Czesć laseczki!
śliczna dzisiaj była pogoda
siedziałam sobie przed domkiem i się grzałam, od razu lepiej na duszy i ciele... trzeba wykorzystywać każdą ciepłą chwilkę ;-)
Wczoraj kupiłam sobie knigę prof Lwa Starowicza i mnie nieźle wciągnęło. "Ona i on o seksie" - fajna, naprawdę!
Ostatnio się relaksuję dużo, czytam książki, urządzam pachnące kąpiele z pianą i generalnie się dopieszczam
gdyby nie fenoterol i trzęsące się łapki to bym jeszcze pohaftowała troszkę bo strasznie mnie to wycisza...
Przepraszam że się chwale ale chciałam Wam pokazać moje Słoneczko jak wyglądała w dniu imprezy z okazji swoich pierwszych urodzin!
Inesku masz piękną córeczkę
wszystkiego dobrego dla Twojego słoneczka z okazji pierwszych urodzinek :-)
Czesc Dziewczyny, przepraszam ze wczesniej sie nie odzywalam ale mam problemy z dostępem do komputera. Pewnie nawet niektore dziewczyny mnie nie znają, u mnie na razie ok, dzidzia pięknie sie rozwija (oby tak dalej), niestety nie wiem jakiej płci bedzie ale to nie ważne, najważniejsze jest aby bylo zdrowe. 25.09 ide na usg moze wtedy juz zobacze, pozdrawiam Was serdecznie
witaj
agulka, pamiętam Cię, faktycznie zaginęłaś w akcji ;-) życzę powodzenia na usg to już tylko 5 dni
No, ale anineczka masz racje za 1,5 tygodnia czeka mnie przeprowadzka i duzo przy tym mam roboty. Mam nadzieje ze aluszek zbyt tego nie odczuje. Boje sie z tym rozwarciem cokolwiek robic, ale mam dwie kolezanki ktore zdeklarowaly sie z pomoca.
kobito nu nu! uważaj kochana żebys z przeprowadzki nie jechała od razu na porodówkę
a co do kłócenia się to ja z moim też ostatnio bo ciągle słuch a i ogląda kampanie zero alkoholu w ciazy..a ja czasem pół lampki winka dla towarzystwa ze znajomymi się napije...nie wiem jak wy ale czy tylko ja taka niedobra jestem...i chodził i mi to ciagle wypominał jakbym wypijała ją codziennie! a nie co kilka tyg
aż w końu nie wytrzymałam no i się wydarłam:-) żeby się odpier...itp itd...masakra juz teraz nie napiję sie ani łyka bo normalnie alkoholika ze mnie zrobi za chwile
sabinko u mnie dokładnie na odwrót, ja nie mam ochoty na alkohol, odrzuca mnie sam zapach, a wszyscy mnie namawiają "no napij się", "lampka ci nie zaszkodzi" itp... jak mnie znowu będą męczyc to im się pokazowo zrzygam
buhahahah
Olpa jejku ściskam Cię mocno
ale służba zdrowia, nie ma co
Women witaj w klubie wygłodnialych mamusiek
Ja również bym konia z kopytami zjadła... buźka mi spuchła
MamaFilipa mój mały ważył 1300 gram w 28 tygodniu. Ginka powiedziała że solidny chłop ;-)
Pati mniam kompocik z czereśni
Mirka super że wszystko dobrze z synkiem
Niki - bardzo ładne imię :-)
Ladina ło matko współczuję zgagi!
Kochana mozliwe że będziesz następna, ale żeby tylko było wszystko ok z maluszkami
Bira współczuje pecha z samochodem, mi już zakazali jeździć
wszędzie mnie wożą...
Sugar hehe fajnie to opisałaś ;-) ale nie zrzucaj jeszcze tej "bomby" ;-)
Sylwia osz kurde ale bym tam zaklęła szpetnie na tym lotnisku
kurde dużo kasy straciłaś przez te bilety?
przytulam!
Widze że
Kajunia dość szybko dołączy do roztrojonych listopadówek
Dzięki
Inesku za info :-)
dobrej nocy mamuśki :-)