasze -ABSOLUTNIE, ale uwazaj kochana na siebie i sie nie przemeczaj, bo ja wiem ze z tej radosci nie mysli sie racjonalnie;-):-D Wiec powoli i mysl o brzuszku :-D GRATULUJE MIESZKANKA :-D

eehh... nowy dzien sie zaczol. Mezus spi jeszcze (ma dzis wolne) a ja za niego dzis wyszlam z pieseczkiem na siusiu :sorry2: Bo odkad wrocilam ze szpitala to mi nie pozwala bo wchodzenie na 3 pietro mnie za bardzo meczy. Dzis dalam mu dluzej pospac ;-)
Dzis do mnie zjezdza sie tatko. Ma mi wykonczyc sypialnie i takie tam "niedorobki" ponaprawiac. Bedzie nocowal i cos slyszalam ze z moim mezulkiem pic chca wodke... hmmm... No to juz widze, ze tatko na noc zostaje ;-) Heh... ciagnie go do nas cos ciagnie :-D:-D:-D To dobrze... Kochany tatko :tak:

milego dnia kochane!!!!

reklama
Do góry