reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

czesc

Women biedactwo trzymaj sie
i jedz ostroznie
ja wiem ze po zatruciu pokarmowym najlepiej zaczac jesc suchy chleb,bulki
i jak juz nie bedzie sie zwracało to powolutku cos wiecej

tez zaliczyłam zatrucie ;-)

dziewczyny ja tam przesilac sie nie bede,ale emocje sa mega:-) !!!
a ze widze iz nic sie nie dzieje to nawet licze ze moze po przeprowadzce Hania sie ruszy :cool2:
wczoraj na ktg,skurcze były az 5% :baffled::baffled::baffled::-(
ech...

mowiłam ze urodze ostatnia :cool2::-D

a dzisiaj sie lecze na własna reke...Furaginum...bo mnie boli jak siusiu robie:zawstydzona/y:
ech

lece sprzatac i...zaczac sie pakowac:-)

reklama
Witam mamuski:-),ale sie dzis wyspalam prawie 12godzin z jedna przerwa bo core do dszkoly musialam wyprawic:-).
Dziekuje za zyczenia:happy2::-).
Caly czas mysle o Misi ciekawe czy juz po wszystkim i czy ma juz synka przy sobie:confused:?

Women kuruj sie bidulko,ale cie dopadlo na sam koniec:-:)no:.Pij duzo i wypoczywaj,bedzie dobrze.

Lilka gratuluje nowgo lokum,ale oszczedzaj sie:-).

Larvuniu jak sie czujesz?

Kathe moj maluszek tez ma teraz czesciej czkawke niz normalnie,nawet do 4 razy na dzien,maz sie smieje,ze go opijam jak on nie widzi:-),mam nadzieje,ze wyniki beda dobre.

no jestem, jak na zlosc nie mogla mi sie w calosci stronka wyswietlic i myslalam ze tamto tez nie dojdzie :dry:
wiec:
13:44 misia napisala: "Obudzilam sie z narkozy Igor zdrowy i piekny 52cm 3400g Stracilam duzo krwi ale jestem bardzo bardzo szczesliwa"

ciesze sie misia razem z Toba!!!!!
ide dziewczyny dalej do robienia obiadku :**** ..ale misia ma juz fajnie :)

Misia ogromniaste gratulacje dla Ciebie i Igorka:-D:-D
Zobacz załącznik 56700

cochecito+GUAY-ruedas.gif

reklama
Misia GRATULACJE DLA SZCZESLIWEJ MAMUSI!!

Kurcze, wczoraj wieczorem juz myslalam, ze sie zaczyna, wszystko mnie bolalo, a maly jakby chcial wyjrzec na zewnatrz:zawstydzona/y:. Na szczescie wszystko przeszlo po godzince:-):-). Tak mnie to ruszylo, ze dzis sie nareszcie spakowalam:-D

anineczka Juz sie co nieco dowiedzialam, bylam na wizcie u GP( lekarz rodzinny- tutaj ciazy nie prowadzi ginekolog) i porozmawialam troszke. Powiedzial, ze wszystko powinnam miec za darmo i nie powinnam sie przejmowac. Ale wez sie nie przejmuj, jak on Ci mowi powinnaś:no:. To kto ma to wiedziec?:wściekła/y: Grunt, ze jak na razie wszystko fri:-).

Do góry