reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

Cześć dziewuszki, dzięki wszystkim za słówka otuchy. Jestem przekonana,że będzie dobrze. Kurcze tylko dzisiaj była u mnie położna podać zastrzyk ze sterydów Celeston i troszkę mnie nastraszyła ,że jak doktor zdecydował na podanie tego leku to musiał mieć poważne powody. Wczoraj na wizycie wyczuł główkę palcem.Obawiam się,że przygotowuje mojego Oleczka na wczesniejsze przyjście na świat. Leżę jak betka.
Dzisiaj przyjechał teść i przywiózł PROWIANT! Gołąbki, grzybki w smietanie,leczo,
pierogi własnej roboty z serem.Mniam,mniam.Wyręczają mnie z mojej rozrywki gotowania.
Do wszystkich chętnych. Podaję menue na dziś:
1. Filet z pangi
2.Makaron -szerokie wstążki ,oliwa lub olej z oliwek, papryka,pomidor, cukinia,czosnek.
Fitety z ryby umyć osuszyć skropić cytryną.Następnie tylko posolić i popieprzyć.
Odstawić na 15 min. Następnie 1/2 papryki czerwonej,1/2 papryki zółtej, 2 pomidory, troszkę cukini ( niekoniecznie ) 2 ząbki czosnku pokroić w kosteczkę i podsmażyć na oliwie. Dodać makaron i wymieszać. Rybkę obsmażyć z każdej strony i palce lizać. Naprawdę polecam.

reklama
a z zupelnie innej beczki
mam zgage i generalnie czuje sie jak samolot zrzucajacy bombe atomowa nad hiroszima
sapie jak rolnik na polu przy ziemniakach, kregoslup mnie boli i nabawilam sie chyba jakiejs lekkiej rwy kulszowej albo mala uciska na jakis nerw
sikam jak szalona a zoladek przygnieciony workiem z piaskiem
do tego mam wrazenie ze moj wspanaly tylek powieksza sie do rozmiarow tinky winkiego

uffff

Sugar Ty kobieto masz u mnie mistrza świata:-D:-D:-D:-Dzawsze jak palniesz jakis takst to prawie z fotela spadam ze smiechu tak fajnie wszytsko opisujesz

Kajuniu ja tez trzymam kciuki:tak:;-).
Dolanczam do narzekajacych mam,nie polecialam:no::wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wpuscili mnie do samolotu:angry::szok::no:,bo nie mialam zezwolenia od poloznej na pismie.Przeszlam przez dwie odprawy i nikt mi nic nie powiedzial,przez co nie moge ubiegac sie o zwrot za bilet bo cofneli mnie 20 min przed odlotem,a do 2 godzin przed odlotem oddaja pieniadze.
Rece opadaja tak sie zdenerwowalam, ze dzidzia caly czas kopie bo czuje moja irytacje.
Musze sie polozyc bo juz padam ze zmeczenia:-(.

Sylwia po prostu brak słow,powinni cie przeprosic i oddac pieniazki i zamowic jeszcze taxi do domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Proszę podpowiedzcie mi skąd te suwaczki? Ja tez taki chcę.

Pregnancy: Humorous week-by-week calendar and free pregnancy tickers

czesc kochane
niespie od 8.00 , jestem po sniadanku, po spacerku z pieskiem i zaraz ide do wanienki odprezyc sie troszke.
No kochane jeszcze tydzien i sie przeprowadzam! :-p:-D:-D Juz sie doczekac nie moge.

mircia milego leniuchowania :laugh2:
pati gratuluje 9 miesiaca ;-)
misia no fajnie, ze zaczelas z nowu pisac co tam u Ciebie ;-):-D i milusio, ze "odzylas" ;-):-):-):-)

Ojoj... u mnie sloneczko wylazlo, chyba zmecze mezusia by podjechac do lasku na spacerek z pieseczkiem :-) Do pozniej kochane :*

witajcie mamcie!

oj ale sie rozpisalyscie;-)
ja wrocilam od lekarza. Dostalam zwolnienie i mam odpoczywac bo mam lekkie skurcze i napinaja mi sie miesnie ,kazal pobrac nospe i sie nie nadwyrezac;-)ale podobno szyjka jest daleko wiec narazie nie ma zagrozenia:-)

Ale smakolyki opisujecie:-p az zglodnialam:tak:

anineczka bo bym zapomniala!!!
Ucaluj swojego Antka od nas ;-) Ma dzis urodzinki prawda? Powiedz, ze ciotki go pozdrawiaja i duzo usmiechu zycza na tej 2 letniej twarzyczce !!!!!!!!!!! I zaspiewaj mu 100 lat od nas :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiecie co nie cierpię tych technicznych nowinek! Nie radzę sobie! Kurcze weszłam na jakieś suwaczki stworzyłam sobie jeden miałam skopiowac kod do wklejenia na forum i wkleic go sobie gdzieś gdzie jest jakiś podpis. Kurde nie wiem! A po skopiowaniu wyszło mi to

I co to ma być? RATUNKU bo oszaleję z tą swoją niezdolnością techniczną.

reklama
anineczka bo bym zapomniala!!!
Ucaluj swojego Antka od nas ;-) Ma dzis urodzinki prawda? Powiedz, ze ciotki go pozdrawiaja i duzo usmiechu zycza na tej 2 letniej twarzyczce !!!!!!!!!!! I zaspiewaj mu 100 lat od nas :tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Larvuniu dziekuje bardzo,Antek w przedszkolu,ale bede mu spiewac jak wroci ;-):tak::-):-):-)
Ehhh rowno o 07:07 rano juz mu spiewalam bo o tej godzinie sie urodzil.

Magdoza wejdz w swoje ustawienia i tam bedzie "podpis".Tam wklej suwaczek.

Do góry