reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

czesc mamcie!
mirka witaj po urlopie:happy: pewnie wypoczelas, czekam na relacje:tak:
ja dzis juz lepiej nastawiona do zycia:-pa przynajmniej sie staram;-)
jade zaraz do mamy moze na jakies zakupy ja wyciagne. Naszczescie mieszkamy blisko siebie bo 20minut jazdy autobusem, no i kontakt tez mamy super:happy: z zadna przyjaciolka tak sie nie dogaduje jak z nia:-p ciesze sie ze jestesmy tak blisko bo gdyby nie ona to byloby mi teraz baaardzo ciezko:tak:
do zobaczenia po poludniu dziewczynki!;-)

reklama
hi
kochane ja obudzilam sie o 4.00 i walczylam sama ze soba by spac dalej chyba z 1,5 godzinki... jakos zasnelam. A teraz wstalam i czuje takie ssanie .... ;-) Ide sniadanko sobie zrobic :sorry2: Kurcze mezusia juz nie ma nawet nie wiem kiedys wyszedl do pracy... no i sama musze sobie zrobic sniadanko.
kathhe fajnie ze masz dobry kontakt z mama, ja kurna dluzej niz 2 godzinki sie z nia nie moge widziec. Do 2 godzin jest dobrze a pozniej sie zaczyna... Ona zawsze wie lepiej itp.... ehhh... szkoda slow.

milego dnia mamuski!

Women super że synuś zdrowy! A lekarz w przybliżeniu powiedział za ile może się Jordanek urodzić?

Ja wiem, wszystkie już bymy chciały się pozbyć tych ciężkich brzuszków, no ale potem będzie nam ich brakować także póki co, cieszmy się kopniaczkami :laugh2: jeszcze nie raz zapragniecie żeby nasze potomstwo znalazło się choć na chwilę z powrotem w brzuszku, wiem co mówię :-p;-):-)

Misiu niestety pani nie podała przybliżonego terminu,smiała sie tylko ze malutki nie wysiedzi do końca wiec moze to byc nawet tydzień przed terminem wiec nie nastawiam sie zbytnio na jakies szybkie porody,ale mimowszystko sie ciesze ze Jordanek taki ciekawy świata.
A co do tego brzuszka to faktycznie teraz chcemy miec swoje pociechy jak najszybciej przy sobie ale pozniej bedziemy chcialy choc na chwilke wsadzic je z powrotem,uciekam kochane bo spodziewam sie goscia.
AAAA i dzis londuje wieczorem moja najlepsza przyjaciółka z Angli co prawda była w czerwcu na 2 tyg ale sie bardzo steskniłam za nią,duzo sie wydarzyło pod jej nieobecność takze bedzie co opowiadać,buziaki:-)

Lilka, Misia, to było zwykłe usg... ja niczego nie widziałam tylko czarną dziurę, ale lekarz twierdzi, ze młoda ma włosy... ciekawa jestem czy potwierdzi się to za 1,5 miesiąca;-):-) Główką jest już ułożona do dołu, ale na szczęście jeszcze nie pcha się na świat:-)

Lilka trzymam kciuki za mieszkanie.

Mirka witaj po urlopie:-)

Women super, ze z małym wszystko ok.

beda tam odgłosy w łonie matki jak dziecko słyszy poprostu szok,bedzie równiez jak dziecko nas widzi po porodzie rewelacja zachęcam was wszytskie do przejrzenia tej stronki

Dzień dobry.

A ja od wczoraj źle się czuję. Wczoraj czułam, że jestem przeziębiona, a dziś już się czuje chora :wściekła/y: W niedzielę w kościele nakichał na mnie jakiś pan i oto efekt. Ale jestem na niego zła. Boli mnie głowa, gardło, zatoki, mam katar :-( W homeopatię nie wierzę, więc zostają mi stare, domowe środki - czosnek, miód, herbata z cytryną. Mówię Wam męka.

Kathhe to fajnie, że masz taki dobry kontakt z mamą, i że tak blisko siebie mieszkacie. Ja do mojej mam ok.70 km. i trochę żałuję, że nie mieszkamy bliżej siebie. Też mam z Nią dobry kontakt, ostatnio częściej mailowy. A niedawno dostałam od Niej magnesik na lodówkę: "Nie ma lepszej przyjaciółki niż córka i lepszej córki niż ty". Zrobiło mi się bardzo miło jak to dostałam (przekazane przez teścia, bo akurat się widział z moimi rodzicami).

Lilka pisz co z mieszkaniem. Jak zauważyłam, to całkiem sporo ofert się przewija. Wiem, że są też problemy (chyba te uprzedzenia językowe są najbardziej wkurzające), ale wierzę, że w końcu trafi się ta odpowiednia.

Idę się nawpierniczać czosnku, wampiry nie będą miały ze mną żadnych szans!!!

reklama
tak sobie mysle kochane, czy bedziecie za mna tesknic. Jakos 29 -30 wrzesnia bede sie przeprowadzac na nowe mieszkanko i przez jakis czas nie bede miala netu. Nie wiem ile to potrwa zanim net bedzie sprawny. Bedziecie tesknic?? :sorry2:

Do góry