reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
wiecie co?? przez to szalenstwo zapomniałam napisac wam najwazniejszą wiadomosc dnia!!!

otóż....wczoraj wyjasniło sie z mieszkaniem

a dzisiaj??.....z.....:-):-D:cool2:

DOSTAŁAM POZWOLENIE Z mILENKĄ NA POBYT W NORWEGII!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

takze kochane WRESZCIE moge sie zająć przyjemnymi rzeczami i moge byc spokojna
super ze sie wszystko tak skonczyło :-):-)
jestem mega happy :-D:-D:-D

Ladina zrobiłam gulasz ale niestety zabrakło papryki

ale...postanowiłam zrobic teraz zupe gulaszową bardzo pikantną :-) z papryką ;-) juz hihiiiii

kurcze tak o jedzeniu i sie głodna zrobiłam :-D

Witajcie Mamusie!
Nareszcie się odsprzątałam w kuchni, bo przedwczoraj przyszli panowie, żeby wymienić piec do ogrzewania i.... No właśnie, myślę sobie "dobrze", bo rok o to walczyliśmy z właścicielką domu, "niech robią". Efekt taki, że przedwczoraj pół podwórka mi młotem pneumatycznym rozbili a wczoraj tym samym narzędziem pracowali w mojej kuchni nie uprzedziwszy mnie wcześniej, że tak to będzie wyglądać. W domu: POBOJOWISKO! :szok::wściekła/y: Na szczęście uratowałam pranie, które wisiało na suszarce w kuchni i zdążyłam je w porę ewakuować.

Anineczka- dzięki za info :tak: Co do tego olejku do masażu WELEDA to ja widziałam u nas w aptece produkty tej firmy, ale czy ten konkretnie był to nie wiem. Ja stosuję olejek migdałowy i do niego dodaję wit. E, bo taki przywiozłam z Polski, i masuję, masuję...:-D Mam nadzieję, że pomoże.

Lilka - bardzo się cieszę, że wszystko się układa. Tak trzymać!!!!

OK, dobrej nocki wszystkim!!!!!!

Pierwsza;-)
nie moge spac, bo te dwa lobuzy tak sie wierca, ze juz przestalo to byc smieszne:dull: Boli jak cholera chyba zwarjuje....Chcialabym, zeby juz minal ten magiczny 36 tydzien:baffled:

Lilka
u mnie dzis powtorka z rozrywki - gulasz;-)
ciesze sie, ze juz masz z glowy te formalnosci, bo to jednak niezly stresik byl dla Was.

Misia
Fajnie , ze wiesz juz kiedy przywitasz mlodego, mozesz sie spokojnie przygotowac, zrobic na bostwo do szpitala;-) Nie to , ze jak kocmoluch wyrwany w srodku nocy z lozka;-):-D

Hej:-)

Lilka suuupppeeerrr to teraz full legalni jesteście;-)

Olpa no to niezłe przeżycia miałaś z tym piecem... o matko...:-(

Anulka mój młody też daje takiego czadu ostatnio że masakra...a wczoraj to normalnie krzyczałam z bólu:-) a mąż tylko chodził i marudził:-) ni strasz mnie co się dzieje:-) hhehe biedaczka zestresowałam że rodzę:-)
A wogóle to masz przezycia z tymi wynikami...ale że az tak jedne od drugich mogą sie róznić?????

Kathe ładne masz przeżycia z tym tańcem:-) bierz zwolnienie i sie nim nie przejmuj...:-)

Misia ale masz fajnie ze już wiem kiedy Igorek będzie z wami...zazdroszczę Ci strasznie... ale co tam na każdą z nas przyjdzie czas:-) hehe

A ja znowu pół dnia wczoraj w firmie spędziłam...:-) kurde masakra:-) mamy nową pracownicę i jak sie okazało wszystko co miała zrobić spierniczyła:-( masakra a tyle razy miała tłumaczone:-( no ale niestety jak widać nas ne słuchała:-( no i trzeba było wszystkie papiery odkręcać>...:-( bo księgowość by nas zjadła:-)

a dzisiaj biorę sie za sprzątanko:-) obym miała natchnienie:-) bo narazie siedzę z kawką:-) i tak sobie myśle że mi się nie chce:-) hehe ale wiem że muszę i to jest najgorsze:-(

buziaki mamcie:-)

witajcie :-)
Lilka..
super wieści,ciesze sie bardzo ze wszystko pomyślnie się skończyło
Gratuluję!!!:tak:
Kathe..bierz śmiało zwolnienie i olej tego niepoważnego gościa;-)
Ladina..bidulko,jeszcze troszkę trzeba wytzymac a już za momencik będziemy tulić nasze skarby:-D
sabina...mi też za zadne skarby nie chce się sprzątać
miałam takie plany na wczoraj,ale wzięły w łeb
więc dzisiaj nie mam wyjścia:cool:

milutkiego dnia:-)
lecę robic kawkę i śniadanko....

sabinko
a ja myslalam, ze slaskie to sie robi poprostu z maki ziemniaczanej a nie z zniemniakow:zawstydzona/y: Taka ze mnie kucharka:zawstydzona/y:

Pati
odliczam kazdy dzien normalnie... jednak blizniaki to ogromna roznica...

reklama
dzien dobry
ja dzis mialam dobra nocke ,
ja dzis odbieram psa od tesciowej na 4 dni :wściekła/y::wściekła/y: nie lubie tego kundla
no ale coz
po za tym moje 2 koty zupelnie sie z nim nie rozumieja wiec musze trzymac psa w jednej czesci domu takze by koty mogla sobie wmiare zyc normalnie

to jest ropieszczony kudel , nie potrafi byc sam , piszczy itp ..........juz kilka razy myslalam zeby mu dac odrobine valium :sorry2::sorry2:

no nic to tylko 4 dni ..........a tesciowa bedzie wdzieczna :-p:-p

lilka: super ze masz juz pozwolenie
misia : ja tez bym chciala znac dokladna date , ale z drugiej strony nie chcialabym cesarki :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry