reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Przepraszam że się chwale :zawstydzona/y: ale chciałam Wam pokazać moje Słoneczko jak wyglądała w dniu imprezy z okazji swoich pierwszych urodzin!

Buziaczki dla wszystkich brzuszków i...
OGROMNE GRATULACJE MOTYLINKU!!!! :-)

reklama
Motylinku...
najserdeczniejsze gratulacje dla Ciebie i drugiej połówki z okazji narodzin córeczek
57916ly4.jpg

Ines...wszystkiego najsłodszego i najpiękniejszego dla Mariczki z okazji pierwszych Urodzin.....
tortsmsw5.jpg

śliczne foto małej solenizantki:tak::-):happy:

dobry wieczór mamusie:cool2:

Kajunia:
"Dzisiaj przeszłam horror, cała noc w bólach podbrzusza i głowy. Od 9 rano czekałam na badanie ginekologiczne- do bólu podbrzusza, regularnych skurczy co 5 minut i potwornego bolu w krzyzu doczekalam sie badania - szyja 0,5cm rozwarcie na 1,5 palca, macica bardzo nisko - czuć było główki- jestem na izolatce- kroplowa na podtrzymanie- jednak nie na dlugo. Maluchy pchaja sie za bardzo na ten swiat... Trzymajcie kicuki PROSZE!"

Czesc Dziewczyny, przepraszam ze wczesniej sie nie odzywalam ale mam problemy z dostępem do komputera. Pewnie nawet niektore dziewczyny mnie nie znają, u mnie na razie ok, dzidzia pięknie sie rozwija (oby tak dalej), niestety nie wiem jakiej płci bedzie ale to nie ważne, najważniejsze jest aby bylo zdrowe. 25.09 ide na usg moze wtedy juz zobacze, pozdrawiam Was serdecznie

Witam

Wy sie smiejcie z Larvuni,ale juz nidlugo bedzie to NAJpracowitsza ciezarowka pod sloncem,no nie Larvuniu?
Juz niedlugo przeprowadzka,remoncik,zakupki....mam nadzieje,ze zdazysz przed porodem ;-):-D

Ja dzis jakas glupia jestem,z glupoty zniszczylam ławe :sorry2: żelazkiem :eek:
Ale maz juz zalatwil kogos kto ja zalakieruje i bedzie git :cool2:

poprasowalam czesc ciuszkow,szafka juz sie zapelnia rzeczami dla mlodego :-)

anineczka dziekuje BARDZO :tak::-D
Juz czesc zakupow mam, pytalam sie kiedys czy pierzecie pieluszki tetrowe itp. To wlasnie w tedy po 1-2 szt kupilam ciuszkow. Mam tez juz wozeczek ;-) Łózeczka tylko mi brak... ale mam nadzieje, ze zdaze. No, ale anineczka masz racje za 1,5 tygodnia czeka mnie przeprowadzka i duzo przy tym mam roboty. Mam nadzieje ze aluszek zbyt tego nie odczuje. Boje sie z tym rozwarciem cokolwiek robic, ale mam dwie kolezanki ktore zdeklarowaly sie z pomoca. No i mezus i jego koledzy tez sa ;-) Damy rade ;-)
Dzis bylam na nowym mieszkanku porobic wymiary w przedpokoju na nowa szafe taka skladana z suwanym lustrem. Jejku niechcialo mi sie z tamtad wychodzic... juz bym zostala ...ehhhmmmm....

ja jeszcze nie prasowalam nic dla maluszka, na nowym mieszkanku to porobie. Lawa sie nei martw anineczka :-)

kajunia!!!!! badz dzielna nie daj sie! duzo zdrowka zycze i jak najmniej cierpien!

milej niocy kochane, jak dzis przebudze sie o 4.00 nad ranem i nie bede mogla zasnac to cos do was skrobne :sorry2: czesto sie budze i krece po mieszkanku....eehhh...
buziole!

reklama
Cześć mamcie:-)

Ines wszystkiego najlepszego dla córeczki:-)

Kajunia trzymamy kciuki mocniutko:-)

Larvunia super że zaczynasz już urządzanie mieszkanka:-) Juz niełdugo przeproawadzka:-)

Sylwia udanego pobytu, samych dobrych wiadomości i szcześliwego lotu:-)

Anineczka no no już takei wielkie prasowania robisz:-) że aż ława ucierpiała:-Dhehe
Magdoza witaj:tak:

Olpa wszystko będzie dobrze ...ale Anineczka dobrze radzi to musi obejrzeć specjalista...

Lilka kurcze bidulko wy to macie tam przeżycia...:-( nie denerwuj się :-( bo dzidzia też się będzie denerwowała ...a TY wcześniej chyba nie chccesz urodzić:-( a jak Ci źle to zapraszam do mnie :-) ładna pogoda słoneczko świeci :-) a co tam jakos się pomiescimy:-) chyba taka zła nie jestem:-D podobno...:-D i mam nadzieje ze dziś już lepiej i Twój ukochany zrozumiał i przemyślał niektóre kwestie...

a co do kłócenia się to ja z moim też ostatnio bo ciągle słuch a i ogląda kampanie zero alkoholu w ciazy..a ja czasem pół lampki winka dla towarzystwa ze znajomymi się napije...nie wiem jak wy ale czy tylko ja taka niedobra jestem...i chodził i mi to ciagle wypominał jakbym wypijała ją codziennie! a nie co kilka tyg :no: aż w końu nie wytrzymałam no i się wydarłam:-) żeby się odpier...itp itd...masakra juz teraz nie napiję sie ani łyka bo normalnie alkoholika ze mnie zrobi za chwile:wściekła/y::wściekła/y:
a poza tym mam do dupy badania krwi mocz jest super ale HGB, MCV, MCH, MCHC, HCT poniżej normy:confused: ale to pewnie z tym żelazem wszystko zwiazane:-) w końcu pierwszy raz w ciaży kupiłam sobie witaminki dla cieżarnych bo zawsze miałam dobre wyniki no a teraz widocznie juz w tym co jem za mało tego wszystkiego:-) w poniedziałek wizyta u lekarki zobaczymy co powie:-) mam nadzieje przynajmniej ze to tylko z braku witaminek :-)

ale się rozpisałam, pomarudziłam:-)
miłęgo dzionka mamcie:-)

Do góry