reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
czesc dziewczynki:-)
ja chciałam wczoraj obejrzeć ten film z Tomem Hanksem, ale niestety "odpłynęłam"
wiecie co...
już jestem bliska przekonania męża do imienia Wiktor dla naszego szkraba
to imie podobało mi się zawsze najbardziej ale Sławcio absolutnie był na nieeeeeee
teraz mięknie więc chyba znowu będzie zmiana
dziewczyny mam strasznie spuchnięte dłonie i stopy
okropność,w życiu takich palcy nie miałam jak serdelki normalnie
od czego to?
poza tym boli mnie na dole i brzuch też twardnieje
może TO już niedługo
mam nadzieję że rozdwoję się do terminu:-)
Milutkiej niedzieli Słoneczka:-):-):-):-):-):-):-):-)
ja chciałam wczoraj obejrzeć ten film z Tomem Hanksem, ale niestety "odpłynęłam"
wiecie co...
już jestem bliska przekonania męża do imienia Wiktor dla naszego szkraba
to imie podobało mi się zawsze najbardziej ale Sławcio absolutnie był na nieeeeeee
teraz mięknie więc chyba znowu będzie zmiana
dziewczyny mam strasznie spuchnięte dłonie i stopy
okropność,w życiu takich palcy nie miałam jak serdelki normalnie
od czego to?
poza tym boli mnie na dole i brzuch też twardnieje
może TO już niedługo
mam nadzieję że rozdwoję się do terminu:-)
Milutkiej niedzieli Słoneczka:-):-):-):-):-):-):-):-)
bira
Listopadowe mamy'07
Witajcie mamuśki:-)
Możemy sobie rękę podać:-) Ja dzisiaj obudziłam się o 10. Wyszłam z psiakami, posiedziałam na murku, bo mi się nawet piłki nie chciało rzucić i zaraz idę się znowu położyć. Tylko, żebym się na 14 obudziła, bo muszę do mamy na obiad jechać, a tak mi się nie chce, że szok.
Ale mam dziś ogromnego LENIA !!!!!
Leżę cały czas w łóżku i nie mam ochoty kompletnie na nic (no może z wyjatkiem nóżek z kurczaka z piekarnika z sałatką i ziemniaczkami - ale dziś to nierealne)
Ale i tak przynajmniej mam spokuj z obiadem - mam nokaut teściowa ugotuje
Możemy sobie rękę podać:-) Ja dzisiaj obudziłam się o 10. Wyszłam z psiakami, posiedziałam na murku, bo mi się nawet piłki nie chciało rzucić i zaraz idę się znowu położyć. Tylko, żebym się na 14 obudziła, bo muszę do mamy na obiad jechać, a tak mi się nie chce, że szok.
E
ELBRA
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam
ja tez wczoraj ogladalam tv do pozna, polozylismy sie k. 1-szej ogladalismy POZA ŚWIATEM, oczywiscie na koncu poplakalam sie
dzis pospalismy do 10.30 - choc trudno nazwac nocki spaniem... ze wstawaniem co godzinke na siusiu
mezus pojechal na dwie godzinki do firmy, bo wczoraj wrocil k.15tej, cos zaczelo mu sie dziwnego dziac w oko, az jechalismy do szpitala, robili mu USG oka, no i juz chyba dobrze, mam nadzieje
a ja wstawilam pranie z naszymi rzeczami, a zaraz wrzuce nastepne pranie z rzeczami maluszka - posciel, rozki itp... bo pogoda dzis piekna i moze wszystko mi poschnie na balkoniku...:-):-):-)
obiadku jakos nie chce mi sie robic, a wprosic sie nie mamy do kogo
obiore tylko ziemniaczki i chyba zjemy je z jajkami samzonymi z grzybami - dostalam troszke ugotowanych grzybkow od mamy, a smazone z cebulka i jajkami to dla nas pychotka...
ja tez wczoraj ogladalam tv do pozna, polozylismy sie k. 1-szej ogladalismy POZA ŚWIATEM, oczywiscie na koncu poplakalam sie
dzis pospalismy do 10.30 - choc trudno nazwac nocki spaniem... ze wstawaniem co godzinke na siusiu
mezus pojechal na dwie godzinki do firmy, bo wczoraj wrocil k.15tej, cos zaczelo mu sie dziwnego dziac w oko, az jechalismy do szpitala, robili mu USG oka, no i juz chyba dobrze, mam nadzieje
a ja wstawilam pranie z naszymi rzeczami, a zaraz wrzuce nastepne pranie z rzeczami maluszka - posciel, rozki itp... bo pogoda dzis piekna i moze wszystko mi poschnie na balkoniku...:-):-):-)
obiadku jakos nie chce mi sie robic, a wprosic sie nie mamy do kogo
obiore tylko ziemniaczki i chyba zjemy je z jajkami samzonymi z grzybami - dostalam troszke ugotowanych grzybkow od mamy, a smazone z cebulka i jajkami to dla nas pychotka...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
...zapomnialam...
takie ciagle klucie - jakby ktos nozykiem gmeral - w okolicy srodka lona - to jest szyjka macicy...???
ja juz nie wiem, jak zeszlam do sklepu po plyn do prania dla dzieci to normalnie ciezko mi sie szlo, takie klucie - od poczatku lona dolem az do pupy... a punkt kulminacyjny do wlasnie srodek lona... brrrrr...
wiecie moze co u Kajuni??
takie ciagle klucie - jakby ktos nozykiem gmeral - w okolicy srodka lona - to jest szyjka macicy...???
ja juz nie wiem, jak zeszlam do sklepu po plyn do prania dla dzieci to normalnie ciezko mi sie szlo, takie klucie - od poczatku lona dolem az do pupy... a punkt kulminacyjny do wlasnie srodek lona... brrrrr...
wiecie moze co u Kajuni??
E
ELBRA
Gość
...
Pati26
Mama Marcela i Samuela
ja w sumie przy pierwszej taka głupia jestem jak przy drugiejBoziu człowiek taki głupi przy pierwszej ciąży i nic nie wie i się boi wszystkiego:-(
w ogóle ta ciąża i poprzednia są zupełnie inne,pod każdym względem
ja też tak czuje, szczególnie ten ucisk na p..kęHmm.. Anulka niewiem ale te kłucia też miałam zwłaszcza jak szłam gdzieś i dodatkowo takie uciski na pipke to mi lekarz powiedział, że miałam skurcze przepowiadające
.
chodzę jak 80 letnia babuńcia
E
ELBRA
Gość
...
reklama
sylwia_27
mama listopadowa 2007
Witam wszystkich:-).
Znowu mnie nie bylo kilka dni i nowa mama ma juz swoje dzieciaczki przy sobie,
Kajunia ogromne gratulacje,masz duzych chlopcow,wszystkiego naj,naj ,naj lepszego:-)!!!!!!!!
Znowu mnie nie bylo kilka dni i nowa mama ma juz swoje dzieciaczki przy sobie,
Kajunia ogromne gratulacje,masz duzych chlopcow,wszystkiego naj,naj ,naj lepszego:-)!!!!!!!!
U mnie nic ciekawego sie nie dzieje,dzidzia rozpycha sie na calego,nie daje mi spac.
Lece nadrobic zaleglosci bo duzo sie dzialo jak mnie nie bylo.
Podziel się: