reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pati
to Ty jestes jeszcze mega sprawna jak mozesz takie porzadki robic:szok: Ja wczoraj poodkurzalam tylko na dole i pozniej umieralam z bolu, tak mnie spojenie lonowe bolalo:baffled: a dzis czeka mnie sterta prasowania, chyba na siedzaco bede to robic;-)

joli
tez mam na swoim koncie super twarde kopytka;-) do slaskich nawet nie podchodze, chociaz moj maz byl zachwycony tymi kluchami na znajomych weselu;-)

asix
kuruj sie, kuruj... ja mam katar juz ponad 2 tyg.:szok: szalu dostaje, bo ciagle nos zatkany... Ja wozka tez jeszcze nie mam, ale to jeszcze poczeka;-)

reklama
Asix ja kupiłam KOSZULA DLA KARMIĄCEJ!! "M'' dużo kolorów (248846328) - Aukcje internetowe Allegro (czerwone kurczaki:):) )
i drugą KOSZULA DLA KARMIĄCEJ roz M super dużo wzorów!! (251651846) - Aukcje internetowe Allegro (niebieska żyrafa) :)

jedną rozpinana a druga z dziurą z boku na wyjęcie cyca:;-);-) heheh a czy dobre i wogóle to się okaze:-) wiem ze chciałam je kupić u mnie w mieście i kosztowała jedna 43 zł;-) wiec kupiłąm na allegro:-)

sprzatam i sprżatam dalej:-) pranie się pierze...kuchnia prawie wygląda:-) i pokój też;-)

Joli to jak lubisz kluchy to zapraszam:-) a te "żelazne" kluski to robi się z tartych ziemniaków i potem jeszcze wyciska z wody?:-) jak tak to ja je uwielbiam:-)

Anineczka niezły śpioch z Ciebie:-)

Dzien dobry mamusie
Jejku ilewy napisałyście myslalam ze nie dojede do ostatniej strony.
Przepraszam ze malo was odwiedzam ostatnio,lecz mam mały remont w domu i sporo pracy.Sypiam po 6 godz i chodze jak bym miala pasc ze zmeczenia,ale musze niestety wiekszosc robic sama gdyz wszyscy pracuja do tego jeszcze kebcia trzeba pilnowac ach juz mam czasami dosyć.

Ps.Czy sadzicie ze Dorian ma dobrą wage,niską ,dużą?Jest jakiś przelicznik na tyg w internecie,moze ty misiu coś znajdziesz?
Ide sie jeszcze kimnąć na godzinke i do roboty.

Pati
to Ty jestes jeszcze mega sprawna jak mozesz takie porzadki robic:szok: Ja wczoraj poodkurzalam tylko na dole i pozniej umieralam z bolu, tak mnie spojenie lonowe bolalo:baffled: a dzis czeka mnie sterta prasowania, chyba na siedzaco bede to robic;-)
Kochana,ja niestety mam co jakiś czas tylko przypływy energii,choć pewnie wieczorem będę mega obolała!
wiesz Ty nosisz dwa szkraby to napewno jest Tobie dużo ciężej
a prasowanie na siedząco polecam,ja tak właśnie robię:-D
poza tym tak sobie myślę ze moze tym sprzątaniem jakieś skurczyki wywołam;-):zawstydzona/y:

Asix ja kupiłam KOSZULA DLA KARMIĄCEJ!! "M'' dużo kolorów (248846328) - Aukcje internetowe Allegro (czerwone kurczaki:):) )
i drugą KOSZULA DLA KARMIĄCEJ roz M super dużo wzorów!! (251651846) - Aukcje internetowe Allegro (niebieska żyrafa) :)

jedną rozpinana a druga z dziurą z boku na wyjęcie cyca:;-);-) heheh a czy dobre i wogóle to się okaze:-) wiem ze chciałam je kupić u mnie w mieście i kosztowała jedna 43 zł;-) wiec kupiłąm na allegro:-)

sprzatam i sprżatam dalej:-) pranie się pierze...kuchnia prawie wygląda:-) i pokój też;-)
ja też kupiłam właśnie takie koszulki:cool:(zieloną zyrafę i różowe kurczaczki)
w tej z wycięciem na cycka po boku wyglądam jak w namiocie cyrkowym:shocked2:
widzę ze się ostro za porządki zabrałaś,
czyżbyś też chciała akcję porodową przyspieszyć:cool2::laugh2::laugh2::laugh2:

Witam ranne ptaszki :laugh2:

My dzis pospalismy do 8:30 :-)
Teraz z mlodym robimy laurke na przyjazd babci a pozniej sie wezme za sprzatanko.Trzeba pokoj dla babci przygotowac i ogarnac chatke.Przyjezdza juz w sobote :-D
Pogoda u nas sliczna.Moze sie skusimy na spacerek.Kolo domku,bo dalej boje sie juz chodzic :sorry2:
Ide do mlodego,bo pewnie oprocz laurki sciany tez nabiora koloru :tak:
hyhy, mam nadzieję że Antonio oszczędził Twoich ścian:laugh2:
ale to miłe że laureczkę synus dla Babuni robi no i fajnie że mamusia przyjeżdza do Ciebie,będziecie mogły się sobą nacieszyć:tak::-)

dobra ja się za duży pokój biorę:cool2:

a i najważniejsza sprawa
właśnie dzisiaj w drodze ze szkoły usłyszałam w radiu cos tam gadali i jakiś Marcel sie wypowiadał
:cool::cool::cool::cool::cool:
i mnie olśniło
chcę mieć synka Marcela:-)
ciekawe co na to wieczorem mężuś ale myślę ze sie mu spodoba
tralalala
Marcelek-precelek
kurcze ale mi się podoba
a Wy jak myślicie:confused:

Dzien dobry mamusie
Ps.Czy sadzicie ze Dorian ma dobrą wage,niską ,dużą?Jest jakiś przelicznik na tyg w internecie,moze ty misiu coś znajdziesz?
kochanie malutki ma jak najbardziej prawidłową wagę,jest śliczniutki i zdrowiutki:tak::tak::tak:
a Ty się oszczędzaj i nie przesadzaj Mariolka;-):cool::cool2:

Pati wyslij mi troche twojej energii :sorry2:
Mialam takie ambitne plany....ehhh

A co do mojej mamusi.Jupiii jak sie ciesze.Bedzie z nami przez 2 miesiace ( no i moja siora tez przyjezdza :cool2: bedzie mial Antek towarzycho bo Oliwia ma 5 lat :cool:)
Moja mama bedzie sie zajmowac Antkiem,jak ja pojde do szpitala .:tak:
No i po szpitalu pewnie nie bede miala sily zajmowac sie dwojka na raz:dry:

reklama
Dzien dobry mamusie
Jejku ilewy napisałyście myslalam ze nie dojede do ostatniej strony.
Przepraszam ze malo was odwiedzam ostatnio,lecz mam mały remont w domu i sporo pracy.Sypiam po 6 godz i chodze jak bym miala pasc ze zmeczenia,ale musze niestety wiekszosc robic sama gdyz wszyscy pracuja do tego jeszcze kebcia trzeba pilnowac ach juz mam czasami dosyć.

w mojej madrej ksiazce pisze ze maluch w 35 tygodniu wazy kolo 2,5 kg

Do góry