reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Lilka wszystkiego naj,naj,naj lepszego,zeby porod byl latwy,lekki i przyjemny:-);-):-D!!!!!!!!!!!!

Witam mamuski,u mnie nic nowego:-),dzis obchodzimy z mezem rocznice slubu i juz ja uczcilismy,obiadem we dwoje w libanskiej restauracyjce,bylo bardzo milo,a wieczorem ma wpasc siostra i napijemy sie muskata:-).

Ciekawe jak tam Misia???????Juz jutro jej wielki dzien:-D.

hmmm.... a ja myslalam ze misia miala rodzic 18tego, czyli dzis i dzis caly dzien o niej myslalam i kciukasy trzymalam :sorry2::-D

sylwia wszystkiego dobrego w rocznice slubu :-D:-D:-D

....ale mi te dni uciekaja. Tzn niby jak sie czeka to sie dluzy i mam wrazenie ze czekam i czekam na maluszka...., no ale w sumie juz koncowka pazdziernika prawda :blink: Powiedzcie mi czy mozna rodzic zanim odejda wody?? Zaczelam sie zastanawiac czy zdaze do szpitala :sorry2:mam 30 km.

Ale mialam twardy sen:-).. Mialam sie polozyc na chwlke, a tu trzy godzinki uciekly:-):-). Nie wiem dlaczego, ale w dzien spi mi sie duzo lepiej niz w nocy. Czazem jak odprawie juz meza rano do pracy, to klade sie i dopiero wtedy porzadnie zasypiam:-):-).

Ja tez planuje porod rodzinny:-). Nie wyobrazam sobie, zeby meza nie bylo:tak:, jego zatroskana mina to najlepsze znieczulenie pod sloncem:-D:-D. Na poczatku nie chcial za bardzo, ale im brzuszek stawal sie wiekszy, tym bardziej ten pomysl mu sie podoba:tak:.

Gdybym byla w Polsce, tez pewnie bym zakupy przez internet zrobila:tak:, a tu nie ma tak latwo, brakuje mi naszego kochanego Allegro:-D.

Dodam, ze kolezanka wogole nie czula skorczow i zaczela rodzic. Zglosila pielegniarka w szpitalu ze chyba rodzi, ale nic ja nie boli tylko dziwne napieranie ma w kroczu... pielegniarki na to ze ma jeszcze czas bo wody nie odeszly. No i za 5 min bylo juz widac glowke... ale nie wiem jak to do konca bylo z tymi wodami, bo juz jej nie widzialam bo wyszlam ze szpitala.

Dodam, ze kolezanka wogole nie czula skorczow i zaczela rodzic. Zglosila pielegniarka w szpitalu ze chyba rodzi, ale nic ja nie boli tylko dziwne napieranie ma w kroczu... pielegniarki na to ze ma jeszcze czas bo wody nie odeszly. No i za 5 min bylo juz widac glowke... ale nie wiem jak to do konca bylo z tymi wodami, bo juz jej nie widzialam bo wyszlam ze szpitala.

Wow... A nie wiesz, czy tobylo jej pierwsze dziecko? Bo slyszalam, ze takie rzeczy to czesto maja miejsce przy kolejnych ciazach, a pierwszy porod to swoje musi trwac... Ale jak jest... hmmm... przekonamy sie:shocked2:

cześć laseczki:-)
melduję się w dwupaku:-D
właśnie rozmawiałam z women...jest w szpitalu...:-:)no:
bardzo wymiotowała i podejrzewają zatrucie ciążowe:no::zawstydzona/y:
czeka teraz na konsultacje i badania
jak tylko będę coś wiedzieć dam znać:-(

Lilka...sto lat,sto lat***dużo zdróweczka, pociechy z córeczek i spełnienia marzeń***
tort2jt5ig0.gif

reklama
wszystkiego naj!!!!!!!!!!!

women trzymaj sie bidulo, odpoczywaj i pij miętkę!!

ja wróciłam od gina, oglądał małą na usg
wszystko ładnie i na swoim miejscu
mała waży 2850 więc pewnie będzie taka jak Ignacy czyli ok 3200 ;-)
cały czas ziewała i wyciągała język, chyba jej się nudzi u mamusi hehe
tylko czemu ciągle mnie kopie po wątrobie??:sorry2:

larvunia myslę że nie masz się co denerwować :tak:, zdążysz na pewno
co do wód to mi tak naprawdę pechęrz przebiła już położna chwilke przed

dzisiaj też w końcu zadzwoniłam do położnej i umówiłam się na niedzielę w szpitalu na pogaduszki ;-)

Do góry