Lilka
Fanka BB :)
heeeeej
Agulka26ka ja tez spalam popoludniu, godzinke tylko ale spalam
wogole od jakiegos czasu duuuzo sypiam.
Anineczka dzieki
Dziewczyny podpowedzcie mi jak dac niun i na imie? Dla dziewczynki mam Wiki albo Julka, ale dla chlopca to nie wiem. Wszyscy mi mowia "zobaczysz bedzie chlopak" niby to widac... 4tego ide na pierwsze USG i mam nadzieje ze malenstwo pokaze co tam ma Moj maz mowi na brzusio glaszczac Szymek, ale jakos mi to nie podchodzi imie. Jakie Wy proponujecie?
Jeszcze jedno czy to prawdam, ze po polowie ciazy mozna kupowac cokolwiek dla malenstwa? chcialam juz kupic wozek, ale wszyscy mnie jada ze jeszcze za wczesnie... Tez tak macie? A ja juz mam manie "wicia gniazdka" i pokupowalabym juz conieco to do pokoiku, to dla malenstwa.
pozdrawiam Was
to zalezy czy jestes przesadna!!
ostatnio nawet w Jedyneczce (program dla dzieci) mowili ze przesady to bajki
ale niestety duzo osob w to wierzy
ja juz w 1 miesiacu ciazy kupiłam na wyprzedazy tanio kombinezonik na zime :-)
po 1.taniutko
po 2.nie wierze w te brednie,zas wierze ze moja ciaza bedzie donoszona i ze w listopadzie zobacze dzidzie
i to ze kupie jej wyprawke jak bedzie w brzusiu napewno jej nie zaszkodzi!!
co ma byc to bedzie!!!
Milence tez kupowalismy jak była w brzusiu
pamietam ze pierwsze ciuszki kupilismy jej na gwiazdke i miala wtedy 2 miesiace (of kors w brzuszku była) :-)
jak byłam w 8 miesiacu kupilismy na promocji wózek
jak sie mała urodziła mialam wszystko!!!!
nie wyobrazam sobie latania po sklepach ledwo po porodzie by miec w co ubrac dziecko i w czym wozic
jak to moja mama powiedziała ''dziecko sie urodzi to Karol wozek pojdzie kupic''
powiedzial ze nie nie!!! ze to JA tez chce miec w tym udzial
o dziwo mamuska nic nie pwoiedziala jak przywiezlismy wozek ale mielismy strasznego pietra go pokazac
na szczescie nie musze juz mieszkac z moja mamuska