reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Larvunia:
"Misia powiedz dziewczynom, ze jestem w szpitalu. Byłam na wizycie u gina i ten natychmiast wysłał mnie do szpitala tak jak stałam :-( nie wiem co się dzieje, nie mam bóli żadnych, ale mały ponoć już się pcha do nas. Pozdrów mamuśki ode mnie. Larvunia. "

reklama
Larvunia:
"Misia powiedz dziewczynom, ze jestem w szpitalu. Byłam na wizycie u gina i ten natychmiast wysłał mnie do szpitala tak jak stałam :-( nie wiem co się dzieje, nie mam bóli żadnych, ale mały ponoć już się pcha do nas. Pozdrów mamuśki ode mnie. Larvunia. "
oj oj .......troche zawczesnie , larvunia miala termin dzien po mnie
mam nadzieje ze maluch jeszcze poczeka

Lilka....mnie się już kilkaktotnie śniła śmierc mamy i męża. Przerażające są takie sny i rozumiem Cię doskonale.
Nie martw się jednak Kochana bo w interpretacjach snu to zupełnie co innego oznacza:tak:
(...)
Sennik Śmierć

kres pewnego okresu w życiu i zapowiedź zbliżających się istotnych zmian; podjęcie radykalnej decyzji

to znalazłam w necie:blink:

Larvunia:
o jezu ...
ale news...mam nadzieję ze wszystko będzie ok
Larvuniu...trzymaj sie Skarbie

Pati, Marcel bardzo fajne imię. Mam kolegę Marcela... super facet.

Krecik będzie dobrze. Dotrzymasz na czas przyjazdu mamy z porodem. Trzymam kciuki za Ciebie:-)

Lilka też miewam takie sny. Później schizuję jak wariat. Wszelkie wypadki, nieszczęścia śnią mi się jak tylko Sebastian ma wrócić do domu... Cała ta jego droga to dla mnie koszmar. A jak się przez dłuższą chwilkę nie odmelduje to jestem bliska zawału.

Larvunia trzymaj się dziela kobieto jeszcze... Oby maluch jeszcze trochę w Tobie posiedział. Niech jeszcze rośnie zdrowo u mamusi w brzuszku.

Larvunia ja również trzymam kciuki zeby wszystko sie dobrze skończyło i dawaj znaki co jest z Tobą i maluszkiem.....Ja po generalnych porządkach i zaraz lepiej sie czuje jak tak czysciutko i pachnąco w domku jest.
Jeszcze z 3 pralki prania i tez bede miala wszystko dla małego poprane.
Buziaki papapa

reklama
ja z kolej obawiam sie ze bede miala za duzo ludzi do pomocy i beda mnie wkurzac , szczegolnie tesciowa ....... wiecie jak to jest , chce dobrze i wiesz o tym ale cie wkurza
poza tym nie bardzo mi sie chce wierzyc ze ona jeszcze cos pamieta odnosnie malych dzieci
i bede miala bardzo male zaufanie do jej wiedzy
w koncu mienelo juz 50 lat odkad miala wlasne dziecko ......to co ona moze pamietac , penie tyle o moja babcia ........
mirka to ja mam tesciowa ktora 4lata temu urodzila drugie dziecko:-p to sobie wyobraz co ja teraz mam-rady i teorie non stop;-)

krecik mam nadzieje ze twoja mam zdazy i ze bedziesz miala wsparcie. Szkoda ze tesciow masz takich. A moze jakas kolezanka albo ktos zaufany sie znajdzie?

dziewczyny ja tez ostatnio mam koszmary, to chyba rzeczywiscie hormony:sorry2:

larvunia trzymaj sie! niech dzidzia jeszcze w tobie posiedzi:tak:

Milego wieczorku mamuski:-) i spokojnych snow:tak:

Do góry