reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Sylwia a to chamy :angry::angry::angry::angry:
Jakimi liniami lecialas? Zazwyczaj wpuszczaja bez zadnego ale do 33 tc.
Kurcze,przykro mi bardzo.Bo niedosc,ze kase stracilas to jeszcze wizyta u lekarza przepadla.
No szkoda slow:wściekła/y:

Magdoza
trzymaj sie dzielnie kobitko.Lez grzecznie i usmiechnij sie.
Najwazniejsze,ze dzidzia zdrowa,duza i silna.Poza brzuszkiem przezyje (puk,puk oby nie byla zbyt ciekawa jak jest poza nim) a to jest najwazniejsze.:sorry2:

Sugar no w koncu napisalas jak sie czujesz,a juz myslalam,ze nie masz zadnych dolegliwosci :sorry2::laugh2:
Kathe zupelnie niewiem co tam moze sie miescic w tej pachwinie :eek::confused:
To sie dobrze sklada,ze jutro masz wizyte.

Ide udusic mojego dwulatka :angry::eek::baffled::sorry2::dry:

reklama
WIADOMOSCI OD KAJUNI!!!!
20.09 godz. 18:39
"Dzisiaj miałam usg, maluchy sa bardzo duze. Olivierek znowu ułożył sie poprzecznie wiec juz wiem ze bede miala cc. Dalej jestem na kroplówce -chca mnie przetrzymac jak najdluzej-kazdy dzien jest dobry! Maluchy maja po 2380g +/-340g i 2160 +/-450g. Sa silne i zdrowe-zespol operacyjny cały czas w gotowosci 24/24h"

20.09 godz. 21:50
"(...)Własnie mam ktg, ale moje maluchy sie buntuja! Buziaki dla wszystkich ciotek z bb"

Czesć laseczki!

śliczna dzisiaj była pogoda :cool2: siedziałam sobie przed domkiem i się grzałam, od razu lepiej na duszy i ciele... trzeba wykorzystywać każdą ciepłą chwilkę ;-)

Wczoraj kupiłam sobie knigę prof Lwa Starowicza i mnie nieźle wciągnęło. "Ona i on o seksie" - fajna, naprawdę! :sorry2::tak:

Ostatnio się relaksuję dużo, czytam książki, urządzam pachnące kąpiele z pianą i generalnie się dopieszczam :-p gdyby nie fenoterol i trzęsące się łapki to bym jeszcze pohaftowała troszkę bo strasznie mnie to wycisza...

Przepraszam że się chwale :zawstydzona/y: ale chciałam Wam pokazać moje Słoneczko jak wyglądała w dniu imprezy z okazji swoich pierwszych urodzin!
Inesku masz piękną córeczkę :tak:
wszystkiego dobrego dla Twojego słoneczka z okazji pierwszych urodzinek :-)

Czesc Dziewczyny, przepraszam ze wczesniej sie nie odzywalam ale mam problemy z dostępem do komputera. Pewnie nawet niektore dziewczyny mnie nie znają, u mnie na razie ok, dzidzia pięknie sie rozwija (oby tak dalej), niestety nie wiem jakiej płci bedzie ale to nie ważne, najważniejsze jest aby bylo zdrowe. 25.09 ide na usg moze wtedy juz zobacze, pozdrawiam Was serdecznie

witaj agulka, pamiętam Cię, faktycznie zaginęłaś w akcji ;-) życzę powodzenia na usg to już tylko 5 dni :tak:

No, ale anineczka masz racje za 1,5 tygodnia czeka mnie przeprowadzka i duzo przy tym mam roboty. Mam nadzieje ze aluszek zbyt tego nie odczuje. Boje sie z tym rozwarciem cokolwiek robic, ale mam dwie kolezanki ktore zdeklarowaly sie z pomoca.

kobito nu nu! uważaj kochana żebys z przeprowadzki nie jechała od razu na porodówkę :no:

a co do kłócenia się to ja z moim też ostatnio bo ciągle słuch a i ogląda kampanie zero alkoholu w ciazy..a ja czasem pół lampki winka dla towarzystwa ze znajomymi się napije...nie wiem jak wy ale czy tylko ja taka niedobra jestem...i chodził i mi to ciagle wypominał jakbym wypijała ją codziennie! a nie co kilka tyg :no: aż w końu nie wytrzymałam no i się wydarłam:-) żeby się odpier...itp itd...masakra juz teraz nie napiję sie ani łyka bo normalnie alkoholika ze mnie zrobi za chwile:wściekła/y::wściekła/y:

sabinko u mnie dokładnie na odwrót, ja nie mam ochoty na alkohol, odrzuca mnie sam zapach, a wszyscy mnie namawiają "no napij się", "lampka ci nie zaszkodzi" itp... jak mnie znowu będą męczyc to im się pokazowo zrzygam :-p buhahahah :laugh2:

Olpa jejku ściskam Cię mocno :wściekła/y: ale służba zdrowia, nie ma co :baffled:

Women witaj w klubie wygłodnialych mamusiek :-p Ja również bym konia z kopytami zjadła... buźka mi spuchła :sorry2:

MamaFilipa mój mały ważył 1300 gram w 28 tygodniu. Ginka powiedziała że solidny chłop ;-)

Pati mniam kompocik z czereśni :-p

Mirka super że wszystko dobrze z synkiem :tak: Niki - bardzo ładne imię :-)

Ladina ło matko współczuję zgagi! :sorry2: Kochana mozliwe że będziesz następna, ale żeby tylko było wszystko ok z maluszkami :tak:

Bira współczuje pecha z samochodem, mi już zakazali jeździć :zawstydzona/y: wszędzie mnie wożą... :baffled:

Sugar hehe fajnie to opisałaś ;-) ale nie zrzucaj jeszcze tej "bomby" ;-)

Sylwia osz kurde ale bym tam zaklęła szpetnie na tym lotnisku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kurde dużo kasy straciłaś przez te bilety? :confused: przytulam!

Widze że Kajunia dość szybko dołączy do roztrojonych listopadówek :tak: Dzięki Inesku za info :-)

dobrej nocy mamuśki :-)

dzień dobry:-)
mam nadzieje że dzisiaj będę się dobrze czuła bo mam zamiar w koncu uporac sie z górą prasowania
zaraz lece odwieżć młodego do szkoły
a póżniej zabieram się za ogarnięcie mieszkania bo wieczorem mamy gości:tak:
sylwia...:angry::szok:ale jazda na lotnisku, oj przklnęłabym chyba niejednokrotnie:no::wściekła/y:
kurcze tyle kasy poszło się bujać, trzymaj się kochana;-)

misia_q...bardzo dobrze robisz z tym mega relaksowaniem
pachnące kąpiele z pianą są cool:cool2:

larvunia...jak nie leżę to się nudzę;-)mogłabys potowarzyszyć w niedoli:-D
a jeśli chodzi o Twoją przeprowadzkę to oszczędzaj siły na porodówkę:cool2::laugh2:

kajuniu...trzymaj sie maleńka

hej:-)

Sylwia masakra co z ludzie na tym lotnisku!!! tylko kuźde dlaczego wcześniej Ci tego nie powiedzieli!! maaskra
Misia ja też uwielbiam kąpiele z wielgachną pianą...a do tego hydromasaż któego właczyc sobie nie moge bo ponoc nie można w ciąży:no: ale sama wielgachna piana wystarcza:-)
Magdoza wszystko bedzie dobrze...trzymaj się cieplutko:-)
Anineczka nie duś:-D bo potem CIe w TV pokażą:-) no chyba że chcesz być sławna:-) ale znajdź sobie inny sposób:-D:-D

Pati prasuj prasuj ale ja chyba też dołącze do Ciebie:-)

Kajunia trzymaj jeszcze maluszkó troszke w sobie:-)
CO MAM DZIŚ NA OBIAD ZROBIĆ.....:confused::confused: NIE MAM POMYSŁU........
podpowiedźcie coś;-)

a ja wczoraj do 22 pracowałam masakra... pasożyt za to mi się własnie odwdziecza....jeszcze klienci dzwonili o 20.30 :wściekła/y::wściekła/y: mam dość normalnie...jak mozna tak nie mieć wyczucia...a jeszcze tak do dupy się wczoraj czułam...już się ciesze że w sumie to zostało niewiele:-)
ale czuje że dzis bedzie znowu pracowity dzionek....
ide kaweczke robić:-)
buziak

Hej dzieuwszki!
Ja sie jeszcze trzymam, ale jest fatalnie. Dzis znowu nie spalam:wściekła/y: Te dzieciaki mnie zaraz rozerwa jak zabe...Zoladek mam w gardle:baffled: I zeby tego bylo malo mam maxymalny katar a co najdziwniejsze, cyce jak przy nawale pokarmu:eek: Nie wiem co o tym myslec, bo przy Viki nie mialam obrzmialych bimbalek przed porodem a teraz nie moge sie wrecz dotknac:eek:
Bruno wczoraj przywiozl 6 pudel ubran dla maluchow:szok: teraz musze to uprac i posegregowac, tylko nie wiem jak:confused:

Pati
na ta moja zgage to juz nic nie pomaga:no:

Misia
ja tez staram sie relaksowac w pachnacych kapielach, ale nie moge za dlugo w wannie wytrzymac z tym brzuchalem:baffled:

Sylwia
wspolczuje nie ciekawej przygody na lotnisku, mozna niezle sie wkurzyc.

Sabina
z obiadem nie pomoge, bo mam dokladnie ten sam dylemat- zreszta jak zawsze;-)

Kajuniu
trzymaj sie:tak:

Dziendoberek.
Mlody juz w przedszkolu,a ja pije kawke.
Zaraz pewnie polegne w sypialni na krotka drzemke.
Ladina ja tez w nocy nie spalam :dry:
I jeszcze moj maz mnie wkurzal,chrapal i uwalal sie na mnie :eek:
Co chwile go szturchalam,zeby sie przesunal.

Sabinko synal zostal oszczedzony,wolalabym sie znalez w Tv z innego powodu np.wygranej w euromillion :sorry2::-D

Misiu to swietnie,ze sie tak relaksujesz.Beda milsze wspomnienia z koncowki ciazy :-)
Kajuniu chlopaki sa wielkie.Tak trzymac.Trzymaj sie i odpoczywaj bo juz niedlugo bedziesz miala rece pelne roboty :tak:

Dzień dobry.

Alkohol - ja mam cały czas ochotę na piwo!!! W ciąży wypiłam może ze dwa razy karmi, bo to miało najmniej alkoholu - specjalnie czytałam. A winko kilka razy do sosów dodałam, więc pewnie alkohol zdążył wyparować.

Ja głodna też jestem prawie cały czas. Jestem 10 kg na plusie. Ale mój mąż wczoraj powiedział, że patrząc na mnie z tyłu nawet nie widać, że w ciąży jestem. Nie powiem, bardzo mnie to pocieszyło, bo zaczynam czuć się jak hipopotam. Czyli właściwie tak, jak napisała Sugar.

Sylwia współczuję akcji z samolotem. Gnojki pewnie specjalnie Cię przez te dwie odprawy przepuścili, żebyś nie miała podstaw do odwołań. Świństwo :wściekła/y:

Kajunia trzymaj się.

Reszta została już powiedziane i tylko bym powtórzyła to co jest ;-):tak:

Wczoraj mąż wyciągnął mnie na spacerek. Zanim wyszłam musiałam siebie doprowadzić do stanu oglądalności (bez makijażu wyglądam jak ślepy kret ;-)) i wyobraźcie sobie, że sam fakt "upiększenia się" wpłynął na poprawę mojego zdrowia, od razu poczułam się zdrowsza :-) A później poszliśmy do marketu porównać ceny internetowe ze sklepowymi (produktów dla malucha). I jeszcze wstąpiliśmy na chwilę do Wojasa i wyszliśmy stamtąd z butkami dla mnie. A myślałam, że już nic nie znajdę.

A dziś jedziemy całą rodziną (ja - dwa w jednym i mąż) do moich rodziców do Wałbrzycha :-D Babcia (moja mam) jak się wczoraj dowiedziała - telefonicznie, że przyjeżdżamy, chyba z 10 razy powiedziała, że się cieszy.

Idę powycierać kurze i spakuje nas na wyjazd.

hej:-)

CO MAM DZIŚ NA OBIAD ZROBIĆ.....:confused::confused: NIE MAM POMYSŁU........
podpowiedźcie coś;-)
ja dzisiaj gołąbki robię, w sumie już na cały weekend
będę miała spokój z wymyślaniem menu przez 3 dni:-p:-p:-p

może zrób kurze schaby,ziemniaczki i suróweczke:cool2:
albo naleśniki z dżemen:happy:

W O W wskoczyłam w ostatnie okienko....
tralalala, koniec coraz bliżej*%$#@!^

reklama
Do góry