reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

larvuniu...trzymaj się Kochana,będzie dobrze:tak:
buziak dla Ciebie;-)
kathe..ja piorę teraz i prałam przy Samim Lovelą
płynu żadnego nie używałam,a jak wyprasujesz ciuszki to będą mięciutkie:-D
sugar..ja mam 10 tetrowych
a nadmanganian potasu potwierdzam rewelacja...
nie raz pomógł Samuelkowi:tak:
anulka1979...po spotkaniu z lekarzem czuję się o wiele spokojniejsza...
chyba nawet nie boje się juz tak porodu:-)
znieczulenie mam załatwione,facet ciepły i miły
wysłuchał potoku moich obaw
a następnie wszystko cierpliwie wytłumaczył
od razu mi lepiej.....
mąż się śmieje ze będzie miał bóle za mnie
a ja wezmę zastrzyk i będę miała wszystko gdzieś:-p:-D:-D

reklama
qcze mam nadzieje ze dzidzi nic nie bedzie po zwyklym proszku +2plukania
hmmm moze te ciuszki na szpital wypiore jednak w loveli
Kochana, wypierz malutkie ciuszki w jakims proszku dzieckowym;-)
w tych zwyklych jest naprawdę dużo tego badziewia które moze uczulac delikatną skórke bobasa:tak::-(

a kalium to odkażająco-wysuszające takie jest
ale pomaga rewelacyjnie na wszystkie wysypki malucha:happy:

Pati, to dobrze, ze obawy i leki zostaly rozwiane... zreszta gdybym mogla sama bralabym z.z.o. ale u nas nie ma tej opcji:-:)-:)-(
a jak z terminem? Bylas tez u ginekologa? Jak sie czujesz?

...ja mam ciagle skurcze... brzuch napiet jak baranie jaja:-D:-D ...i nie wiem o co chodzi..;-);-);-)

Pati, to dobrze, ze obawy i leki zostaly rozwiane... zreszta gdybym mogla sama bralabym z.z.o. ale u nas nie ma tej opcji:-:)-:)-(
a jak z terminem? Bylas tez u ginekologa? Jak sie czujesz?

...ja mam ciagle skurcze... brzuch napiet jak baranie jaja:-D:-D ...i nie wiem o co chodzi..;-);-);-)
jak baranie jaja:-D:-D:-D:-D dobre
w takim razie Kochana łącze się z Tobą mój brzuch równiez napiety jak jaja baranów:-D:-D:-D:-Dale skurczów brak

do gina idę dopiero 17tego
a 10tego przychodzi do mnie położna obgadać co i jak i ustalić jakiś termin gdyby Marcelek nie urodził sie do 22.10

Witanko

U nas weekend pelen wrazen.Dzis bylismy w wesolym miasteczku (Alez mialam ochote wskoczyc na najwieksza karuzele :happy2:)
Fakt,ze ledwo doszlam z powrotem do domku.:-p
Teraz naparza mnie lewy bok plecow i niewiem dlaczego.:sick:
Oj chyba sie robie narzekajaca maruda :dull::cool:

Larvuniu ale super,ze masz kontakt ze swiatem ze szpitala.Niech sie Marcelek mocno trzyma mamy!! Odpoczywaj kochana.
Cos czuje,ze niezle pofolgowalas sobie przy przeprowadzce :confused2:

Sugar ja tetr mam 11 i wiecej nie mam zamiaru dokupowac.
Agar Witaj.
Cos mi sie kojarzy,ze juz wczesniej z nami pisalas? :happy2:;-)
Pati ciesze sie bardzo,ze spotkanie z anestozjologiem bylo udane.:tak:
Aniiulko niema to jak zaodowolona inna mama z poloznej.Teraz pewnie juz jestes na 100% przekonana,ze to trafny wybor :-)

Jej ide sie polozyc bo mnie tak strasznie plecy bola.:wściekła/y:

Kochane, ja juz uciekam powolutku do lozeczka... ...choc jakos okropnie ostatni mi sie spi...:-:)oo2: a kiedys tak uwielbialam spac:tak::tak::tak: ...no ale mam nadziej, ze jak pileczka zniknie a pojawi sie synus, to sen bedzie znow przyjemnoscia;-);-);-);-)

Kolorowych snow:tak::tak:

dzieki za odp
ja nie uzywalam tetrowych ( tylko do wycierania mordki, jako podklad etc) mam kilka po Ignacym
a do sikania uzywalam i bede uzywac pampersow i o ta ilosc pytalam :tak:

potwierdzam co do prania: dla takiego malutka lepiej wyprac w proszku specjalnie dla dzieci i to ROWNIEZ 2x wyplukac
moj nawet jakis czas mial prane w platkach mydlanych bo inne go podraznialy

dzień dobry:cool:

anineczko...
super że weekend udany,masz teraz mamusię w domu to odpoczywaj Kochana

dzieki za odp
ja nie uzywalam tetrowych ( tylko do wycierania mordki, jako podklad etc) mam kilka po Ignacym
a do sikania uzywalam i bede uzywac pampersow i o ta ilosc pytalam :tak:
u nas też tetrówki do wycierania bużki i podkładu
a pampersów mam 1 opak-newborn(44szt);-)

dzień doberek;-)

zmykam do lekarza:-)
sabinka....czekamy na relację z wizyty:-)

my zaraz do szkoły zmykamy
a pozniej musze po zakupy jechać bo ni ma co jeść:happy2:

reklama
Dzień dobry mamusie.

Moją dzisiejszą noc można zaliczyć do udanych. Nawet się wyspałam mimo pobudek. Tylko raz miałam taki dziwny ból z prawej strony brzucha, jakby toś mi coś tam wkłuł :-(

Jolie, ja tez od jakiegos miesiaca jestem bardzo oslabiona - takze to chyba norma... pisalam juz kiedys, ze tu i tam zaslablam, mezus szukal krzesla bym mogla klapnac... i w ogole juz coraz gorzej... Moja pani ginekolog nawet sama w piatek stwierdzila, ze to juz koniec dobrego samopoczucia...:-:)-:)-(

Jolie, poza tym, to dzis na gieldzie kupowalam kilka rzeczy dla maluszka i dziewczyna sprzedajca zapytala gdzie bede rodzic i takie tam... rozwinela sie pogawedka. Dziewczyna pytala czy bede miec porod prywatny z polozna, no i pytala z jaka - ja ze z p.Kalwinska... No i dowiedzialam sie, ze ona z nia urodzila 2 synkow (5 lat i 16 m-cy) i mowila, ze suuuuper, ze bede bardzo zadowolona i ze to ekstra polozna... a takie slowa sa przydatne;-);-);-) Takze mysle, ze dobrze wybralysmy...:tak::tak::tak:

Anulka miło to "słyszeć". Jak tyle osób Ją poleca, to już nie mam żadnych wątpliwości :tak::-)

Do góry