reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

mam tyle prasowania że masakra
nie wiem czy do porodu się z tym uwinę
nazbierała się fura prawie pod sufit:szok::szok::szok::szok::szok:
jestem przerażona:baffled::shocked2::-p:zawstydzona/y::eek::dry:

Mam to samo. Moja mama jak zobaczyła tą stertę, kazała mi przywieźć to do niej, a ona pomoże mi z tym prasowaniem. Część już wywiozłam, ale jeszcze mam mega górę z którą się muszę uporać sama, nie będę już tak tej mojej mamy wykorzystywać;-) Do tego mam jeszcze sprzątanie, musze pomyć podłogi i pogotować grzyby, na które dostałam zamówienie od męża... A się tak nic nie chce, ze szok:baffled:

reklama
Anineczka ja mam skurcze już od dłuższego czasu, ale to chyba sprawa indywidualna, chociaż lekarz ostatnio mi powiedział, ze trochę za wcześnie się zaczeły. Mnie martwi coś innego, a właściwie denerwuje... jestem cały czas zmęczona. Chce mi się spać i łazę jak śnięta. Do tego mam coraz więcej żylaczysków, nawet na małej i w pachwinach. Lekarz powiedział, ze większość z nich zniknie po porodzie, ale ja już na nie patrzeć nie mogę, pomijając już fakt, ze to cholerstwo strasznie boli.

czesc kochane

piszecie o prasowaniu... ja przed ciaza mialam zawsze w jednym pokoju "graciarnie" i tam trzymalam ciuchy do prasowania jak cos potrzebowalam to dopiero przeprasowywalam a tak czekalo i czekalo na zbawienie :zawstydzona/y:;-) Teraz gdy od pol roku mieszkam u tesciowej i jestem w ciazy to na bierzaco prasuje. Kurcze dziewczyny to bardziej z nudow bo ja nienawidze prasowac!

wy macie zylaki... a ja rozstepy :dry: strasznie mnie wysypalo od jakiegos miesiaca -poltora. Strasznie to wyglada i tak jak mowicie boli bo zylki tam tez wywala jakies... W pachwinach i z boku nog tak do kolan prawie. Nigdzie wiecej ich nie mam... ale i tak te co sa to sa wieeeeelkie i bolace! :baffled::szok::no::wściekła/y:

Cholerka ja wlasnie wczoraj zauwazylam pierwsze rozstepy :/ A mianowicie pod brzuchem. boje sie teraz bardziej ruszyc zeby mi dalej brzuch nie popekal.

od jakiegos czasu mam tez bole przepowiadajace... no i wczoraj myslalam, ze to tez "one". Wiec szybko pod kolderke...zaraz jak sie wczoraj z Wami pozegnalam. po 21.00 bylo jakos i jak mnie chwycil bol jak do okresy tylko ze mocniejszy to myslalam, ze urodze! Trzymalo mnie tak do 24,00 gdzies... nie wiem co mi bylo, moze to co niektoym z Was... nie biore zadnych lekow na to...4tego mam wizyte to powiem lekarzowi, teraz jak narazie jest wsio oki i nie bede nigdzie po lekarzach dzwonic, jeszcze mnie w szpitalu poloza :dry: a ja nienawidze szpitali :-( Najwazniejsze ze jest dobrze. Moze udzielilo mi sie od Was kochane bo Wy ostatnio o tych bolach tak :tak::cool2:

Witam

Spalam prawie 12 godzin :-D z jedna przerwa na wc ofkors :eek::-D

A teraz mnie podbrzusze kluje :angry:
Troche polezalam i powoli przechodzi,ale kurcze jakos w pierwszej ciazy nie mialam takich atrakcji :sorry2:
W pierwszej mialam skurcze przepowiadajace,ale pod koniec ciazy (36 tc) tak wiec moze dziewczyny mamy jeszcze czas na nie?

czesc dziewczyny

ja spałam tez ful godzin i jestem niewyspana :eek::eek: ostatnio tak mam....
Anineczka mnie tez podbrzusze kłuje....z Mili tez tego nie mialam i nie wiem za bardzo jak go ''odczytywac'':baffled::sorry2::confused:
przewrocic sie w łozku z jednego boku na drugi to wyczyn
bo mnie tak boli tam na dole wlasnie ze nie moge miesni uzywac

a wogole to znowu mam doline :baffled::baffled::sorry2::-:)-:)-:)-(
kiedy to sie skonczy........

Ojej dziewczyny,to ja Wam strasznie wspolczuje z tymi zylakami...ciekawe od czego sie robia??:szok:
U mnie na szczescie spokoj z tymi sprawami.
Pewnie zrobia mi sie na nowo rozstepy na cyckach,ale to pewnie przy karmieniu.
Na nogach i brzuchu nic nie mam. :sorry2:

Larvuniu ja mam specjalna pralnie,gdzie stoi pralka,elektryczna suszarka i deska.
Ale jakos nie ciagnie mnie w kierunku tego pomieszczenia :-D

reklama
a mnie sie dzis nic niechce , bylam tylko rano w skarbowce oddac zeznanie podatkowe
i do wieczora chyba nic nie bede robic , pozniej idziemy na kolacje do znajomych
wiec chyba sobie odpoczne do tego czasu
co tam w koncu jestem w ciazy i powinnam odpoczywac ;-);-)

Do góry